«БудуйТіло2»: вижити після Великодня

«БудуйТіло2»: вижити після  Великодня
На ВолиньPost триває другий сезон проекту «БудуйТіло», у рамках якого учасники працюватимуть над атлетичною фігурою спільно із персональним тренером Віталієм Андрейчуком. Крок за кроком «піддослідні» спортсмени-початківці бігатимуть та тягатимуть гантелі до стрункого тіла та апетитних форм.

Будують тіла учасників рубрики партнери проекту - фітнес-центр «Maximus» та персональний тренер Віталій Андрейчук.

Враження від перших тренувань читайте ТУТ

У рамках проекту учасники - підприємець та активіст «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук та директорка департаменту соціальної політики Луцькради Тетяна Книш у позаробочий час взялися апргрейдити свої тіла.

Віталій розробив для підопічних спеціальні дієти, при складанні яких керувався антропологічними даними спортсменів-початківців. Традиційно, найбільше Тетяна та Олександр «налягають» на білки та овочі, у перших два прийоми їжі включають каші, а «закушують» усе салатами зі свіжих овочів.

Тренер на кожен тиждень запланував для підопічних по два функціональних тренуваннях та один день роботи на тренажерах.

У випуску Олександр та Тетяна діляться враженнями від тренувань, завдяки яким вже вдалося скинути по декілька кілограмів та зайві сантиметри.

Протягом тижня тренування для учасників відбувалися під лозунгом «будуть знати, як їсти паску».

ВОНА

Для Тетяни суботнє тренування було пов'язане у переважній мірі із шиною – інвентарем, який підопічна Віталія не любить, напевне, найбільше. Ще під час перших тренувань вона розповідала як мріє, щоб те колесо тихенько викотилося із залу і зникло у невідомому напрямі. Проте цього так і не сталося, а Віталій порадував свою підопічну комплексом вправ на шині.

Вправи виконували за 5 підходів без відпочинку.

Відтак, розпочинала Тетяна із бігу від колеса. Аби не бути дріб’язковим, Віталій вибрав одразу по 50 повторів.

Далі Тетяна по 15 разів за підхід вистрибувала на колесо.

Для різноманітності Віталій третьою вправою призначив махи в TRX.
Фінальним акордом став вихід в планку із вистрибуванням на колесо.

Після цього спортсменку-початківця відправили «виганяти пасочки» на бігову доріжку, степпер та орбітрек.

Виконавши поставлені завдання Тетяна зауважила, що Віталій остаточно «порвав» її на цьому тренуванні.


«Я стрибала на те колесо. Для Віталіка не існує слів ні і не можу. Скажу чесно, я так настрибалася, що зараз навіть не можу вирішити свої хатні справи», - розповіла вона.

На Великдень тренер дозволив підопічним «гастрономічні вольності», тому Тетяна каже, що з такою старанністю не їла вже давно. Тому на першому колі згадала і шматочки торта, і паску, і інші смаколики. Проте, за її словами, організм вочевидь вже сам боїться набрати зайвого, тому, повернувшись до спортивної зали, дуже мобілізувався.

«Хоч ці кілька днів були прекрасними, зараз доводиться відпрацьовувати. Але, скажу чесно, я вже чекала на повернення до спортивної зали – тепер розумію людей, які кажуть, що просто так цього не кинеш. Я вже й сама не хочу кидати», - зауважує жінка.

Щодо вчорашнього заняття, вишенькою на торті тілесних мук стало вистрибування з планки на шину. Тетяна добре впоралася із трьома вправами, тому Віталій у якості винагороди запропонував четверту.

«Що там казати, я ще на третій вправі не дихала. Але тут вже таке - смачно було їсти, тому тепер смачно худнути», - підсумувала чиновниця.

ВІН

Для Олександра Віталій теж підготував активний післяпасхальний перелік вправ, вибравши дещо інше знарядді - тумбу висотою в півметра.

Спочатку самооборонівець 15 разів качав прес з ногами на тумбі.

Далі Олександр біг від тієї ж тумби, виконуючи вправу у 50 повторів.

Тоді тренер скомандував 15 разів виходити з ліктів у планку.

Після цього ж Олександр робив вихід з планки із вистрибуванням на тумбу висотою у півметра 20 разів.

Тренер трохи змилостився, тож дав чоловіку 30-секундний відпочинок між колами. Після цього самооборонцівця відправили на доріжку та степпер.

Олександр зізнається, що після Великодня набрав вагу, бо менше себе контролював, але тренер розповів, що це нормально.

«Я їв і не відмовляв собі ні в чому. Пройшло три дні Пасхи, я став на вагу і був шокований, тому вирішив день попостити», - розповів чоловік.

Але тренер нагримав і не дозволив Олександру перейти виключно на сік і воду, адже таким чином чоловік може нашкодити організму.

Тому за кілька тренувань вага повернулася в попередні межі.

«Це дуже класне відчуття, коли ти можеш контролювати свою вагу. Наприклад, набрати 5 кг і згодом скинути ті ж 5 кг. Щодо тренувань, то грузить серйозно нас тренер, але ми справляємося», - усміхається чоловік.



Спортивний партнер рубрики - Фітнес-центр "MAXIMUS" - сучасна фітнес-зала з Crossfit зоною. Тел. 066-466-96-26, Луцьк, вул. Електроапаратна, 4. Сайт: maximus.lutsk.ua.

СЛІДКУЙТЕ ЗА СТОРІНКОЮ ПРОЕКТУ В FACEBOOK


ТЕКСТ - Василина БОРУЦЬКА, ФОТО - Павло БЕРЕЗЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.