Wintera: компанія, яка «відкрила» луцькі вікна Європі*

Wintera: компанія, яка «відкрила» луцькі вікна Європі*
Вікна у квартирі чи приватному будинку – не лише естетична принада оселі, а у першу чергу елемент енергозбереження, а відтак затишку та тепла. Тож, обираючи їх, слід звернути увагу на профіль ПВХ, з якого зроблене вікно, фурнітуру, армування та склопакет.

Це основні складові вікна, і саме від їхньої якості залежить, на скільки вікно буде енергозберігаючим та як довго прослужить.

Професійним майстром віконної справи на Волині по праву можна назвати компанію «ІнтеграВест», яка із 2010 року займається виробництвом металопластикових конструкцій.

Працівники «Інтегра Вест» точно знають, яким має бути якісне вікно і на які характеристики слід звернути увагу, купуючи його.

Луцькі вікна Wintera визнані європейськими споживачами

«Перше вікно Wintera зроблене 31 березня 2010 року. На початку нашої діяльності ми активно співпрацювали із дніпропетровським заводом «Флагман», а вже зараз цей завод і луцьку компанію «Інтегра Вест» поєднує спільна торгова марка Wintera, а також один директор в моїй особі», - розповів керівник «ІнтеграВест» Антон Горобець.

Директор «ІнтеграВест» Антон Горобець
Директор «ІнтеграВест» Антон Горобець


За незначний проміжок часу луцькому та дніпровському виробникам вікон Wintera вдалося ввійти в десятку найбільших заводів України із виробництва вікон. Приміром, на виробничих потужностях у Луцьку за одну зміну виготовляють більше 200 металопластикових конструкцій.

Крім того, на виробництві налагодили власне виготовлення склопакетів, що додає ще більшої впевненості у якості кожного вікна, адже склопакети формуються, а згодом випробовуються на місці, під ретельним контролем. Відповідальний підхід до роботи завжди має результат – і ось уже з минулого року вікна компанії Wintera експортуються до країн Європи.

Wintera – екологічно безпечні вікна

«Серед віконних компаній не є секретом, що лідерами у виробництві профілів та фурнітури (елементів вікна, які дозволяють його відчиняти та зачиняти) є переважно німецькі компанії. Тому луцькі вікна Wintera преміум- та середнього класу виготовляються із профілю ПВХ німецьких компаній Schuco та Profine (торгова марка КВЕ) відповідно.



У виробництві вікон економ-сегменту, які замовляють переважно державні установи, сільськогосподарські підприємства, де роль відіграє ціна, використовуємо турецький профіль. Будь-яке вікно Wintera дешевого чи дорогого сегменту виготовляється на тому ж самому обладнанні і тими ж самими людьми. Наші клієнти – це наші партнери, і ми у жодному разі не ділимо їх на бідних чи багатих. Мені не соромно за кожне наше вікно», - пояснює Антон Горобець.

Також він наголосив, що серед великої кількості виробників металопрофілю вони зупинилися саме на німецькій компанії Profine, оскільки це одна з небагатьох у світі, яка відмовилася від використання свинцю у виробництві профілів.

Виробничі цехи: кожне вікно під ретельним контролем


Комерційний директор «Інтегра Вест» Ростислав Іващук провів екскурсію виробничими цехами, щоб кожен міг зрозуміти, як саме виготовляють вікна. Як з’ясувалося, процес це клопіткий: від нарізки профілів до виходу готового вікна проходить 15-20 етапів.

Комерційний директор Ростислав Іващук
Комерційний директор Ростислав Іващук


«До нас приїжджають вже готові німецькі профілі довжиною 6,5 метрів, які на нашому виробництві нарізаються, армуються, зварюються, доповнюються фурнітурою, склопакетами, проходять тестування… Окремий цех – цех нарізки скла та формування склопакетів», - розповів Ростислав Іващук.

Окремою гордістю виробничих потужностей вікон Wintera є мінілабораторія, у якій тестують вікна на міцність.

«Луцька Wintera – перший завод в Україні, який два роки тому отримав сертифікат якості німецького Інституту віконних технологій IFT Rosenheim. Наявність цього сертифікату свідчить про те, що наші вікна відповідають європейським стандартам якості щодо енергозбереження, ударостійкості, волого- та водонепроникності, міцності тощо.

6,5-метрові німецькі профілі, з яких виготовляють вікна Wintera
6,5-метрові німецькі профілі, з яких виготовляють вікна Wintera


Для перевірки останнього критерію – міцності, на виробництві є спеціальна міні-лабораторія для перевірки кутників на міцність… Вони усі ламаються, але головний показник тут – при якому тискові це стається», - каже комерційний директор, демонструючи тестувальний апарат.

За словами пана Іващука, не менш важливим параметром, на який слід звернути увагу під час купівлі вікон, є коефіцієнт опору теплопередачі.

Ця, на перший погляд неважлива для пересічного споживача фізична величина, насправді відіграє важливу роль, адже чим більший коефіцієнт опору, тим більше вікно утримує тепло всередині приміщення. Наприклад, у вікна Wintera профілю КВЕ «Баланс» коефіцієнт опору становить 0,75 і вважається високим, а отже таке вікно довго утримуватиме тепло в квартирі чи будинку.

Монтаж

«Невдалим монтажем можна зіпсувати навіть дороге вікно», - вважає комерційний директор «Інтегра Вест» Ростислав Іващук.

Тому, за його словами, контролюється не лише якість власних вікон, а їхній монтаж.



«Це завершальний етап нашої роботи, якому ми приділяємо чимало уваги, адже кожен замовник вікон – це в першу чергу наш партнер, перед яким ми відповідальні», - наголосив він.

Замовити вікна ТОВ «Інтегра Вест», отримати професійну консультацію щодо вибору вікон можна у фірмових салонах за адресами:

- м. Луцьк, вул. Конякіна, 16а, тел. (050) 438-11-61, (0332) 78-86-09, (0332) 78-86-10,

- пр. Волі, 35, (050) 378-50-80, тел. (0332) 28-26-00

У цеху нестандартних виробів можуть зробити вікно будь-якої форми
У цеху нестандартних виробів можуть зробити вікно будь-якої форми
У цеху нестандартних виробів можуть зробити вікно будь-якої форми
У цеху нестандартних виробів можуть зробити вікно будь-якої форми
Міні-лаборатоія для ламання кутників
Міні-лаборатоія для ламання кутників
Міні-лабораторія для ламання кутників
Міні-лабораторія для ламання кутників

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці, Так тримати!
Відповісти
Останні статті
Wintera: компанія, яка «відкрила» луцькі вікна Європі*
22 травень, 2017, 15:30