Хроніка затягування суду Вусенко проти Пустовіта. ІНФОГРАФІКА

Хроніка затягування суду Вусенко проти Пустовіта. ІНФОГРАФІКА
Триває судова епопея між Юлією Вусенко та людьми, які стояли на чолі так званого "перевороту" в місті Луцьку.

На порядку денному питання особливої важливості: чи законно відбулась ця зміна у місті Луцьку після смерті Миколи Романюка?

Якщо законно, значить проблем немає, працюйте далі, Луцьк готується до виборів. А якщо ні, тоді що відбулось – узурпація, захоплення, переворот?

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО СУД

Про це, звичайно, ще рано говорити, оскільки судовий процес саме у розпалі. Але часу зробити висновки – аж надто достатньо. Попри одностайну позицію юристів, що справа досить проста та однозначна, маємо очевидне намагання затягнути процес.

Зазвичай, процес затягують ті, хто справу має програти. Чи є сенс затягувати теперішній тимчасовій владі судовий процес? Звичайно! Вони ж при владі.

Отже, як зараз модно казати у просторах Інтернету: запасаємось поп-корном і чекаємо наступну серію нашого луцького «Карткового будинку». Має бути цікаво. Шкода тільки, що це не серіал, а наше реальне життя і грають там не ролями, а нашим із вами життям.



Щоб переглянути інфографіку більшого розміру натисніть тут

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
НАПАДАТИ НА ЖІНОК ДЕЯКІ ЧОЛОВІКИ МОЖУТЬ ЗАПРОСТО,,,
Відповісти