ТОП-5 книг: що лучани читали в травні

ТОП-5 книг: що лучани читали в травні
Інформаційне агентство ВолиньPost традиційно підготувало п’ять новинок книжкового ринку, які найбільше зацікавили лучан у травні.

Якщо у холодні місяці року лучани надавали перевагу мотиваційним, а також бізнес-книгам, то у травневому «топі» з’явилося декілька цікавих новинок художньої літератури.

ЧИТАТИ КВІТНЕВИЙ ТОП-5
ЧИТАТИ БЕРЕЗНЕВИЙ ТОП-5
ЧИТАТИ ЛЮТНЕВИЙ ТОП-5


Мік Вікінг «Маленька книга хюґе : як жити добре по-данськи»

Нова книга від видавництва Книжковий клуб «Клуб сімейного дозвілля», яка лише нещодавно з’явилася на полицях книгарень. Точного відповідника слову «хюґе» в українській мові немає. Український відповідник цього слова – «комфорт» або «затишок». Саме про це розповідає дослідник Інституту щастя – Мік Вікінг. У книзі можна побачити багато цікавих ілюстрацій, фото із екзотичних місцин, а також специфічних рецептів.

Читач може дізнатися цікаві факти про данців. Зокрема, данці з’їдають найбільше шоколаду серед народів Європи. Також середньостатистичний європеєць спалює три кілограми свічок за рік, а данці – аж шість. За допомогою цих свічок вони створюють прекрасну атмосферу, і не дуже турбуються про пожежну безпеку. Якщо вам потрібно підняти настрій самому собі або комусь, то ця приємна книга саме для вас.



Ерік Фромм «Мистецтво любові»

Це дуже важливий для світу психолог та філософ. Його праці ще не були перекладені українською мовою. Лише нещодавно Книжковий клуб «Клуб сімейного дозвілля» здійснив переклад книг Еріка Фромма. Ця книга допоможе читачу розібратися із своїми емоціями та почуттями, а також зрозуміти що таке любов. Це своєрідний посібник із психології для кожного. Зручний формат книги дозволяє часто брати її з собою у подорож та звертатися до порад відомого психолога.

Брайан Трейсі «Як керують найкращі»

Це ще одна книга відомого бізнесмена із особистісного розвитку. «Як керують найкращі» - другий переклад книг автора українською мовою. Брайан Трейсі на конкретних прикладах пояснює, як краще зорганізувати ефективну роботу команди, яка досягатиме високих результатів. Автор дає прості та дієві поради як визначити пріоритети команди, навчитися швидко вирішувати проблеми та безболісно впроваджувати інновації у робочому колективі.



Ізабель Альєнде «Японський коханець»

Книга, яка лише нещодавно побачила світ українською мовою, вже завоювала своє місце у «топі» Книгарні «Є». До слова, українські видавці можуть пишатися, адже переклад цієї книги українською був чи не найшвидшим у світі. «Японський коханець» - це декілька історій під однією палітуркою. В елітному будинку для пристарілих зустрічаються старша пані, дівчинка-молдаванка з бідної сімї, що втікла від злиднів. До слова, у книзі яскраво висвітлено емігрантську тему: кожен з героїв від чогось втікає. Від злиднів, від Другої світової війни, дуже важких традицій. Герої зустрічаються в Америці, де й починається історія, яка не відпускає читача до останньої сторінки.



Анастасія Левкова «Старшокласниця. Першокурсниця»

Книга Анастасії Левкової – арт-директора Книгарні «Є». Це історія у щоденниках. Її цікаво читати тим, хто був підлітком у 2000-их роках. Атмосфера саме тих років передана у творі як найповніше. Уважний читач-одноліток авторки знайде на сторінках книги цитати із пісень популярних у ті роки музичних колективів. Діти, що ростуть зараз, зможуть знайти у романі відповіді на запитання щодо шкільних оцінок, стосунків з батьками і друзями і навіть щодо першого кохання.



ТЕКСТ - Олена ЛАУЩЕНКО

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Теги: книги, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні статті
5:3 на користь Вусенко
13 червень, 2017, 13:20
ТОП-5 книг: що лучани читали в травні
12 червень, 2017, 14:00