«БудуйТіло3»: «лікування» тренуваннями та харчуванням

«БудуйТіло3»: «лікування» тренуваннями та харчуванням
Стартував новий третій сезон рубрики «БудуйТіло», в межах якої учасники ганятимуться за зменшенням надлишкової ваги та поліпшенням стану здоров'я.

Фітнес-центр «Maximus» та персональний тренер Віталій Андрейчук взялися за «непосильне» завдання: зменшити вагу учасників рубрики майже на половину. Крок за кроком «піддослідні» працюватимуть над своїм тілом, харчуванням та досягатимуть зменшення кількості «зайвих» кіло.

ПЕРЕЙТИ НА СТОРІНКУ ПРОЕКТУ В FACEBOOK


Організатори проекту змінили правила та відібрали учасниць за допомогою співбесіди. На сайті Інформаційного агентства ВолиньPost оголосили прийом заявок. До участі запрошували лише жінок з зайвою вагою.

Врешті, Андрейчук обрав 32-річну Катерину та 27-річну Богдану. Вага претенденток - 100 та 125 кілограмів відповідно.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: «БудуйТіло3»: старт Найважчого Сезону

Друге заняття дівчата розпочали із розминки на біговій доріжці. Таким чином вони розігріли м'язи та підготували організм до тренування.

Тренер Віталій був поблажливий до Каті та Богдани, адже і на другому тренуванні не перевтомлював дівчат вправами.

Так, героїні рубрики виходили на степ - 25 разів на одну ногу. Андрейчук зазначив, що так у дівчат активізуються м'язи ніг.

Дівчата робили махи руками з гантелями по 2 кілограми. Ця вправа вдалася їм не легко, довелося зібрати усі сили та завершити завдання.

Опісля виконували жим 5-кілограмової штанги.

Та кидали в землю м'яч, вагою 5 кілограм.


За словами тренера, такі вправи націлені на плечовий та верхній спинний пояс. Таким чином, дівчата розпрацювали все тіло. Тренер вважає, що на кожному тренуванні дівчатам потрібно давати вправи на всі групи м'язів організму, що він і робить на тренуваннях Богдани та Катерини.

Закінчили тренування дівчата виходом на бігову доріжку.

До слова, за словами героїнь, тренер Віталій не дає спокою їм і в вільний від тренувань час. Так, Андрейчук розробив для них систему харчування та режим, згідно якого дівчата їдять щодня.

Опісля, вони пересилають фото своїх порцій тренеру, звичайно в той час, який Віталій «приписав».

«Досить важко будь-яким людям перейти з 2-разового харчування на 5-ти разове», - додав Андрейчук.

До слова, порції їжі дівча нагадують лікарняні порції, щоправда раціон у них смачніший.


Катя і Богдана мужньо сприймають усі фізичні навантаження та обмеження у харчуванні. Розповідають, що тренування їм подобаються, і вони не розуміють, чому Віталія Андрейчука прозивали «юним Гітлером».

«Звичайно, завдатки тирана та деспота у нього є, але щоб аж так прозивати... Ще не дотянув він до цього», - жартують героїні рубрики.

До слова, у фітнес-центр «MAXIMUS» можна потрапити лише у змінному взутті, адже тут дбають про чистоту. Ба, навіть журналіста та фтографа змусили одягати «бахіли» і вони почували себе як у так званій «лікарні з побудови тіла».

До слова, тренування та спілкування проходять у дружній атмосфері. Можемо із впевненістю сказати, що під час таких випробувань люди гуртуються. Так, Катя та Богдана постійно спілкуються поза тренуваннями.

А читачам ми покажемо усю команду проекту.

Нагадаємо, що в першому сезоні під опікою персонального тренера Віталія Андрейчука свої тіла будували фотограф Павло Березюк та журналістка Василина Боруцька. Що з цього вийшло читайте тут.

У другому сезоні в руки тренера потрапили підприємець та активіст «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук і директор департаменту соціальної політики Луцькради Тетяна Книш. Якими були їхні результати читайте тут.

Висловлюємо подяку спортивному партнеру рубрики - Фітнес-центр «MAXIMUS» - сучасна фітнес-зала з Crossfit зоною. Тел. 066-466-96-26, Луцьк, вул. Електроапаратна, 4. Сайт: maximus.lutsk.ua.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому не розповідаєте про маленькі результати дівчат?успіхів
Відповісти
Останні статті
5:3 на користь Вусенко
13 червень, 2017, 13:20
«БудуйТіло3»: «лікування» тренуваннями та харчуванням
12 червень, 2017, 11:50