«БудуйТіло3»: фітбол, тренажери та бігова доріжка

«БудуйТіло3»: фітбол, тренажери та бігова доріжка
Стартував новий третій сезон рубрики «БудуйТіло», в межах якої учасники ганятимуться за зменшенням надлишкової ваги та поліпшенням стану здоров'я.

Фітнес-центр «Maximus» та персональний тренер Віталій Андрейчук взялися за «непосильне» завдання: зменшити вагу учасників рубрики майже на половину. Крок за кроком «піддослідні» працюватимуть над своїм тілом, харчуванням та досягатимуть зменшення кількості «зайвих» кіло.

ПЕРЕЙТИ НА СТОРІНКУ ПРОЕКТУ В FACEBOOK

Організатори проекту змінили правила та відібрали учасниць за допомогою співбесіди. На сайті Інформаційного агентства ВолиньPost оголосили прийом заявок. До участі запрошували лише жінок з зайвою вагою.

Врешті, Андрейчук обрав 32-річну Катерину та 27-річну Богдану. Вага претенденток - 100 та 125 кілограмів відповідно.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: «БудуйТіло3»: старт Найважчого Сезону

Традиційно героїні рубрики розпочали тренування із розминки на біговій доріжці. Так, дівчата 20 хвилин йшли в пришвидшеному темпі та слідкували за серцебиттям.



З кожним тренуванням тренер Віталій додає Катерині та Богдані час тренування на тренажері, а також нові та цікаві вправи для усіх груп м'язів.

До слова, за декілька тренувань одна із героїнь «розміняла» трьохзначне число на терезах на двозначне. Такими результатами дівчата щиро тішаться, адже раніше їм не вдавалося скинути навіть кілограм.



Так, Андрейчук урізноманітнив заняття дівчат. На тренуванні вони виходили на спеціальну півкулю - «боссу», зокрема вистрибували на неї 30 разів (по 15 на кожну ногу).



Також «злий» тренер «змусив» дівчат висіти на стільчику для пресу по 1 хвилини. Дівчата впиралися на поручні ліктями та просто висіли.



Окрім цього, Катя Та Богдана виконували тягу до грудей на тренажері: верхнього та нижнього блоку із вагою 18 кілограм.

Дівчата просили тренера не знущатися над ними та закінчити вправу, але Віталій відповів їм, щоб не противилися тренуванням.

«Хто має бути красивою? Хто має важити 55 кілограм? Бігом на тренажер!» - командував Андрейчук.



Опісля Андрейчук дав завдання з положення «присяд» підіймати з махом над головою спеціальний м'яч - фітбол.

Тут справи у Каті та Богдани пішли краще, адже ця вправа їм дається легше і виконали її на 5 з плюсом.



Тренер зазвичай пильно слідкує за режимом харчування та розміром порцій. Так, Катя та Богдана постійно надсилають йому фотографії із їжею.



Насамкінець тренер поставив героїнь рубрики на бігову доріжку на годину. Спершу, Катя та Богдана не могли повірити, що потрібно цілу годину йти в швидкому темпі, ще й встигати слідкувати за пульсом.

Нагадаємо, дівчатам потрібно тримати серцебиття - 120 - 155 ударів за хвилину.



Поки вони йшли встигли поділитися своїми враженнями від тренувань.

Катя розповіла, що на восьмий день тренувань у неї пройшла біль у м'язах і про це вона радо поділилася із тренером.

Андрейчук вирішив виправити ситуацію і пообіцяв, що «це ненадовго».

Також дівчина радіє, що ті «мізерні» порції, що тренер «приписав» уже дають відчуття ситності, а відчуття голоду зникло зовсім. Катя вважає, що такий результат є завдяки перекусам, які є обов'язковими в 5-разовому режимі харчування.

Богдана зізналася, що задоволена результатами, але їй надзвичайно важко тренуватися. Але з кожним разом вона відчуває, що витривалість збільшується.

«Сьогодні на мене Віталік майже не кричав», - зізнається героїня.

Так, дівчата почали спілкуватися поза спортзалом і постійно тримають зв'язок. Дівчата розповідають одна одній на скільки хто схуд, кому що болить та хто що їсть.

«Скоро у Богдани день народження і ми будемо святкувати його з вареним м'ясом, помідорами та огірками», - жартує Катя.


ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: «БудуйТіло3»: «лікування» тренуваннями та харчуванням


Нагадаємо, що в першому сезоні під опікою персонального тренера Віталія Андрейчука свої тіла будували фотограф Павло Березюк та журналістка Василина Боруцька. Що з цього вийшло читайте тут.

У другому сезоні в руки тренера потрапили підприємець та активіст «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук і директор департаменту соціальної політики Луцькради Тетяна Книш. Якими були їхні результати читайте тут.

Висловлюємо подяку спортивному партнеру рубрики - Фітнес-центр «MAXIMUS» - сучасна фітнес-зала з Crossfit зоною. Тел. 066-466-96-26, Луцьк, вул. Електроапаратна, 4. Сайт: maximus.lutsk.ua.

ТЕКСТ - Ольга Валянік
ФОТО - Павло Березюк

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.