На будь-який смак і гаманець: маєток NESTER-HOUSE запрошує на Світязь*

На будь-який смак і гаманець: маєток NESTER-HOUSE запрошує на Світязь*
Маєток NESTER-HOUSE пропонує незабутній відпочинок на Світязі. На лоні прекрасної природи, в спокої, тиші і, головне, в умовах європейського комфорту та розвиненої мережі рекреаційних послуг.

Магічний Світязь – зовсім поруч. Зі світлим мілководдям і темними глибинами, з лагідними піщаними пляжами і щедрим сонцем. Тут добре всім – дітворі і дорослим, любителям активного відпочинку і тим, хто любить поніжитися під променями сонця; сім’ям з дітьми і тим, хто в пошуку, – пише Район.Шацьк.

Умови проживання – на будь-який смак і гаманець: від номерів-люкс до номерів-економ. В кожному номері – необхідні меблі, душова кабіна, санвузол, покриття WI-FI.

Територія Nester-House приваблює затишними альтанками, гойдалками, мангалом для приготування шашлика, місцем для великого вогнища, біля якого добре посидіти ввечері, загорнувшись у плед; а ще фантастичним дитячим майданчиком і ставками з рибою.

Світязь дає унікальні можливості для оздоровлення, і в маєтку NESTER-HOUSE цим можна у повній мірі скористатися. Візитівкою маєтку є оздоровчі чани з добре нагрітою світязькою водою, які лікують рівномірним теплом та її живильними компонентами. Гаряча вода з травами та мінералами лікує хвороби опорно-рухового апарату, а контрастна холодна вода запускає приховані механізми омолодження.

До послуг відпочивальників також лікувальні грязі з дна озера.

Маєток Nester-House пропонує своїм гостям скористатися послугами професійного масажиста. Вид масажу – на будь-який смак: класичний, аницелюлітний, медовий, вакуумний, масаж обличчя, хребта, ніг, живота, голови тощо.

Тим, хто любить відпочивати активно, в NESTER-HOUSE запропонують справжній екстрим: більш спокійний – на човнах і на велосипедах, з різким присмаком адреналіну – на квадроциклах.

Квадроцикли на Світязі сьогодні не просто розвага, а й справжній спорт. Завдяки їх абсолютній прохідності відпочивальники можуть побувати в недоступних і навіть таємничих місцях Шацького поозер’я, випробувати власні сили і витривалість. У маєтку Nester-House ви не тільки зможете взяти напрокат квадроцикл, але й самостійно визначитися з маршрутом.



А ще тут здійснюються мрії найбільш азартних рибалок. 25 видів риб, що мешкають у водах Світязя, можуть стати частиною їхнього улову. Якщо ж добре засвоїти науку досвідчених місцевих рибалок, можна впіймати і легендарного світязького вугра.

Серед багатьох інших розваг – гра в настільний теніс. Вона ідеально підійде для гостей з дітьми та невеликих компаній друзів, адже вони зможуть влаштувати між собою маленький чемпіонат, гарно розважитися і до того ж покращити свій фізичний стан.

Відпочинок, оздоровлення, комфортне проживання, розваги, веселі вечірки плюс смачна і корисна кухня, уважний і ввічливий персонал – усе це маленька цивілізована Європа на Світязі, де дбають про клієнта і його комфорт.

Маєток Nester-House запрошує вас на найкращий відпочинок!

Контактна інформація
Тел.: 093 663 30 08;
Тел.: 097 907 56 84;
Тел.: 099 434 40 34;

E-mail:

Адреса: 44021 Україна, Волинська область, село Світязь, вул. 8 Березня, 8б.

Режим роботи: 24/7 без обіду, без вихідних.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні статті
На будь-який смак і гаманець: маєток NESTER-HOUSE запрошує на Світязь*
26 червень, 2017, 16:51