Андрій Разумовський про «Струмочок»: Ввечері тут фантастично

Андрій Разумовський про «Струмочок»: Ввечері тут фантастично
Першим масштабним проектом будівельної компанії «Інвестор» був житловий комплекс «Струмочок».

Саме туди завітали творці проекту «БудуйХату», в першому сезоні якого розповідатимуть про зведення таунхаусів.

Про будівельного первістка «Інвестора» розповів директор компанії Андрій Разумовський.


- Як виникла ідея «Струмочка»?

- Шукали місце під приватний будинок для мене і мого товариша і не могли знайти місце, де була б огорожа, мережі, тротуари, освітлення, і вирішили таке місце створити самі. Випадково знайшли цю ділянку і вирішили тут його створити. Насправді, багато скептицизму було на рахунок нашого проекту, не вірили, що ми зможемо це організувати, що ми сюди підведемо мережі, що добудуємо ці будинки, що ми їх реалізуємо. І я насправді дуже радий, що це все залишилось скептицизмом.

Всі будинки реалізовані, люди живуть, деякі роблять ремонт, в нас тут дружній колектив, створений кооператив.

Спочатку ми думали просто збудувати приватні будинки. Почали і зрозуміли, що вартість одного будинку і в майбутньому його обслуговування коштує досить багато, в декілька разів більше, ніж, наприклад, таунхаус. Ми зрозуміли, що потрібно вибрати оптимальну площу з оптимальною вартістю. Таким чином родилась ідея таунхаусів.

Тобто це в принципі заміський будинок, але з доступною ціною купівлі і обслуговування. Таким чином отримали те, що ми маємо.



- Але все ж таки це далі від міста, не десь там в центрі, а за його межами. Клієнти вам не говорили, що вони хотіли б жити в Таунхаузі, але все-таки ближче? Чи все ж таки задоволені тими умовами, що є?

- Є різні клієнти, хтось хоче жити в центрі, хтось не в центрі. Якщо взяти мою особисту думку, то я тут відпочиваю, ввечері тут дуже спокійно, літають пташки, запах скошеної трави – фантастична насолода від того, що ми тут знаходимось.



- У вас є багато сусідів і мало хто був у вас в гостях, тим більше засоби масової інформації. Як взагалі кожен облагороджує свою територію?

- Ми українці, всі ми любимо, щоб в нас біля хати був порядок, насправді всі приділяють цьому купу уваги, садять квіти, траву, дерева, бруківку викладають, тому все гарно, всі стараються і в кожного виходить гарно.

В першу чергу ми хотіли створити тут атмосферу. Ми її створили. В нас тут безпечно, світло, тихо, чисто. І ми максимально будемо робити все, щоб тримати цей порядок далі. І плануємо далі розширювати своє містечко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні статті
Андрій Разумовський про «Струмочок»: Ввечері тут фантастично
10 липень, 2017, 20:00