Грітися енергією землі – тепер реально!*

Грітися енергією землі – тепер реально!*
Новинка у світі опалювальної техніки – теплові насоси – тепер доступна і для лучан.

У чому унікальність цієї прогресивної системи обігріву?

Теплові насоси – екологічно чисті, компактні та економічні установки для системи опалення, які виробляють тепло для подачі гарячої води, водопостачання та опалення будівель.

Звідки береться це тепло?

Із природного середовища, безплатного тепла ґрунту, артезіанських вод, тепла озер, річок, повітря, технологічних викидів і т.д., шляхом перенесення його до теплоносія з більш високою температурою.

Джерелом тепла може бути повітря, скеляста порода, земля, вода і сніг. Навіть домашня техніка слугує джерелом тепла, яку акумулюють теплові насоси.

Принцип дії:

1. Теплоносій, проходячи по трубопроводу, покладеному, наприклад, в землі, нагрівається на кілька градусів. Усередині теплових насосів теплоносій, проходячи через теплообмінник, віддає зібране з навколишнього середовища тепло у внутрішній контур теплового насосу.

2. Внутрішній контур теплових насосів заповнений холодоагентом. Холодоагент, маючи дуже низьку температуру кипіння, проходячи через випарник, перетворюється з рідкого стану в газ. Це відбувається при низькому тиску і низькій температурі.

3. З випарника газоподібний холодоагент потрапляє в компресор, де він стискається, його температура підвищується.

4. Далі гарячий газ надходить в другий теплообмінник (конденсатор). У конденсаторі відбувається теплообмін між гарячим газом і теплоносієм зі зворотного трубопроводу системи опалення будинку.

Холодоагент віддає своє тепло в систему опалення, охолоджується і знову переходить в рідкий стан, а нагрітий теплоносій системи опалення надходить до опалювальних приладів.

5. При проходженні холодоагенту через редукційний клапан тиск знижується, холодоагент потрапляє у випарник і цикл повторюється знову.

Взимку гріє, влітку – охолоджує!

Теплові насоси використовуються в холодну пору року для опалення приміщення, а в теплу – для охолодження повітря в будинку. Принцип роботи такого насоса при охолодженні приміщення такий же, як і при опаленні. Тільки тепло в цьому випадку забирається з повітря в приміщенні і віддається землі або водоймі.

Економія до 80% і повна екологічність.

Тепловий насос може знизити рахунки за опалення до 80%. Ви будете насолоджуватися сучасним комфортом в приміщенні, зберігаючи екологію, гріючись природним безпечним теплом, використовуючи безплатну поновлювану енергію, що накопичується в землі чи водоймі.

Тепловий насос – найбільш енергоефективний спосіб опалення взимку і охолодження влітку.

Система автоматично забезпечить опалення, гарячу воду та кондиціонування. Оптимальний вибір для сучасних свідомих споживачів, для кожного, хто цінує здоров’я, комфорт і виважену економію.

Дізнатися більше про принцип роботи та можливість придбання теплових насосів ви можете у офіційного представника:

ПП «БОШ-тепло»
м.Луцьк, вул.Рівненська, 15
(0332) 28-36-02, (095) 825-49-97, (067) 779-26-06
e-mail: [email protected]

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слабо написати скільки використовує електроенергії?))))
Відповісти
будерус дорогий як збитий самольот
Відповісти