ЖБ «Липинський»: якісно нове житло у Луцьку*

ЖБ «Липинський»: якісно нове житло у Луцьку*
Купівля житла є відповідальним кроком, тож ті, хто назбирав грошей на власну оселю хочуть, аби все було ідеально. Ринок рясніє пропозиціями, та завжди перед покупцем постає важливе питання: користуватися благами міста і змиритися із шумом чи вибрати затишне житло за містом?

На щастя, в Луцьку зводять житловий будинок «Липинський», який є ідеальним варіантом, адже поєднує усі міські зручності із заміською тишею.

Сучасне економне та енергоефективне житло зводять на межі села Липини та міста Луцьк. ЖБ «Липинський» «росте» на розі вулиць Теремнівська і Січових Стрільців. Таке розташування дає чимало плюсів: немає активного руху автотранспорту, поруч лікарня, медичний центр, школа.


Сучасність та економність

Будівництво триває повним ходом – першу чергу житла, яку розпочали зводити у червні 2016 року, вже практично завершили. Тут родзинкою дому стане його економність та ефективність: мешканці отримають можливість користуватися усіма благами. Зокрема у квартирі встановлять котли німецької фірми «BOSСH» - лідера на ринку.

Підрядником зі встановлення систем опалення та водопостачання та водовідведення ПП «БОШ-тепло». Директор компанії Сергій Шкода розповів, що особливість будівництва ЖБ «Липинський» у тому, що підрядника запросили встановлювати котли, аби згодом мешканці могли економити.

«Дуже рідко замовник погоджується, адже це більш затратно. Проте вони вирішили, що краще встановити для людей якісні котли», - розповів він. Шкода пояснює, що від того, який котел встановлять у квартирі, залежить економність житла та комфорт мешканців. Якісні котли працюють без жодних претензій десятки років.



«Це безумовний плюс цього будівництва… Ці забудовники дійсно вкладають кошти у якість – хочуть будувати якісно і не на 1-2 роки, щоб люди, приходячи в квартиру, не викидали котли та комунікації, і ставили нові», - зауважив Шкода.


Окрім того, ще однією особливістю будівництва є великі вітражні вікна, які не лише надають будівлі неповторного вигляду, а й дозволяють милуватися неперевершеним виглядом на зелену зону та Теремнівські ставки. Представник компанії «Віконний стандарт» Дмитро Морозюк, запевнив, що встановлені тут вікна не тільки тішитимуть чудовим краєвидом, а й надійно зберігатимуть тепло.

«Нам поставили завдання – зробити максимально теплий фасад, максимально теплі вікна, тут встановлений 6-ти камерний профіль DECCO польського виробництва. У тандемі із 42-міліметровим 2-камерним склопакетом виходить такий ж теплозберігаючий, як стіна», - зауважив Морозов. За рахунок шестикамерного профілю такі вікна фактично не дають тепловтрат.



Відтак встановлений профіль наближений до преміум-класу, а продукція повністю відповідає європейським стандартам. Зрештою й самі деталі виготовляють за кордоном. Такі вікна будуть надійними протягом 40-50 років, а виробник на 5-річний термін надає гарантію.


До слова, приємним сюрпризом для клієнтів стане й те, що стіни штукатурять таким чином, що фактично одразу буде можливість оформлювати їх на свій смак – фарбувати чи клеїти шпалери. Представник підрядника з оздоблювальних робіт «Форест Україна» Роман Олійник зауважив, що під час будівництва залучають нові технології, які забезпечують високу якість процесів.



«Застосовуємо енергоефективні технології – фасад утеплюють пінопластом, покрівлю ПВХ мембраною - технологію, яка дозволяє покрівлі «дихати», не пропускати вологу та пропускати пару», каже Олійник. Під час будівництва використовують екологічно чисті матеріали. До слова, при здачі об’єкта в експлуатацію також заучать нову технологію – перевірку з допомогою тепловізора.

Такий підхід до будівництва у свою чергу дасть мешканцям низку бонусів у майбутньому. Адже кожен власник матиме індивідуальний котел і зможе спалювати менше газу, продукувати менше викидів. Будинок буде теплим, а це – економія коштів мешканців, запевнили фахівці.


Зручне планування та простір для творчості

У будинку пропонують придбати квартири на будь-який смак та метраж – одно-, дво-, трикімнатні та дворівневі, які розміщені на верхніх поверхах. Загалом будівництво багатоповерхового будинку поділено на три черги. Новобудова матиме чотири секції, які вмістять 100 просторих квартир.

Приємною несподіванкою для охочих купити тут житло є можливість отримання кредиту на вигідних умовах. Регіональний директор «Кредобанку» Катерина Фурманюк каже, що банк співпрацює у частині надання кредитів для придбання житла. Тут пропонують найнижчу ставку по кредитах по регіону – вона становить 15, 9% у гривні на термін до 20 років.



«Багато клієнтів бажають отримати житло в Луцьку, а не десь за межами міста, у приміській зоні з інфраструктурою, сучасним опаленням, технологіями у частині енергозбереження - це комфорт», - зауважила Фурманюк.

Наразі послуга вже користується попитом, адже не всі банки готові інвестувати у настільки довгострокові проекти. Відтак житло стало доступним – завдяки низькій ставці перший внесок становить 30% суми, а 70% кредиту розбивають на термін до 20 років. Залежно від площі житла, платіж із врахуванням і тіла, і відсотків, становитиме 2, 5-4,5 тисяч гривень на місяць.


Клієнти задоволені вибором

Попри те, що продаж квартир стартував відносно недавно, переваги будівництва оцінили чимало людей. Микола Витвицький придбав квартиру для своєї дочки ще у березні. Чоловік зізнається, що до вибору житла поставився дуже прискіпливо, тож цей процес виявився тривалим. Проте зрештою він дуже задоволений вибором і каже – кращого житла не знайти.



Спочатку чоловік вивчав правомірність будівництва у сільраді, відділі земельних ресурсів, архітектури і будування, перевірив усі документи. Наступним критерієм була спроможність інвестора добудувати будинок та здати його в експлуатацію.

«Я через інтернет та через знайомих розпитував, що собою являє інвестор і чув виключно позитивні відгуки», - зауважив Витвицький. Для нього важливо, аби навіть робітники на будівництві отримували гідну зарплатню.

Третім критерієм, на який він орієнтувався, було розташування будинку.

«Місце розташування тут, як на мене, ідеальне. Достатньо сказати – поруч медичний центр, поруч зводять перинатальний центр, поблизу ще низка медичних закладів. Окрім того, будинок оточує елітна житлова забудова. Тут нема жодних промислових виробництв - тихе спокійне місце з абсолютно сформованою інфраструктурою», - додав чоловік.



Задоволений він і тим, що бачить на самому будівництві – будинок, каже, суцільний залізобетон з арматурою.

«По Луцьку я не бачив, щоб такий фундамент робили. Роблять під стіни, а тут суцільний залізобетон. Три суцільних бетонних пояси – цей будинок в принципі не може дати жодних тріщин чи осадок, йому не страшні землетруси, він буде стояти, як на мене, віками», - вважає чоловік та зауважує: так колись будували замки.

«Це – готова квартира, це не просто квадратні метри, в якій треба вкладати бозна скільки грошей. Люди кидаються на те, що десь там дешевше. Там де дешевше там гірше, я вам одразу можу сказати», - підсумував Витвицький.


Представник замовника будівництва у напрямку продажів Тетяна Проноза підтверджує, що купуючи тут квартиру, клієнт отримує не лише стіни та підлогу, а й низку вагомих переваг.



«Прекрасний краєвид, рекреаційна зона, Теремнівські ставки, інфраструктура - дитячий садочок, поряд школа №22, лікарня, супермаркет 1 поверх комерційні площі – поряд ринок», - зауважила пані Тетяна. За її словами, тут зможуть себе гарно проявити творчі люди, які бажають на власний розсуд облаштувати квартиру.

«Ми дозволяємо реалізувати фантазії. Окрім того, стосовно наповнення квартир – ми використовуємо лише якісні матеріали, залучаємо до процесу будівництва досвідчених спеціалістів та організації. Будуємо не просто, щоб збудувати та отримати разову додаткову вигоду, а хочемо, щоб від цього проекту отримати моральне та матеріальне задоволення – і ми, і наші клієнти», - зауважила Тетяна Проноза.

Зрештою це житло говорить саме за себе – вигідне розташування, забезпечення інфраструктурою, тихий та екологічно чистий район.



Директор ТОВ «Липинський» Борис Дацюк каже, що цей будинок - перший проект компанії.

«Адже ТОВ «Липинський» є компанією - початківцем у сфері будівництва, проте маємо плани розвивати нашу діяльність і зарекомендувати себе як надійний Забудовник», - мовив він.



Тож тих, кого зацікавила пропозиція, просять звертатися на головний офіс ЖК на вулиці Рівненській 76к, або ж приходити у центр продажу квартир у ЖБ «Липинський», Теремнівська і Січових Стрільців – тут можна одразу ж оглянути будівництво та квартири. Детальну консультацію також можна отримати за телефонами 050 714 48 48 та 096 381 4 381 або на сайті: http://липинський.com.ua


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні статті
ЖБ «Липинський»: якісно нове житло у Луцьку*
01 серпень, 2017, 10:00