«БудуйТіло3»: контрольне зважування та замірювання

«БудуйТіло3»: контрольне зважування та замірювання
Триває третій сезон проекту «БудуйТіло», учасники якої ганяються за зменшенням надлишкової ваги та поліпшенням стану здоров'я.

Фітнес-центр «Maximus» та персональний тренер Віталій Андрейчук взялися за те, щоб зменшити вагу учасників рубрики майже на половину.

У цьому сезоні героїнями рубрики стали 32-річна Катерина та 27-річна Богдана. Вага претенденток - 100 та 125 кілограмів відповідно.

ПЕРЕЙТИ НА СТОРІНКУ ПРОЕКТУ В FACEBOOK



В підопічних Віталія свято - перетнули позначку в 2 місяці виснажливих тренувань в спортзалі. Катя та Богдана за такий короткий період досягли вражаючих результатів.

Тож, тренер Віталій вирішив зробити контрольне зважування та замірювання перед останнім та найважчим місяцем проекту.



Цікаво, що свої двомісячні тренування дівчата характеризують як надзвичайні складні, але в той же час і радіють досягнутим результатам.

За 2 місяці дівчата змінили різні способи тренування, правильного харчування та кожного тижня мають два додаткові кардіотренування.



Тренер Віталій зробив дівчатам подарунок: тиждень розвантажувальних тренувань та харчування. Так, дівчата отримали легкі тренування та мінімум навантажень. У свій розвантажувальний тиждень дозволили собі з'їсти смачного та побільше.

Але довго свято не тривало. Після таких легких семи днів, тренер змінив харчування дівчат. Тепер вони їдять м'ясо лише один раз на день, та мають менші порції.



Результат героїнь проекту за 2 місяці:

Катя

За 2 місяці вага дівчини зменшилася на 19,2 кілограми. В сантиметрах Катя теж має чим похизуватися. Так, талія зменшилася на 19 сантиметрів, стегна на 8, плечі - 15, а сідниці на 17 сантиметрів.

Богдана

Героїня схудла на 21 кілограм. Вражають і втрачені сантиметри: талія - 20, стегна - 11, плечі змешилися на 19, а сідниці на 19.



Загалом тренер задоволений результатами своїх підопічних та щиро вболіває за них. За останній місяць дівчата повинні скинути ще більше кілограм та сантиметрів.



Катя розповідає, що уже задоволена своїми досягненнями і щиро радіє, коли отримує компліменти. Зізнається, що її чоловік пообіцяв купити новий одяг, коли вона схудне до потрібних розмірів.



Богдана не менше своєї напарниці хизується перед знайомими своїми результатами. Дівчина після відпустки повернулася на роботу, а її не впізнали. Колеги закидали героїню компліментами, що не могло не порадувати її.



Ось такий розклад вправ для учасниць на тижні, що минув:

ВПРАВИ на понеділок:

(усі вправи виконували 5 кругів)

1. Прес з 10 кілограмовим бліном - 15 разів
2. Вихід на колесо з 10 кілограмовим бліном - 15 разів
3. Відтискання - 15 разів
4. Піднімання 5 кілограмовї штанги - 15 разів
5. Присідання з 10 кілограмовим бліном та вижимання бліна над головою - 15 разів.


ВПРАВИ на середу:

(на виконання усіх вправ у героїнь було лише 25 хвилин. В разі, якщо вони за цей час не встигали виконати усі завдання, тренер додав іще 100 разів до недовиконаної вправи та 10 хвилин на її виконання)

1. Прес - 150 разів
2. Випади з виходом на степ та підняття ноги - 300 разів
3. Виходи на степ - 300 разів


ВПРАВИ на п’ятницю:

(усі вправи виконували 5 кругів)

1. Біг по сходах
2. Присяд з вистрибуванням - 15 разів
3. Присяд з 10 кілограмовим бліном з витиском над головою та виходом на тумбу - 15 разів
4. Планка з виходом руками на степ - 15 разів
5. Прес з 7 кілограмовим м'ячем - 30 разів




Нагадаємо, що в першому сезоні під опікою персонального тренера Віталія Андрейчука свої тіла будували фотограф Павло Березюк та журналістка Василина Боруцька. Що з цього вийшло читайте тут.

У другому сезоні в руки тренера потрапили підприємець та активіст «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук і директор департаменту соціальної політики Луцькради Тетяна Книш. Якими були їхні результати читайте тут.

ЧИТАТИ УСІ ВИПУСКИ ПРОЕКТУ

Висловлюємо подяку спортивному партнеру рубрики - Фітнес-центру «MAXIMUS» - це сучасна фітнес-зала з Crossfit зоною. Тел. 066-466-96-26, Луцьк, вул. Електроапаратна, 4. Сайт: maximus.lutsk.ua.

ТЕКСТ - Ольга ВАЛЯНІК, ФОТО - Павло БЕРЕЗЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.