ТОП-5 книг: що лучани читали в липні

ТОП-5 книг: що лучани читали в липні
Інформаційне агентство ВолиньPost традиційно підготувало п’ять новинок книжкового ринку, які найбільше зацікавили лучан у липні.

Розпал літа - найкращий час для відпочинку та усамітнення з книгою.

ЧИТАТИ ТРАВНЕНИЙ ТОП-5
ЧИТАТИ КВІТНЕВИЙ ТОП-5
ЧИТАТИ БЕРЕЗНЕВИЙ ТОП-5
ЧИТАТИ ЛЮТНЕВИЙ ТОП-5



«Найбагатший чоловік у Вавилоні» Джордж Клейсон

Це настільна книга для усіх, хто прагне заробляти великі гроші та вміти розпоряджатися своїми фінансами. У форматі притч автор пояснює як стати багатим.

Ці поради на перший погляд можуть видатися банальними, проте якщо їх дотримуватися, то за короткий термін можна покращити своє фінансове становище.



«Любов, свобода, самобутність» Ошо

Книга про нове східне бачення стосунків. Поради, правила і різні цікаві приклади стануть корисними усім, хто цим цікавиться.



«Сила момету тепер» Екхарт Толле

Ви постійно носите у собі однакові думки і не можете від них відволіктися? Ця новинка допоможе вам вчасно зупинитися та сконцентруватися на теперішньому. Автор дає поради як звільнитися ід «думкосміття» і стати духовно вищою особистістю.



«Історія Starbuks»

Новинка видавництва «Наш формат» розповідає про історію успіху однієї з найбільш відомих компаній світу. У цій серії можна також прочитати про історію успіху «Toyota» і «Nike». Читайте про те, як маленька кав’ярня на розі розрослася у велику мережу по всьому світу.



«Як ніколи не помилятися? Сила математичного мислення» Джордж Елленберг

Для тих, хто має гуманітарний склад розуму, закоханий у математику автор доводить, що ця наука є у частиною нашого життя. Це не лише цифри, як могло здатися у школі. Автор переконаний, що математика – не просто наука, а частина нашого повсякдення.





ТЕКСТ - Олена ЛАУЩЕНКО

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Теги: книги, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.