«Нотатки мандрівниці» Елі Серкожаєвої: Італія

«Нотатки мандрівниці» Елі Серкожаєвої: Італія
Журналістка Еля Серкожаєва поїхала мандрувати Європою та ділиться враженнями від побаченого та почутого з читачами Інформаційного агентства ВолиньPost.

Її друга "нотатка" про Італію.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ НОТАТОК МАНДРІВНИКІВ

ТАКОЖ ПІДПИШІТЬСЯ НА СТОРІНКУ РУБРИКИ В FACEBOOK


Тепла, колоритна, красива Італія, з якою не хочеться прощатись. Нею хочеться насолоджуватись, вдихати на повні груди та закарбувати у серці всі ті красоти.

В порівнянні з лазурними берегами Франції, тут набагато менше пафосу і наворочених машин. Авто - це лише засіб пересування. Найбільше мені до душі припали скутери Веспа, яких тут дууууже багато.Маленькі, гарні та дуже зручні для вузьких вулиць Італії. Тепер в мене на одну мрію більше.

Італійці мені не здались галасливими циганами, як мені їх часто описували. Можливо, треба їхати в менші міста, щоб повністю їх роздивитись.

Оскільки я фанат піци та кави, то для мене це ідеальна країна. Тут я відірвалась на повну. Можливо добре, що була я тут недовго, бо потім ніякі дієти б не допомогли.

Кажуть, Мілан - столиця моди. Однак така розкіш не для мого скромного гаманця. Проте бути тут і нічого не купити - ганьба;) Купила такі штани, в яких мама точно порадить в село не приїжджати. Але душа співає і радіє.

В Італію ми заїхали з боку Франції. Їхали побережжям та містами, які далеко від моря. І для себе я зрозуміла, що це країна для естетів і поціновувачів всього красивого. Тут гарні міста, архітектура та люди. Багато квітів та зелені, які ростуть навіть на дахах будинків. Дивишся на все це і душа радіє. Тут хочеться співати, малювати і творити.

Я розумію, що це лише перші враження туриста, який був тут зовсім небагато часу. Варто заглянути трохи по закутках, і знайдеться багато негативу, проблем та бруду. Можливо, цей рай для туриста, який завітав сюди на декілька днів, і зовсім інше для тих, хто живе тут постійно. Кожна країна має свої контрасти.

Однак я хочу, щоб в моїх враженнях Італія завжди залишалась прекрасною, колоритною та дуже простою.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.