ТОП-5 книг: що читати в останні теплі дні 2017-го

ТОП-5 книг: що читати в останні теплі дні 2017-го
Закінчується літо-2017. Для когось воно було сповнене цікавих подорожей та незабутніх емоцій, комусь так і не вдалося знайти час для омріяного відпочинку.

Яким би не було ваше літо Інформаційне агентство ВолиньPost відібрало ті книги, які прикрасять останні теплі дні 2017 року.

ЧИТАТИ ТРАВНЕНИЙ ТОП-5
ЧИТАТИ КВІТНЕВИЙ ТОП-5
ЧИТАТИ БЕРЕЗНЕВИЙ ТОП-5
ЧИТАТИ ЛЮТНЕВИЙ ТОП-5

«Хюге. Данське мистецтво знаходити щастя» Мері Турелл Седерберг

Данці і далі продовжують радити українцям, як знайти своє щастя. Нагадуємо, що на початку літа вийшла подібна книга іншого видавця. У цьому виданні йдеться про створення затишку та спокою у різних сферах свого життя. Книга може стати цікавим подарунком для рідних та друзів.



«Черешні з коньяком» Ніка Нікалео

Хоча сезон черешень вже давно минув, проте легкий літній роман української авторки Ніки Нікалео допоможе зробити літній вечір по-справжньому романтичним. Події у книзі відбуваються у Львові, у легкій атмосфері столітнього міста. Уважний читач знайде у романі й рецепт особливої страви – черешень з коньяком.



«Як Гусь свою любов шукав»

Напевно, кожен бачив жартівливі листівки, якими наповнений Facebook. Книга ж розповідає про те, як Гусь вирішив знайти свою любов. Короткі жартівливі поради Гуся можуть стати у нагоді дорослим, які теж хочуть знайти другу половинку.



«Шлях митця» Джулія Каммерон

Книга, яка вже давно здобула популярність у світі. Авторка книги «Їж, молись, кохай» Елізабет Гілберт перед своїми славнозвісними мандрами теж читала та надихалася книгою Джулії Каммерон. Авторка проводить тренінги з особистісного розвитку, пошуку та вивільненню творчої енергії. Ретельно виконуючи поради авторки, за декілька місяців можна здійснити свою мрію.



«Ожинова зима» Сара Джіо

У найспекотнішу пору року варто додати і трохи освіжаючої зимової прохолоди. Детективна історія із заплутаним сюжетом не залишить байдужим жодного читача. Героїня роману, журналістка Клер отримує завдання написати про унікальну примху погоди – «ожинову зиму». У пошуках матеріалу жінка знаходить відомості про викрадення дитини, яке сталося майже 100 років тому під час такої ж аномалії.

Цікаво, що ця історія на диво схожа на її власну.



ТЕКСТ - Олена ЛАУЩЕНКО


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні статті
ТОП-5 книг: що читати в останні теплі дні 2017-го
31 серпень, 2017, 10:22