ТОП-5 книг: що читає ведучий Богдан Коваль

ТОП-5 книг: що читає ведучий Богдан Коваль
Богдан Коваль – відомий луцький ведучий та журналіст.

Інформаційне агентство ВолиньPost дізналося, що читає хлопець на дозвіллі та які книги вважає улюбленими.

Богдан Коваль зізнається, що насправді не дуже любить читати. Зазвичай хлопець читає науково-популярну літературу або щось подібне до цього.

«Ці книги, я вважаю, можуть мене змінювати, надавати чогось нового, аніж просто вигадані історії», - пояснює Богдан.

Зазначає, що однак власне українських хороших книг про бізнес чи психологію майже немає, тому у списку прочитаного зазвичай більше перекладних видань.
Богдан Коваль згадує, що у дитинстві перед сном любив слухати книжку, яку тоді називав її «Планета кудятиків» (справжня назва – «Грицик на планеті кудлатиків» Олени Габової, – авт.)

«Це була моя улюблена книга, яка була дуже порвана, зношена, перечитана. Я не пам’ятаю, напевно, пописана і помальована. Я її обожнював і постійно переглядав, так як читати ще не вмів. Мама її постійно читала, і, напевно, вже знала напам’ять».

Зараз Богдан Коваль частіше читає електронні книги, бо вважає, що таким чином можна зберегти планету. Окрім того, електронні книги завжди «з тобою». Богдан зазначає, що електронні книги купує в інтернеті легально.

Топ-5 книг Богдана Коваля

Дейл Карнегі «Як здобути друзів і впливати на людей»

Найстаріша книга мого списку, написана ще у 1930 – их роках автором Дейлом Карнегі «Як здобути друзів і впливати на людей». Цю книгу читав декілька років тому, нещодавно навіть до неї повертався. Але читав її якось так глибоко, що завів окремий блокнот і виписав дуже багато правил. Не взяв його з собою, але вони в мене є. Сама книжка побудована по пунктах. Кожне правило не сформульоване двома-трьома реченнями, але я їх виписував собі і таким чином сформулював багато пунктів. Вже не згадаю скільки».



Віктор Франкл «Людина у пошуках справжнього сенсу»

«Ця книга на восьмому місці у Топ-20 Книгарні «Є». Вона дуже тонесенька, малесенька, але ця книга справді на мене дуже вплинула. Про концтабори є багато фільмів, багато інших матеріалів, але фішка в тому, що автор сам був там. Він був психологом до того, як потрапив в концтабір і потім написав книгу, аналізуючи поведінку,свою та людей, які були довкола нього».



Йон Бергер «Заразливий»

«Це книга американського письменника Йона Бергера. По суті це книга про маркетинг, але якщо в Інтернеті ввести «Топ книг з маркетингу», то не у всіх топах вона є, не розумію чому. Там книжки називаються «Маркетинг для чайників» , але нічого особливого ти з них не береш. Усе в загальному, якісь правила, можливо, ще щось, а тут конкретні приклади успішних компаній, те, як вони такими стали і які для цього вибирали методи. Деякі методи компанії вигадували ледь не на ходу, творили свої маркетингові компанії. Все ж, книга рекомендована «The New York Times”, то я думаю, що теж варто прочитати. Це не просто якась відома книга у Штатах чи в Європі, це я вважаю надбанням людства».



Рене Моборн «Стратегія блакитного океану»

«Це книга, яку я лише почав читати, тому нічого особливого про неї не розповім. Вона мені сподобалася з самого початку, бо побудована як «Заразливий» на тому, шоб додати нових знань про те, як комунікувати з людьми і просувати певні продукти».



Біблія

«Книга, яка дає мені відповіді на багато життєвих питань на відміну від різноманітних романів – це Біблія. Я от вірю в ту штуку, що коли ти Біблію відкриваєш не шукаючи конкретну сторінку, а просто думаючи про конкретну ситуацію, яка тебе турбує, то вірю, що відкриваєш ту сторінку, яка потрібна в конкретний момент життя».


ТЕКСТ - Олена ЛАУЩЕНКО

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні статті
ТОП-5 книг: що читає ведучий Богдан Коваль
29 вересень, 2017, 09:14
«Абетка» Ігоря Коцана
28 вересень, 2017, 10:06