Бар напоїв, гриль та новий формат: в центрі Луцька відкрився зручний маркет*

Бар напоїв, гриль та новий формат: в центрі Луцька відкрився зручний маркет*
Новий зручний маркет мережі «Сім23» відкрився 30 вересня у центрі Луцька на Театральному майдані.

Це 57-й магазин мережі і перший у новий форматі.

У новому «Сім23» є відділ Fast Food, в якому можна, наприклад, поїсти картоплі фрі з соусом і попити газованих напоїв з льодом, та експрес-маркет із оптимальним вибором товарів.

Такий формат магазинів у світі давно відомий і дуже популярний.



Новий магазин «Сім23» розроблений відповідно до світових традицій convenience store. Від звичних «Сім23» новий маркет відрізняється яскравим акцентуванням на відділі готової їжі та напоїв. Центральна частина магазину відведена під бар гарячих та холодних напоїв за системою самообслуговування. В касовій зоні клієнтам пропонують хотдоги різних видів, ковбаски гриль, гарячі м’ясні та картопляні снеки.



Також в магазині представлена свіжа випічка з власної пекарні.



Клієнти, що налаштовані на дуже швидкий та ситний перекус мають змогу вибрати готовий багет, круасан з начинкою чи сандвіч, який можна розігріти просто у залі в професійній НВЧ-печі.



Для того, щоб забезпечити смак та якість приготованих продуктів, у магазині встановили новітнє обладнання провідних виробників Європи, яке можна побачити лише у спеціалізованих закладах Fast Food. Холодні напої клієнти набирають самостійно зі станції розливних напоїв Pepsi.



Тут же знаходиться льодогенератор з безкоштовним льодом до цих напоїв. Поруч – спеціальний охолоджуючий міксер «гранітор», який готує мегапопулярний у світі напій «Слаш» – ніжний, прохолодний, схожий на фруктовий сніг.



Професійна кавова машина, яка готує 17 видів кави з зерен, що перемелюються перед приготуванням, і лише зі свіжим молоком. Окремий диспенсер подає 3 види гарячих безкофеїнових напоїв, а водонагрівач питної води стане у нагоді тим, хто хоче приготувати чай, кашу, суп чи пюре.

Картопля фрі, курячі нагетси та крильця, хотдоги та ковбаски готуються безпосередньо перед продажем – кожен покупець може бути певним, що він отримає гарячий, соковитий та свіжий продукт.

Разом з тим, це все той же добре знайомий клієнтам «Сім23» - зі звичним графіком роботи, компактною площею в 150 м.кв., оптимізованим вибором продуктів та товарів для дому, швидким обслуговуванням та вільним Wi-Fi.



Змінюючи формат компанія змінила і вигляд маркету. В інтер’єрі нового магазину відсутні традиційні для мережі яскраві кольори. Лаконічний і стильний дизайн, сучасне та зручне торгівельне обладнання, грамотне освітлення – враховано все, щоб зробити перебування клієнта в магазині комфортним і зосередити його увагу на головному - смачній продукції.



3 каси, 2500 найменувань товарів, 47 варіацій готових напоїв, 45 варіацій готової їжі, 21 варіант ситних та вигідних сетів (готові рішення поєднання їжі та напоїв) представлено гостям нового магазину. І все це можна зручно смакувати за стійкою біля панорамного вікна з виглядом на центральну вулицю міста.

Ще одна незвична «фішка» нового магазину – відділ To Go, в якому клієнт може придбати напої або FastFood просто з вулиці, не заходячи у приміщення. Така собі спецпропозиція для тих, хто дуже поспішає.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні статті
Бар напоїв, гриль та новий формат: в центрі Луцька відкрився зручний маркет*
04 жовтень, 2017, 10:00