ТОП-5 фільмів від ведучого Богдана Коваля

ТОП-5 фільмів від ведучого Богдана Коваля
Сьогодні списком улюблених фільмі в з Інформаційним агентством ВолиньPost поділився ведучий Богдан Коваль.

Хлопець надає перевагу тим фільмам, які можуть його змінити. Принципово не стежить за виходом голлівудських комедій, які називає «фільмами на один раз».

«Ти приходиш, подивився, ну посміявся. Окей, це зазвичай смішно, але ти вийшов і пішов далі. Особливого захоплення від цих фільмів не отримую», - пояснює Богдан Коваль.

Улюбленою акторкою все ж вважає Меллісу Мак-Карті – виконавицю комедійних ролей.

«Це людина, на яку ти дивишся і вона справді приваблює», - розповідає журналіст.

Улюблений актор Богдана – Морган Фрімен. Хлопець переконаний, що це саме той актор,який уміє зіграти так, щоб глядача дійсно торкнуло.

«Ну і цей старий прикол із соціальних мереж, що Морган Фрімен з’являється у фільмі і усе пояснює», - жартує Богдан.

Зазвичай Богдан дивиться драми. Стверджує, що це саме ті фільми, які потрібно дивитися для саморозвитку.

«Суддя», США, 2014

«Найсильніший фільм, який я бачив за своє свідоме життя – це фільм «Суддя». Він, до речі, є новим. У фільмі розповідається про життя одного чоловіка. Він приїжджає до батька, і там розгортається дуже дивна історія.

Головному герою треба обирати між справедливістю і тим, що можна витягти батька з в’язниці. У результаті усіх цих «розборок» вони стають набагато ближчими ніж були до того. Це фільм, який просто потрібно подивитися».



«З міркувань совісті», Америка, Австралія, 2016


«Це історія про військового, який пішов в армію в часи Другої світової війни, тому що так робили всі. Він теж хотів захищати свою землю, але при цьому не брав до рук зброї. Зрозуміло, в армії його за це пресували, робили все можливе, щоб він здався, але зброї до рук він так і не взяв.

З іншого боку, він її торкався. Коли потрібно було рятувати своїх побратимів».



«Соціальна мережа», Америка, 2010

«Я дивився цей фільм більше 10 разів декілька років тому. Я усвідомлював, що він мене найбільше надихає на подальші кроки, на подальше життя. Це фільм про створення Facebook. Чому так було, не знаю. Як на мене, такі люди як Марк Цукерберг та Ілон Маск змінюють наш світ на краще».



«Поводир», Україна, 2014 та «Чужа молитва», Україна, 2017

«Я їх вирішив об’єднати в загальну позицію. Це фільми, які варто подивитися усім українцям. Там описано правдиву історію. Як на мене, це фільми на рівні Голівуду.

Вони насправді викликають емоції, що я не можу сказати про фільм «Червоний», який вийшов зовсім нещодавно. Він дуже хороший, але при цьому у ньому бракує виклику емоцій в глядача».




ТЕКСТ - Олена ЛАУЩЕНКО

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.