Світовий тренд довголіття, здоров'я і краси: вода Kangen тепер доступна в Луцьку*

Світовий тренд довголіття, здоров'я і краси: вода Kangen тепер доступна в Луцьку*
Нещодавно світовий бренд «Kangen water» став доступний у Луцьку та ще чотирьох містах України, у світі ж офіси компанії є вже у 58 країнах. Із популяризацією здорового способу життя тема води Kangen стала особливо актуальною, адже із її властивостями не зрівняється жодна інша вода.

Ця вода зміцнює імунітет, виводить з організму окислені відходи і токсини, покращує сон, допомагає схуднути, покращує результати спортивної активності, лікує захворювання шкіри та нормалізує травлення. Окрім того, має властивість нейтралізувати вільні радикали (які є джерелом більшості хвороб).

А ще Kangen змиває пестициди із фруктів та овочів і має низку інших унікальних властивостей – наприклад, лікує важкі форми діабету тощо.

Що таке вода Kangen?

Це лужна, антиоксидантна та структурована вода, яку виготовляють за революційною японською технологією. Із японської – «Kangen» означає «повернення до джерел», «повернення до первозданного».

Як відомо, організм людини на 75% складається із води, відтак її якість безпосередньо впливає на життєвоважливі показники.

Основні властивості води Kangen:

Лужність. Співвідношення кислоти й лугу в організмі називається кислотно-лужним балансом (pH). За правильних пропорцій лугів і кислот, показник pH має бути злегка лужним, а відхилення у «кислий» бік викликає неприємні симптоми та хвороби (зокрема рак). Наш організм постійно намагається урівноважити цей показник. Щодня ми споживаємо багато продуктів та напоїв із кислого середовища, а Kangen – надзвичайно лужна вода, тому відмінно виконує функцію «урівноваження кислот та лугів».

До речі, нобелівський лауреат Отто Варбург витратив 24 роки, аби довести, що в слабо- і сильнолужному середовищі ракові клітини не розмножуються. Відтак, одним із методів лікування раку є штучне «залужнення» організму.



Антиоксидантність. Саме антиоксиданти допомагають організму людини отримати необхідний захист від шкідливих вільних радикалів, які спричинюють хвороби, та попереджують багато захворювань на ранніх стадіях. Організм людини не виробляє антиоксиданту, тому він має надходити із продуктів та напоїв, наприклад, зі споживанням води Kangen.



Мікрокластерність. Молекули води збиваються у специфічні кульки – кластери. Звичайна вода є надто громіздкою, аби проникнути у клітини людського організму. Саме через це така вода булькає в животі. Kangen не булькає і добре проникає у клітини, тому що її структура не є громіздкою.

Це явище можна легко спостерігати на досліді з чайним пакетиком:



завдяки мікрокластерності у холодній воді Kangen чай розчиняється, як у звичайній гарячій.



Де видобувають воду Kangen?

Kangen воду не видобувають! Її виробляє спеціальний прилад компанії «Enagic», який називається іонізатором. Його розробили у Японії, де, як відомо, живуть справжні довгожителі. Кожна японська лікарня облаштована такими апаратами.

Прилад працює від електричної мережі і підключається до звичайного водопровідного крану. Із трьох літрів звичайної виробляється один літр води Kangen.



Види іонізованої води Kangen. Від дезінфекції до краси та омолодження організму
Спеціалізовані апарати, як-от прилади фірми «Enagic», можуть виробляти кілька видів води із різним показником рН.

Відповідно до нього різняться і її властивості: питна вода Kangen трьох рівнів рН (8,5, 9,0, 9,5). Вона є найкращою для вживання.

Очищує організм, діє глибоко на клітинному рівні, вирівнює кислотно-лужний баланс. Рекомендується починати пити воду із показником 8,5 рН, потім 9,0рН, далі 9,5рН. До речі, у найпрестижніших закладах харчування у світі подають саме воду Kangen замість звичної води з лимоном.

Спеціальна вода Strong Kangen із дуже високим показником лужності – 11,5рН. Така вода діє як сильний знежирювач, тому її застосовують для прибирання та миття. Універсальною властивістю є здатність вимивати пестициди з овочів та фруктів, чого не здатна зробити звичайна вода.



Сильно окислена вода (2,5рН), яку називають «мертвою». Відтак, у японських лікарнях у такій воді миють хірургічні інструменти, а в готелях президента США Дональда Трампа використовують як засіб для прибирання. Така вода володіє сильними бактеріостатичними властивостями, не містить хімії, але при цьому у 100 разів ефективніша, ніж «Білизна». Також її можна використовувати як дезінфікуючий засіб для відкритих ран.

Вода краси (5,5рН) стане незамінною для тих, хто дбає по красу своєї шкіри – вона може заміняти тоніки та креми. Завдяки антиоксидантним властивостям вода сприяє сповільненню старіння, а ще чудово підходить для захисту від бактерій та не сушить шкіру. Зокрема, помітний вплив вона має на волосся – при тривалому використанні воно буде гладким та шовковистим.

Знаменитості, що п’ють воду Kangen


Про позитивний вплив такої води неодноразово публічно розповідали медики зі світовим іменем. Відтак, відомий гастроентеролог Хірошімі Шінья відмовляється записувати на прийом пацієнтів, якщо ті протягом двох тижнів перед візитом не вживали Kangen. Зрештою, серед його пацієнтів немає онкохворих осіб, а клініка прийняла понад 400 000 пацієнтів.



Ефект від вживання води Kangen уже випробували на собі американські знаменитості – у США вона особливо популярна. Завдяки ній мультимільярдер Білл Гейтс позбувся проблем з імунною системою уже за кілька тижнів вживання. У його домі, офісах та навіть особистому літаку встановлено понад 100 апаратів.



Також вживають цю цілющу воду колишній президент США Барак Обама, відомий кіноактор Леонардо Ді Капріо, актор Бред Пітт, співачка Дженніфер Лопес, рок-музикант Стівен Тайлер та ін.

Спортсмени стверджують, що вживання Kangen дозволяє швидко відновитися після тренувань і допомагає позбутися втоми. Серед них гольфист зі світовим ім’ям Тайгер Вудс та зірка футболу Кріштіану Роналду.

Користуються водою й імениті фітнес-тренери та спортсмени, що вживають протеїни. Адже ці речовини безперешкодно всмоктуються та засвоюються із водою Kangen, тому й результати з’являються значно швидше.



У Луцьку теж вже є результати від вживання диво-води

Клієнти офісу, де реалізовують воду Kangen і продають апарати «Enagic», відзначають, що найперше помічають покращення у поліпшенні якості сну, а травна система починає працювати бездоганно: можна забути про здуття, важкість у шлунку та інші шлункові проблеми.



Також споживачі води відзначають позитивний вплив на стан шкіри, адже у них зникають висипки, прищі та навіть давні бородавки. Окрім того, вживання сприяє зниженню стресів і депресій, налагоджує роботу нервової системи. Ті, хто люблять спорт, покращують свої спортивні результати, у них швидше зникає зайва вага.

«Серед наших клієнтів є один діабетик, який мав дуже сильну форму захворювання. Рівень цукру у крові до початку вживання води був дуже високим. До того ж, чоловіку зробили операцію на нозі – відрізали палець і рана не загоювалась 4 місяці. Через це чоловік майже не відчував ноги. Коли він вперше прийшов до нас в офіс, то мав дуже поганий вигляд. Ми відразу зрозуміли, що у нього щось дуже серйозне», – пригадують працівники офісу.

Проте після 5 тижнів вживання води Kangen показник цукру в крові вдалося нормалізувати (показник впав від 11 до 6):

«Рана загоїлася, його лікар приємно вражений результатами. За словами клієнта, саме завдяки Kangen у нього так сильно покращився стан здоров’я. Адже за 10 років боротьби з хворобою він все перепробував і навіть сам не сподівався на такі позитивні результати», – розповів чоловік.

Спробувати дію цієї чудодійної води можна на собі. Для цього звертайтеся в офіс у м. Луцьк на вул. Набережній, 10 або ж за телефоном: 0933611770.



Зміни воду – налаштуй життя!

Детальнішу інформацію можна знайти на сайті та у соцмережах:
www.facebook.com/kangenlutsk,
www.healthykangen.org/

e-mail для листів:
[email protected]


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні статті
Світовий тренд довголіття, здоров'я і краси: вода Kangen тепер доступна в Луцьку*
09 листопад, 2017, 01:00