ТОП-5 книг: що читає луцька піарниця Катерина Дулапчій

ТОП-5 книг: що читає луцька піарниця Катерина Дулапчій
Засновниця волинської піар-агенції «WestWind PR agency» Катерина Дулапчій зізнається, що дуже любить читати і, головне, тримати «живу», а не електронну книгу в руках.

«Так приємно, коли ти береш у руки книгу, гортаєш сторінки, вдихаєш цей запах. Особливо, коли закінчуєш її, то з’являться і відчуття самоповаги, і кайфу», - пояснює Катерина.

Луцька піарниця має і настільну книгу – «Рубаї» Омара Хайяма. Каже, там можна знайти пораду на кожен день, заспокоїти себе і краще зрозуміти себе.

Катерина Дулапчій розповідає, що читає стільки, скільки себе пам’ятає і читає практично будь-де.

«Була у другому класі. Боялася бути сама в квартирі, чекала маму, читала «Чиполіно». Сиділа ввечері під ліхтарями, читала і чекала маму», - розповідає Катерина Дулапчій.
Піарниця додає, що ніколи повністю не читала Біблію.

«Я не прочитала Біблії. Читала дитячий варіант, Старий Завіт, але Євангеліє не перечитала. Не кажу, що не рекомендую читати, можливо, просто поки не доросла», - пояснює Катерина.

Топ-5 книг Катерини Дулапчій

«Шантарам» Грегорі Девід Робертс

«Один з останніх бестселерів. З цією книгою я поринула у світ Сходу, Індії, справді відчула атмосферу цієї країни».



«Ті, що співають у терні» Коллін Маккалоу

«Це для мене один з перших романтичних романів. Він сподобався мені дуже романтичними відносинами між людьми і дуже запам’ятався».



«Рубаї» Омар Хайям

«Ця книжка зі мною давно, напевно, років п'ятнадцять. Кожного разу, коли її читаєш, то сприймаєш по-іншому. Це короткі вірші. Один з моїх улюблених рубаїв говорить про те, що життя дуже плинне і короткочасне. Треба просто насолоджуватися тими хвилинами, які тобі дані».



«Червоний» Андрій Кокотюха

«Я була на презентації фільму. Там придбала цю книгу, почала її читати. Ще не дочитала. Читаю тоді, коли можу насправді сконцентруватися на творі. Дуже захоплива книга, цікава».



«Дівчина у потягу» Пола Гокінз

«Це один з останніх детективів, які я прочитала. Цікавий детектив, дуже несподіваний. Щось він таки залишив у мене в душі, хоча, звичайно, це не класична література».



ТЕКСТ - Олена ЛАУЩЕНКО

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За шантарам лайк, решта на любителя.
Відповісти
Останні статті
«Абетка» Івана Сидора
23 листопад, 2017, 16:02
ТОП-5 книг: що читає луцька піарниця Катерина Дулапчій
22 листопад, 2017, 12:00