«ШвидкоГроші» підкаже, де взяти кредит*

«ШвидкоГроші» підкаже, де взяти кредит*
Якщо вам терміново необхідні гроші — невеличка сума на короткий термін — то ви завжди зможете звернутися до фахівців компанії «ШвидкоГроші» — для миттєвого вирішення фінансових ускладнень.

Зручні кредитні інструменти, які ми пропонуємо своїм позичальникам, дадуть змогу негайно оформити заявку й отримати схвалення служби безпеки, після чого можна буде одержати гроші готівкою на руки в одному з відділень або на карту — в разі онлайн-оформлення через сайт компанії.

«ШвидкоГроші» підкаже, де взяти кредит*
«ШвидкоГроші» підкаже, де взяти кредит*


Умови позик

Стати клієнтом «ШвидкоГроші» може практично кожен, адже ми постійно працюємо над підвищенням доступності наших фінансових продуктів. Це дає змогу отримати позики таким категоріям громадян як студенти, пенсіонери, домогосподарки, самозайняті, а також людям, які працюють без офіційного оформлення.

Позичальники мають відповідати таким критеріям:

• Вік від 18 до 60 років.
• Громадянство України.
• Наявність чинного паспорта та коду платника податків.
• Постійне джерело доходу.

Джерело доходу не обов'язково підтверджувати офіційними документами — досить зазначити його в заявці. Жодних інших вимог до позичальників ми не висуваємо. Щоб стати клієнтом «ШвидкоГроші» й отримати позику не потрібні поручителі, застава, офіційне працевлаштування та довідка про доходи.

Де взяти кредит

«ШвидкоГроші» підкаже де взяти кредит — зробити це можна в будь-якому великому місті країни. Компанія має розгалужену мережу філіалів, завдяки чому отримати мікропозики можуть мешканці не лише Києва, а й будь-якого обласного міста країни, а також інших великих населених пунктів. На нашому офіційному сайті ви зможете знайти всі адреси пунктів «ШвидкоГроші» й обрати найближчий, в якому вам зручно подати документи й отримати гроші готівкою.

«ШвидкоГроші» підкаже, де взяти кредит, і якщо у вашому населеному пункті та поблизу немає наших представництв. Адже зробити це можна і на офіційному сайті, оформивши та подавши електронну заявку. Після її розгляду компанія винесе рішення і якщо воно буде позитивним, то отримати гроші можна на карту будь-якого банку, що працює на території України.

Перед отриманням переказу необхідно пройти процедуру верифікації банківської карти.

«ШвидкоГроші» підкаже, де взяти кредит

Якщо у вас виникли запитання щодо оформлення заявки або умов кредитування, погашення або продовження терміну позики, ви завжди зможете їх поставити службі підтримки, яка працює цілодобово. Фахівці компанії дадуть відповіді на всі запитання і допоможуть вирішити будь-які проблеми. Також тут ви зможете отримати консультацію, розрахувати розмір відсоткової ставки та уточнити умови надання кредиту.

Телефонуйте або залишайте онлайн-заявки на сайті й отримуйте точні й актуальні відповіді на всі ваші запитання!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.