Купити нерухомість в Аланії за ціною квартири в Луцьку – реальність

Купити нерухомість в Аланії за ціною квартири в Луцьку  – реальність
Аланія – курортний регіон в Туреччині, який кожного року приймає тисячі відпочивальників із різних куточків світу. Туристи з’їжджаються сюди за новими враженнями, комфортним відпочинком для покращення фізичного стану здоров’я.

Аланія - надзвичайно красиве місто, яке славиться екологічно-чистим кліматом. Тут ви зможете насолодитися неймовірними краєвидами регіону, який оточують гори Тавр, а поряд плюскочуть теплі хвилі Середземного моря.

Придбавши житло в Аланії, можна споглядати усю цю красу просто із вікна власного помешкання.



Нерухомість у цьому турецькому місті часто купують іноземці – німці, англійці, італійці, які зробили цю місцевість європейською. На мешканців тут чекає комфортне життя та відпочинок на найвищому рівні.

Ціна квартири

Ціни на квартири в Аланії стартують від 29 тисяч євро, враховуючи квартири у новобудовах та на вторинному ринку. До слова, квартиру у будинках, які лише будують, можна придбати за дуже вигідною ціною – на 30% дешевше від ринкової вартості.



Прибуток

Вклавши кошти в нерухомість в Аланії, ви отримаєте не лише можливість чудового відпочинку для себе, а й непоганий прибуток. Адже можна придбати квартиру, щоб здавати її в оренду – охочих відпочити в одному із найкрасивіших куточків світу не бракуватиме. У щасливих власників житла також буде змога влаштовувати незабутній відпочинок для своєї родини чи друзів у будь-який зручний момент - в Аланії сприятливий клімат, а тому сезон відпочинку триває з початку квітня до кінця листопада. До слова, нині там будують гірськолижний курорт – відтак, покупка житла ще вигідніша, адже тепер його можна здавати в оренду протягом всього року.



Окрім того, у Туреччині є цілі компанії, які мають великий досвід в управлінні нерухомістю, яку здають в оренду. Тому у випадку купівлі житла власникам навіть не доведеться самостійно займатися утриманням та управлінням такими квартирами. Натомість, вартість житла з кожним роком зростає, а тому ви можете бути впевнені в правильності інвестиції в Аланії.



Як придбати

На сьогодні придбати нерухомість а Аланії стало набагато простіше, адже компанія “Атланта Нерухомість”, яка працює на ринку нерухомості Луцька понад 20 років, вийшла на міжнародні ринки і презентує новий напрямок діяльності. Йдеться саме про продаж нерухомості в Туреччині (регіон Аланія). Компанія забезпечує індивідуальний підхід до кожного клієнта, маючи свого представника в Аланії.

Охочим придбати житло запропонують різні варіанти житлової нерухомості, підібраних за Вашими вимогами в залежності від побажань та можливостей.



Компанія надає безкоштовні консультації та оглядові тури в Аланію. Вас зустрінуть в аеропорту, подбають про тимчасове проживання та юридичний супровід. Якщо виникне потреба, фахівці допоможуть із оформленням кредиту в турецькому банку. Для покупців житла в Туреччині - послуги компанії “Атланта Нерухомість” абсолютно безкоштовні.



З більш детальною інформацією можна ознайомитись на сайті компанії http://atlantaturkey.com.ua/ або за номером телефону: (095) 546 10 85.

Разом з компанією “Атланта Нерухомість” Ви зекономите Ваші гроші та час!


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.