Як вигідно купити житло за програмою «Луцьксантемонажу» та ПриватБанку*

Як вигідно купити житло за програмою «Луцьксантемонажу» та ПриватБанку*
«Ти бачив ціни на квартири? Як заробити скільки грошей, щоб відразу заплатити за квартири? Треба гарувати 10 років на економ-режимі, щоб зібрати необхідну суму. Такими темпами я все життя буду по орендах жити», - часто говорив мій друг Борис, який любив інколи підпустити «зради» в бесіду.

Він, як і тисячі людей, шукав шляхи вирішення житлової проблеми. Обрав простий і надійний – купити квартиру в новобудові, але не міг знайти гроші на це.

Нещодавно зустрівся з ним. Каже: «Ти не повіриш. Купив квартиру в житловому комплексі «Оберіг» на Арцеулова. Двокімнатна, але простора. Спокійний спальний район. Нема гулу транспорту. Завтра новосілля».

«А де гроші знайшов?» - питаю.

«Взяв кредит у ПриватБанку. З цим мені допомогли в компанії «Луцьксантемонаж», яка збудувала «Оберіг», - чую у відповідь.

КОЛИ БАНК РЕАГУЄ НА РИНОК

На наступний день вирішив сходити на вулицю Клима Савура у відділ продажів будівельної компанії, аби детальніше розпитати про іпотеку.

У «Луцьксантехмонтажі» розповідають, що ринок будівництва в Україні з кожним днем росте і відновлюється до темпів передкризового 2007 року. Лучани можуть на власні очі в цьому переконатися, адже в більшості мікрорайонів міста щороку з'являються нові будівельні майданчики.

І тут компанія - лідер регіону, адже не так давно здали в експлуатацію будинки в Луцьку (на вулицях Набережній, Арцеулова, на проспекті Перемоги) і в Ковелі (на вулиці Тараса Боровця). І на цьому «Луцьксантехмонтаж» не зупиняється, а планує розпочати зведення ще двох житлових комплексів лише цього року.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ЖИТЛОВІ КОМПЛЕКСИ «ЛУЦЬКСАНТЕХМОНТАЖУ»

«Приємно, що в ПриватБанку реагують на ці зміни на ринку, та йдуть на зустріч клієнтам у кредитуванні житла. Та й сьогодні іпотека - це один з найдоступніших способів купити квартиру. Тому «Луцьксантехмонтаж» та ПриватБанк налагодили співпрацю, яка дозволить нашим клієнтам купити простору квартиру і не перейматися пошуком всіє суми», - кажуть будівельники.

ВИГІДНІ ВІДСОТКИ

Звичайно найперше, що мене цікавить – це кредитна ставка для кредиту в гривні. В ПриватБанку вона становить 17,9% річних. Але, пояснюють в «Луцьксантехмонтажі», є важлива деталь.

«Це фіксована кредитна ставка і вона не змінюватиметься протягом усього терміну виплати. Тобто та сума, яку будь-хто може її порахувати за допомогою онлайн-калькулятора (див. нижче), буде постійною. Її зафіксують в договорі. На неї не впливатимуть інфляція, курс валют чи інші чинники», - розповіли в компанії.

Кредит можна взяти на термін до 20 років. Також з 2-го місяця без комісій і штрафів можна достроково погасити заборгованість. Мінімальний початковий внесок – 25%. Одноразова комісія становить 0%.

Приміром, купуючи квартиру вартістю 457800 гривень у кредит на 10 років при мінімальному авансі щомісяця необхідно буде сплачувати лише 6213.

«І, що важливо, це буде власне житло, а не орендоване, за яке для сім’ї доводилось би платити практично ту ж суму», - пояснюють в «Луцьксантехмонтажі».

ПИТАННЯ ДОХОДУ

Нарешті ставлю найщемливіше запитання: «А що робити людям, які мають неофіційні доходи».
І тут в компанії пропонують вихід. У разі підписання відповідної угоди «Луцьксантехмонтаж» передає житло у власність клієнта, а може під квартиру брати кредит.

Взагалі банк лояльний до охочих оформити іпотеку. Підтвердити доходи можна, надавши довідку про нарахування доходів за останні півроку. Підприємці повинні надати копію виписки з ЄДР та податкову декларацію платника єдиного податку фізичної особи-підприємця за останній звітний період і за аналогічний період попереднього звітного року.

А для будь-якої категорії клієнтів, які мають регулярні надходження, достатні для підтвердження фінансового стану через банк, довідка про доходи не потрібна.

Для прийняття рішення по кредиту банку необхідний один день.

КУДИ ЗВЕРТАТИСЯ

Щоб обрати квартиру мрії від ПрАТ «Луцьксантехмонтаж № 536», потрібно звернутися за адресою: м. Луцьк, вул. Клима Савура, 29, або за телефонами 066 845 66 05, 066 897 97 77, (0332) 75 60 15.

За роз’ясненнями та консультаціями з приводу кредитування можна звернутися до будь-якого відділення ПриватБанку на Волині.

ТЕКСТ - Анатолій КОТЛЮК

Також для зручності клієнтів діє онлайн-калькулятор, за допомогою якого можна порахувати скільки платежів доведеться здійснювати протягом часу виплати кредиту.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні статті
Як вигідно купити житло за програмою «Луцьксантемонажу» та ПриватБанку*
06 лютий, 2018, 13:19