Союз не вдався: чому Бровін перестав орендувати ресторан Палиці

Союз не вдався: чому Бровін перестав орендувати ресторан Палиці
Ресторан у луцькому готелі «Noble Boutique Hotel» змінив орендаря та концепцію. Тепер відомий ресторатор Віталій Бровін, який раніше був орендарем ресторану у готелі, не має стосунку до закладу.

Замість ресторану під назвою «Noble Restaurant» тепер тут – ресторан «Meat & Green». Під новою назвою заклад працює з квітня. А 12 травня тут відкрили літню терасу, - пише інтернет-видання Волинь24.

РЕСТОРАН БРОВІНА

Раніше ресторан називався «Noble Restaurant». Розробкою його концепції та відкриттям займався Віталій Бровін – фактичний керівник компанії «Гранд Персона» і син її засновника Олега Бровіна.

«Noble Restaurant» відкрився у листопаді 2017 року разом із готелем. Сторінка готелю Noble у Фейсбуці (яка ще донедавна мала у назві слово Restaurant) досі рясніє рекламою страв середземноморської кухні з особливим акцентом на устриці, кальмари, креветки, мідії та інші морепродукти.

“Меню містить вишукані страви Середземномор’я від одного з найвідоміших шеф-кухарів Луцька Pietro Del Grosso” – йшлося на їхній сторінці.
В ресторані хвалились іменитим італійським шефом
В ресторані хвалились іменитим італійським шефом

Утім, за неофіційною інформацією ресторан не став комерційно успішним проектом: чи то через надто екзотичну кухню, чи через зависокі ціни, чи ще з якихось інших – більш суб’єктивних причин.

Так чи інакше, але навесні 2018 року “Гранд Персону” у готелі Noble змінив “Картель”.

РЕСТОРАН «MEAT & GREEN»

У квітні 2018 року на місці вивіски Noble Restaurant з’явилася інша: «Meat & Green». Новий ресторан відкрила компанія «Cartel».

«У ньому повністю оновили меню, тобто це новий ресторан, а не, як було раніше, ресторан при готелі, що не мав свого обличчя та чіткої концепції», - заявив в коментарі інформаційному агентству Волинські новини директор з розвитку компанії «Cartel» Валерій Поляков.

Цікаво, що компанія «Cartel» має 14 ресторанів на гірськолижному курорті «Буковель». Останній належить бізнесовій групі «Приват», членом якої є голова Волинської обласної ради Ігор Палиця. Луцький Noble Boutique Hotel також належить до сфери впливу Палиці.

Офіційно готель належить ТОВ «Готель «Затишний», один з власників якого – Шокало Віктор Володимирович – директор ПрАТ «Універмаг «Луцьк». Також «Універмагу «Луцьк» належить земля під готелем. А Ігор Палиця свого часу публічно визнавав, що є інвестором універмагу.

Цікаво, що й підприємство «Амбіком», яке під брендом «Cartel» відкрило низку ресторанів у «Буковелі» та по одному в Одесі й Луцьку («Lucky Bull», «Veranda», «Фільварок», «Meat & Green» та інші) належить групі «Приват». За даними Державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, одним з його бенефіціарних власників є Віктор Шевченко. Він – нардеп від «УКРОПу», а також рідний брат екс-генерального директора комплексу «Буковель», нині також нардепа від «УКРОПу» Олександра Шевченка.

До слова, у «Буковелі» свої заклади має й «Гранд Персона». Там працюють піцерія «Фелічіта» та ресторан «Курінь».
Віталій Бровін у Noble Restaurant
Віталій Бровін у Noble Restaurant

ЩО КАЖУТЬ У NOBLE

В адміністрації готелю зміну ресторатора не коментують.

«В ресторану змінився не власник, а концепція ресторану. Тепер він називається «Meat & Green», - зазначила директор готелю Оксана Семенюк в коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

«В мене немає такої інформації», - відповіла вона на запитання про те, чому тепер рестораном займається інша компанія.

ЩО КАЖЕ БРОВІН

Ресторатор Віталій Бровін розповів, що залишив роботу у ресторані Noble Boutique Hotel на прохання керівництва готелю.

З його слів, компанія «Гранд Персона» займалась розробкою концепції та дизайну закладу, працювала у ньому з моменту реконструкції готелю. При цьому заклад не належав «Гранд Персоні».

«Це не був наш особистий проект, тому ніяких проблем», - зауважив Віталій Бровін.

«Власник не змінився, просто інші ресторатори виявили бажання попрацювати у ньому. Про це мені сказав хтось з керівництва готелю, я вже й не пам’ятаю, хто саме. Вирішили, що нова концепція буде кращою. Я погодився», - зазначив він.

«Це ресторатори з іншого регіону. Нехай спробують. Цікаво подивитись, як вони працюватимуть, які у них будуть методи та інструменти», - додав ресторатор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо цей гадюшник провалиться під землю лучани цього і не помітять.
Відповісти
Він не провалиться, але таку *уйню писати?.. Ні про що. Пук в воду.
Відповісти
Бариги нічого не вміють, крім вкрасти, перепродати вкрадене і пробухати виручку...
Відповісти