5 причин, чому варто жити в Струмівці*

5 причин, чому варто жити в Струмівці*
Нещодавно була «на каві» з подругою. Зайшла в нас мова про те, де краще купити квартиру – в Луцьку чи передмісті. Якщо в передмісті, то де саме? Переглянули ми декілька варіантів і зійшлись на тому, що найкраще поселитись у Струмівці. Запитаєте, чому Струмівка?
Відповім вам так :

1. Жителі Струмівки завжди виглядають на років 7 - 8 молодше свого віку – а все тому , що в Струмівці чудова екологія. Тому місцеві й живуть довше і виглядають молодше.

2. У Струмівці дуже низький рівень злочинності. Статистика показала, що звернень до поліції зі Струмівки протягом року було найменше у порівнянні з іншими передмістями Луцька.

3. З кожни роком Струмівка стає все більш популярною. Це дуже привабливе місце для заможних людей. Багатії знають, що правильне місце для життя обирають.

4.У Струмівці живуть дійсно чемні і дуже виховані люди – а це означає, що у вас будуть хороші сусіди.

5. Найголовніше те, що до цього «райського куточку» легко доїхати як громадським транспортом (маршрут №3, та №168,169), так і власним авто.

Отож, найкраще місце для життя – однозначно Струмівка. Залишилось знайти лише житло. Але з цим проблем не буде. Нещодавно бачила в інтернеті посилання на ЖК «Сімейна Фортеця». І рекомендації чула про цей житловий комплекс хороші, ціни там в них дуже навіть доступні. Більше того є безвідсоткове відтермінування. Сьогодні я домовилась про зустріч з менеджером і йду вибирати собі там квартиру. Залишу вам тут контакти цього житлового комплексу. Можливо, ще будемо сусідами.

Телефон відділу продажу (066) 104-04-04
Ми в Instagram: https://www.instagram.com/fortecya.lutsk/
Facebook: https://www.facebook.com/ЖК-Сімейна-Фортеця-167856570565699/
Сайт: https://fortecya.lutsk.ua/



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.