Волинянин став на захист малих підприємців та фермерів в прямому ефірі ТРК Україна

Волинянин став на захист малих підприємців та фермерів в прямому ефірі ТРК Україна
Сьогодні в парламенті немає кому захищати малі та середні підприємства, тому що у Верховній Раді аж занадто багато представників корпорацій і олігархів. Звичайно, вони думають про свої статки і прибутки. І взагалі мріють про монополії. Тож, який їм зиск перейматися, що болить невеличкій кав’ярні, пекарні чи фермеру?! – впевнений Володимир Кравценюк.

Тож, як зараз живе малий і середній бізнес, і що негайно треба робити, щоб не втратити середній клас, він розказав в прямому ефірі ток-шоу «Головна тема. Вибір» на ТРК Україна.

Стати на захист саме невеликих підприємств та фермерів – таке завдання у парламенті ставить собі і йде на вибори за списком Радикальної партії в першій двадцятці. Володимир сам має невелике підприємство і не з чуток знає, як важко для бізнесу взяти кредит в Україні чи відкрити свою справу.

«Я, як і наш лідер, виховувався довгий час в інтернаті. Всі знають, що інтернат – це суворе середовище і там словам та порожнім обіцянкам абсолютно ніхто не вирить. Там довіряють тільки реальним справам. Ці реальні справи робить команда Радикальної партії. Президент говорить про розвиток бізнесу в Україні, але ми бачимо якісь відео, якісь пости, якісь розмови – конкретного плану немає. Натомість команда Радикальної партії зареєструвала чіткий закон «Купуй українське, плати українцям». Там прописано, що треба робити, щоб український бізнес став з колін, щоб, наприклад, фермеру у Волинській області не доводилося скошувати малину, бо литовці і поляки вирішили собі ціни знизити. Треба не літати в небесах, а робити конкретні справи», – впевнений Володимир Кравценюк.

Володимир Кравценюк переконаний, без державної підтримки невеликих підприємств та фермерів середнього класу в Україні не буде.

«Треба виконати те, що від нас чекають люди – дати можливість підприємствам розвиватися. Наприклад, підприємство в Польщі чи Німеччині може взяти кредити під 1-2%. В Україні взагалі неможливо взяти кредит для малого підприємця, тому що він тільки починає свою справу і ніхто не хоче йому той кредит давати. Подивіться на лізингові програми в Польщі – якщо ти фермер і маєш 30 гектарів землі, ти можеш взяти трактор і працювати. Наш фермер мусить назбирати ці кошти, купувати цей трактор і на ньому працювати тоді, як поляк вже працює і вже розвивається. Від того ми стаємо неконкурентними і не заробляємо», - вважає волинянин Володимир Кравценюк.

Радикальна партія Олега Ляшка має чіткий план відродження української економіки, розвитку підприємництва, фермерства, тому Володимир Кравценюк долучився до команди. Впевнений, що зможуть втілити цей план у життя!


Іванна ШЕВЧУК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та я б на місці влади, перший ділом розігнав Управління захисту економіки "безників' на Волині. Проводять незрозумілі липові перевірки, інколи по заказу конкурентів бізнесу, бриють гроші, ставлять на місячну касу, проводять сотні обшуків, лякаючи підприємців, щоб потім збрити гроші. Це в них така схема заробітку, всі органи про неї знають і мовчать, або ж прикривають.
Відповісти