Ідеї для освідчення: від смачних до пухнастих*

Ідеї для освідчення: від смачних до пухнастих*
Зізнання в коханні – річ відповідальна. Щирі слова запам’ятаються на все життя, а спогади зігріватимуть серця закоханих. Аби зробити незабутню мить особливою та інтимною, пропонуємо розглянути кілька ідей для освідчень, які можна втілити в Луцьку.

Хтось каже, що день Святого Валентина – свято вигадане, чуже для українців і вигідне лише комерсантам. Мовляв, любити і зізнаватися в коханні потрібно цілий рік, а не лише 14 лютого.

Втім згадайте, як часто ви забуваєтеся або ж просто не наважуєтеся сказати приємні й ніжні слова тим, хто вам небайдужий?

Тому пропонуємо невеликий список ідей, як показати вашим близьким, принаймні в день Святого Валентина, свої почуття.

ВАРІАНТ ПЕРШИЙ: СМАЧНИЙ

Кажуть, що романтична вечеря при свічках – найкращий варіант для романтичних побачень. Смачна їжа дозволяє розслабитися, відверто поговорити, блиск очей від мерехтіння свічок створює романтичний настрій.

Чим не ідеальне місце, аби сказати найважливіше дорогій людині чи гарно провести час? Якщо ви ініціативні, розкуті, творчі та не скупі на гарні слова – отримати вечерю у ресторані можна безкоштовно, вигравши конкурс від гіпермаркету «Там Там».



Переможцю – романтична вечеря на двох у ресторації «Вогнем і мечем». Аби взяти участь у змаганні, потрібно написати якомога більше унікальних компліментів для своєї другої половинки. А саме, прикметників у називному відмінку українською мовою.

Компліменти про свою кохану чи коханого треба залишити у відділі інформації гіпермаркету «Там Там» до 18:00 13 лютого.

Переможцем вважається той учасник, список компліментів якого, на момент закінчення конкурсу, є найдовшим та відповідає всім викладеним вище вимогам. Пара зможе на власний вибір замовити будь-які страви від шеф-кухаря згідно з меню закладу.

Оголошення результатів конкурсу відбудеться 13 лютого о 18:30 у гіпермаркеті «Там Там».

Адреса: гіпермаркет «Там Там»: м. Луцьк, проспект Соборності, 43, тел. (0332) 785-120
Ресторація «Вогнем і мечем»: м. Луцьк, вул. Конякіна, 25б
тел. 066-8888803.


ВАРІАНТ ДРУГИЙ: КОШТОВНИЙ

Вважається, що оберегти коханих від негативу і злих думок можуть прикраси зі срібла. Цей метал прийнято називати захисником, тому й не дивно, що в давнину саме зі срібла виготовляли обручки для заручин. Окрім цього, у традиціях багатьох народів срібні прикраси вважаються символом жіноцтва.



Тому підкреслити почуття та красу коханих пропонує магазин «Срібний світ». У ювелірному салоні можна підібрати для коханих коштовний подарунок у день усіх закоханих. Серед варіантів – сережки, ланцюжки, кулони, обручки на різні смаки.



Наприклад, у якості зізнання в коханні можна подарувати кулон у вигляді ключика від серця чи сердечка, що ділиться на дві половинки.



Адреса магазину: вул. Винниченка, 47; ЦУМ, проспект Волі, 1, перший поверх, тел. 740320, 050 279 4001

ВАРІАНТ ТРЕТІЙ: МАНДРІВНИЙ

Перетворити день усіх закоханих у щонайменше тиждень кохання можна, поїхавши в подорож. Буде вона лише кілька днів чи кілька тижнів – справа гаманця та вдачі. Однак зізнання в коханні та романтичні прогулянки в далеких містах та країнах запам’ятаються надовго або ж оживлять стосунки, які тьмяніють від буденних турбот.

Туристична агенція «Нові мандри» пропонує кілька варіантів романтичних подорожей. Наприклад, провести тиждень у мальовничому містечку Закопане, що у південній Польщі, біля підніжжя гори Татр. Автобусна подорож на 7 днів коштуватиме 335 євро з людини.



Насолоджуватися тижнем у найромантичнішій столиці світу – Парижі – пропонують за 318 євро. А відвідати вишукану чеську Прагу – лише за 125 євро.

Є пропозиції відсвяткувати медовий місяць чи річницю подружнього життя у екзотичних теплих країнах.



Гаряча Мексика, теплі береги Аравійського моря у спокійному Гоа, незабутні Мальдівські острови чи Шрі-Ланка біля Індійського океану обійдуться від 973 євро з авіаперельотом.



Оформити подорож при наявності візи можна за день до відльоту, а якщо ж візи немає – про подорож варто потурбуватися заздалегідь.

Адреса: туристична агенція «Нові мадри», м. Луцьк, вул. Драгоманова 1А (Площа Воз`єднання), тел. (0332) 210-000, (0332) 290-650

ВАРІАНТ ЧЕТВЕРТИЙ: ЕРОТИЧНИЙ

Кажуть, що кохання без пристрасті – як танець без музики. Підлити масла у вогонь стосунків пропонують спеціалізовані магазини еротичних товарів. Для зручності і без зайвої публічності подарунки можна замовити в інтернеті, а доставка не займе багато часу.



Тут знайдуть цікаві товари як сором’язливі покупці, так і розкуті пари закоханих. Або ж можна підібрати кумедний подарунок для друзів і подруг: їстівну білизну, еротичні кружки, аксесуари для тематичних вечірок.



Ціни та вибір – для різних гаманців та фантазії. Романтичну ніч у Валентинів день пропонують урізноманітнити іграшками для дорослих, аксесуарами та костюмами для рольових ігор, звабливою білизною або масажем з ароматичними ефірними оліями.



Консультацію щодо якості товарів можна отримати як у телефонному режимі, так і в інтернеті.

WEB-адреса: http://amurs.com.ua
тел.: 050-26-93-000, 067-64-66-333, 063-21-94-000


ВАРІАНТ П’ЯТИЙ: ЗАТИШНИЙ

Відмітити день усіх закоханих у домашній затишній атмосфері – мрія багатьох романтиків, які не люблять галасу, помпезності і зайвих слів. Як кажуть, тільки він і вона, і ніяких афіш. За допомогою важливих дрібничок та символічного подарунка – незабутній вечір може стати реальністю. Підійдіть до свята з турботою і подаруйте коханим свою увагу, фантазію та ніжність.

Допомогти у цьому зможе магазин ДЕКОР БУКЕТ & ДИЗАЙН компанії ГРАНД ПЕРСОНА.



Тут пропонують якісні і оригінальні речі від європейських виробників та місцевих майстрів.



Не забудьте й додати до свого подарунку квітку. Класичні троянди, тюльпани, гвоздики, які можуть зберігатися до двох тижнів, стануть гарним доповненням свята.



Для незабутнього вечора можна вибрати ароматичні свічки, пахучі гелі, креми для тіла, сувенірне милко з натуральних компонентів, прикраси з кришталю, плюшевих ведмедиків, янголів ручної роботи, вишуканий посуд та навіть іграшки.



Адреса: ДЕКОР БУКЕТ & ДИЗАЙН: «Ми завжди з вами!»
Луцьк, просп. Перемоги, 6,
тел.: (0332) 24-01-98
магазин працює з 08:00 до 20:00


ВАРІАНТ ШОСТИЙ: ФОТОГРАФІЧНИЙ

Залишити мить назавжди допоможе фотографія. З розповсюдженням цифрових фотоапаратів все частіше світлини залишаються на жорстких дисках та у соціальних мережах. Втім відчуття від перегляду фотоальбомів, надрукованих на папері, незабутнє. Фотографія в таких випадках набуває особливого значення.

Влаштуйте вечір романтичної ностальгії, оживіть спогади минулих років чи створіть вашу власну «лав-сторі». Сучасні технології дозволять самостійно створити фотокнигу, тобто надруковані у формі книги фотографії, з оригінальним стилем. Або ж можна порадувати коханих сувеніром з вашою спільною світлиною.

Магазин Ціфролаб пропонує друк зображень на горнятку, скарбничці, сумці, футболці, декоративній тарілці, фартуху, подушці, брелку чи календарі. Подушку можна оформити у формі серця чи прямокутної форми.



У день всіх закоханих влаштуйте цікаву гру: складіть пазли з вашою фотографією. У Валентинів день такі подарунки в знак прихильності можна запропонували не лише чоловіку чи дівчині, а й членам вашої сім’ї.



Магазин «Відео-Фото-Аудіо», вул. Конякіна, 14
Магазин «Відео-Фото-Аудіо», вул. Львівська, 63б
робочі дні: 09.00-20.00
вихідні дні: субота, неділя
http://cyfrolab.com/uk/lutsk


ВАРІАНТ ШОСТИЙ: ЕКСТРЕМАЛЬНИЙ

Нестандартним подарунком для коханої людини може стати татуювання. Подарунок дійсно екстремальний і незвичний. Адже для того, щоб наважитися витатуювати ім’я коханої людини чи її зображення, потрібна неабияка впевненість у почуттях та сміливість.



Якщо ж ви давно хотіли прикрасити власне тіло, то як варіант подарунку на День всіх закоханих може стати тату любовної тематики чи малюнок у місці, не доступному для чужих очей. Коли ви екстримали удвох – спробуйте прикрасити ваші тіла одним малюнком на двох, тобто малюнком, який дивиться цілісним, якщо ви стоїте поруч, або символікою, які є особливою саме для вашої пари.

Салон художнього татуювання, бодіарту та пірсингу Юрія Макарова пропонує для читачів ВолиньPost з 12 по 16 лютого до дня святого Валентина 30% знижки на тату і пірсинг.

Адреса: вул. Рівненська, 54
тел.: 050-519-14-82 
салон працює з 13:00 до 18:00


ВАРІАНТ СЬОМИЙ: КВЕСТОВИЙ

Якщо ваша кохана людина любить загадки і сюрпризи, а ви не проти поморочити їй голову та поганяти по всьому Луцьку – освідчитися їй можна, влаштувавши квест. Для цього знадобиться трішки фантазії, декілька друзів у поміч та аксесуари для виконання завдань.

Квест – це гра, під час якої учасник повинен почергово виконати низку послідовних завдань. Виконання одного завдання вкаже на місце розташування іншої загадки. Таким чином ви можете привести кохану людина до весільної обручки, листа із зізнанням у любові чи просто до себе.

ВАРІАНТ ВОСЬМИЙ: ВУЛИЧНИЙ

Перевірити почуття пропонують на Театральній площі Луцька у день всіх закоханих – 14 лютого. Тут розмістять велике серце, біля якого зможуть сфотографуватися усі бажаючі та пройти тест. Перевірятимуть почуття закоханих – люблять вони один одного по-справжньому чи це просто закоханість.

Під час розваги обіцяють гарячий чай та пригощатимуть солодощами безкоштовно. «Станція кохання», як її назвали організатори, громадські організації «Молодь з місією» та «Молодіжна платформа», працюватиме з 3 до 6 години вечора біля пам’ятника Лесі Українці.

ВАРІАНТ ДЕВ’ЯТИЙ: ТРОЛЕЙБУСНИЙ

14 лютого о 16:00 від зупинки «Центральний універмаг» вирушить «Тролейбус Кохання». Він здійснить 5 рейсів містом, кожен з яких займе близько години.



Закоханим пропонуватимуть освідчитися у коханні за допомогою валентинок, учасників розважатиме ведучий, який проводитиме конкурси. Обіцяють, що у тролейбусі звучатиме романтична музика, а пасажири зможуть виграти сертифікати на романтичну вечерю, квитки на концерт до Дня закоханих, любовну фотосесію та приз від сімейної агенції Family.

Вартість квитка у «Тролейбус Кохання» за попереднім продажем - 69 гривень за двох. Попередній продаж триватиме до 13 лютого включно. Безпосередньо в день всіх закоханих пара може придбати квиток за 79 гривень. Вартість квитка на 1 особу – 39 гривень.

Продаж квитків: м. Луцьк, Соборності, 18 event агенція «Family» або експрес-каси в Луцьку: зупинка «Центральний універмаг», зупинка «СН Університет» на вул. Винниченка (працюватимуть з 11 по 14 лютого).

ВАРІАНТ ДЕСЯТИЙ: ПУХНАСТИЙ

Абсолютно безкоштовний та дуже відповідальний варіант подарунку пропонує притулок для тварин. Тут живуть собачки різного віку, статі та характеру. Бувають у притулку і цуценята. Від пухнастого подарунка не відмовляться любительки тварин.



Такий подарунок абсолютно безкоштовний, хоча найвідповідальніший. Треба задуматися чи ваша половинка любить тварин та чи вистачить їй терпіння і любові виховувати і доглядати за пухнастим улюбленцем.


Адреса притулку: Мамсурова, 9.

Алла БЕРЕЖНИЦЬКА

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
слухайте, в цікавому місті живемо! З безліччю креативних людей
Відповісти
Класно) Цуцики прикольні)
Є гарні ідеї,правдиві, особливо, на рах. срібла та подорожей)))-це практично та більш святково.
А ті фотокалендарі, ькружки і так далі-вже в минулому...
Дуже гарно також пртдумано з ішрашками,що іграшка тримає кільце чи ланцюжок, теж приємно таке, мило я б сказала=)
Такщо є ще час, поки думаймо над тим,що ми хочемо своїм коханим подарувати)))
А можна й щось практичніше: з одягу, косметики, парфумерії чи навіть техніки...
Відповісти
Писати навчися для початку,хто тебе таку безграмотну буде кохати???
Відповісти
Я дуже люблю кохати, тільки не в подорожі в тролейбусі, а в затишній інтимній кімнаті з широким арабським ліжком, з каміном на вишневих дровах і з пляшкою віскі GRANTS...
Відповісти
"з каміном на вишневих дровах" дрова- береза (полумя гарне)а на вишні зроби шашлик, і кохана Твоя буде в "шоці"
Відповісти