Бруківка? «Бетон Брук Сервіс»*

Бруківка? «Бетон Брук Сервіс»*
Бруківка - естетичний, надійний і бюджетний варіант покриття. Найрізноманітніші форми, оригінальні дизайнерські рішення, гнучка цінова політика і гарантія від виробника – завдяки цим якостям матеріал став украй популярним.

З перевагами на особливостями цього будівельного матеріалу ознайомлюємося на прикладі роботи компанії «Бетон Брук Сервіс» - одного з волинських виробників вібропресованої бруківки ("бруківкою" сьогодні вже традиційно називають штучно виготовлену цементну плитку).

Щодня – нова тисяча

Підприємство «Бетон Брук Сервіс» працює на ринку бруківки з 2007 року. Першим серйозним об’єктом, де використовувалася продукція компанії, стало облагородження території навколо кафе «Мадагаскар» на проспекті Молоді. Переконатися у якості робіт можна на власні очі й понині.

За час роботи компанія встигла завоювати репутацію надійного партнера та виробника якісних будівельних матеріалів.

Співзасновник підприємства Андрій Разумовський констатує: сьогоднішні потужності підприємства дозволяють виготовляти щодня до тисячі квадратних метрів бруківки.

Серед замовників – комерційні структури, власники приватних садиб з Волинської, Рівненської, Львівської областей.

Утім, серед об’єктів «Бетон Брук Сервісу» є соціальні об’єкти. Для прикладу – покриття на нещодавно відкритому сквері на перехресті вулиць Лесі Українки та Кривий Вал, де окрім бруківки використаний ще й гранітний камінь. «Бетон Брук Сервісу» став тут одним з підприємств, які зробили такий подарунок місту.

Хто хоч раз ретельно аналізував сучасні можливості варіантів тротуарного покриття, знає: бруківка – один з найдешевших варіантів, дешевша не тільки за натуральний камінь, але й за асфальтне покриття.

Різна товщина і міцність дозволяють використовувати бруківку не лише для пішохідної території, а я для проїзду автомобілів з навантаженням більше восьми тонн.

Бруківка – за вимогами клієнта

Зручно, що «Бетон Брук Сервіс» в силах виконати для замовників повний спектр робіт – від дизайнерської розробки до забезпечення гідроізоляції ґрунту.

«Наш дизайнер відповідно до побажань клієнта розробляє малюнок покриття. Клієнт затверджує рішення – і ми готові приступити до роботи. Вирівнюємо покриття, при потребі робимо гідроізоляцію, вкладаємо бруківку. Площу у 200-250 квадратних метрів наші спеціалісти вкладають за п’ять днів», - пояснює Андрій Разумовський.

Якість гарантовано!

Гарантія на виконані роботи і матеріали – п’ять років. У деяких випадках навіть десять. Адже, як пояснюють виробники, у своїй продукції вони впевненні. Кожна партія має свій паспорт якості.

Після того, як чергова партія бруківки сходить «з конвеєра» на виробництві, кілька зразків перевіряють у сертифікованій лабораторії на міцність, водопоглинання, морозостійкість.

Втім будівельники запевняють, що головною гарантією якості є чітке дотримання технології та використання лише якісних складників. Наприклад, промитого піску та щебеню. Пояснюють, у непромитих інгредієнтах суміші до 30% бруду та сміття, що значно зменшує стійкість бруківки.

«До кольору, до вибору»

Однією з причин, чому люди надають перевагу бруківці серед інших видів покриття є її естетична привабливість. Кольорова гама – сірий, червоний, оливковий, чорний, зелений, синій кольори. Їх комбінація дозволяє створити цікавий візерунок.
Розрізняються вироби і по формі.

Найбільш популярна нині – бруківка «Носталіт». Ця бруківка має різну форму – квадрат, трикутник чи трапеція. Це дозволяє втілити візерунок будь-якої складності та форми, кажуть у «Бетон Брук Сервісі». А від того і загальний дизайн території стає оригінальним та вишуканим.

Не так давно підприємство «Бетон Брук Сервіс» розширило асортимент своєї продукції бетонними блоками для побудови парканів та екоблоками з керамзито-бетону для зведення будинків. Конструкції легко монтуються і мають цікавий вигляд.

Ознайомитися з продукцією компанії «Бетон Брук Сервіс» можна на власні очі: на території підприємства діє виставка зразків оформлення бруківки, бордюрів та поребриків.

ТзОВ «Бетон Брук Сервіс»
М. Луцьк, вул.. Підгаєцька, 3
Тел. 0332 28-04-08

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бруківку можна порахувати і проконтролювати,супроти інших видів покриття.Головне- щоб у склад бруківки не попали тяжкі метали.
Відповісти
"....бруківкою" сьогодні вже традиційно називають штучно виготовлену цементну плитку..." - дурниця якась. Люди, які розуміють і цінують переваги бруківки над цементом ніколи не назвуть плитку бруківкою. До того ж у багатьох європейських містах і нині викладають саме бруківку і не займаються підміною понять.
Купіть соєву котлету і кажіть всім, що традиційно не називають свининою
Відповісти
Підтримую. Бруківка мусить бути з натурального каменю.
Відповісти
Займаюсь 10 років і знаю що по чом.нормальний камінь кошице 300 грн + 100 грн робота і немерено цементу
кінечна сума за квадрат сухопресу 185 гр.за камінь 495 грн. За 100 кв.19000 гр. 50000 Гр От і всі дела
Відповісти
найкращу бруківку виготовляє "УА БРУК"
Відповісти
Останні статті
Політтехнологи в криївках
14 жовтень, 2013, 08:37
Бруківка? «Бетон Брук Сервіс»*
24 вересень, 2013, 11:33
Райцентр у фото. Іваничі
20 вересень, 2013, 09:37
Ігор Палиця: цунамі 3D
17 вересень, 2013, 10:11