«Труси знімати не збираюся», - стриптизер з Луцька. ФОТО

«Труси знімати не збираюся», - стриптизер з Луцька. ФОТО
Чоловічий стриптиз – штука трохи менш популярна, ніж стриптиз жіночий. Чи то чоловіки більш сором’язливі, чи «споживачів» такого видива менше – хтозна. Пошук відповіді на це питання – не сьогоднішня наша справа.

Але тема цікава? Отож. Значить, будемо знайомитися з стриптизером. Нашим, луцьким.

Звати Сашко. Псевдо – Mr.Tiko. Із вигляду – звичайнісінький хлопець. Кросівки, джинси, куртка... А заходиш на його сторінку у ВКонтакті – і тут таке!… От тут не будемо поспішати з визначенням. Розпусник? Збоченець? Майстер? Кожен сприйме по-різному…

Хоч під час танців на колінах у жінок Mr.Tiko веде себе, м’яко кажучи, нескромно, у спілкуванні він видався досить таки сором’язливим. Якого і на розмову-то вмовити вдалося не відразу.

– Нічого поганого у своєму занятті не бачу. Це мистецтво. Такий же танець, як і вальс, танго, самба. Для мене просто цікаве заняття, ну і, звичайно, заробіток, - каже Олександр.



ПОЧИНАВ ТАНЦЮВАТИ …У КАЗАРМЕННОМУ ТУАЛЕТІ

Він вчився на рятувальника в Харкові. Але, переконує – не склалося.

– Вчився три з половиною роки. Але покинув – не довчився лише рік. Мені завжди подобалися танці. От я й вирішив, що бути рятувальником і жити в казармах – це не моє. Набридло, приїхав танцювати в Луцьк, - згадує Олександр.

Вночі, живучи в казармі під час навчання, майбутній Mr.Tiko втікав в туалет, вмикав музику в навушниках… і танцював. Так і вчився рухатися.



Коли повернувся додому і поділився з рідними наміром опанувати колоритну професію, мама, звісно, не підтримала. Мало того: бабуся з дідусем взагалі спілкуватися з внуком перестали. Та, каже Сашко, минулося – звикли, зрозуміли, що нічого страшного.

СТРИПТИЗЕР НА ШКІЛЬНОМУ СПОРТМАЙДАНЧИКУ

В Олександра є дівчина. Звісно, ревнує свого хлопця, який витанцьовує на колінах в інших. Але розуміє, що це робота.

Один танець стриптизера коштує від 500 гривень і вище. Хоча робота – не з легких. Хоча б тому, що доводиться… голити ноги.



Сашко каже – це обов’язкова вимога професії. Клієнткам тоді приємно торкатися тіла. Та й тренуватися зручно.

– Звичайно, боляче! Особливо під час депіляції воском. Але вже звик, - каже Олександр.

Стриптизер мусить мати відповідний вигляд – доглянутий, привабливий. «Коли ти виходиш на публіку – мусиш прагнути бути ідеальним. Щоб дівчата пищали від захвату, а хлопці заздрили. А коли вмикається музика, і я виходжу до людей – почуваюся, звичайно, чудово. Просто насичуюся цією енергією», - додає Олександр.

Рухи, пластику, майстерність доводиться підтримувати і вдосконалювати щодня. Влітку танцюрист тренується на спортивному майданчику школи, біля якої живе. Коли холодно - перебирається у спортзал.



З ЖІНКАМИ ЗА ГРОШІ? НІ - НАВІЩО ЦЯ ЧОРНА РЕПУТАЦІЯ?

– Що найгірше у твоїй професії?

– Коли під час приватних замовлень «завалюються» надто ревниві хлопці. Бували випадки, коли доводилося втікати через вікно (сміється). На щастя, був перший поверх, тому обійшлося без травм.

– Мав пропозиції від багатих жінок зайнятися сексом за гроші?

– Було. Важко відмовитися від заманливої пропозиції за великі гроші. Але мусив відмовлятися, бо Луцьк маленьке місто. Навіщо мені чорна репутація? Хоча знаю таких колег «по цеху», для яких «продатися» багатим жінкам – це нормальне явище.



– Коли танцюєш, знімаєш з себе абсолютно все?

– Ні. В нас же не Америка – ніхто цього не потребує. Мені достатньо одягнути сексуальну білизну, і знімати її немає потреби. Не в оголенні суть.

– Чи часто чуєш звинувачення у аморальності і як до цього ставишся?

Так, інколи звинувачують. Але моя мораль – це робота. Стриптиз – то робота артиста, тому і поводиш себе, як артист. Намагаюся робити все на совість.

Стриптизери це ті ж люди. Звичайні чоловіки. Жіночий стриптиз – більш розпусний, бо жінки оголюють груди. А чоловічий – це суцільне мистецтво рухів, найчастіше чоловік-стриптизер залишається в білизні.

А те, що оточуючі дивляться скоса, а то й «проституткою» називають, то від заздрощів.

– Чого ніколи не дозволиш собі у цій професії?

– Мати справу з підарасами.

– Як довго бачиш себе у цій професії?

– Найближчим часом точно танці не планую покидати. Для мене танцювати – не лише захоплення, а й непоганий заробіток. На життя вистачає.

Юлія СТАСЮК (для ВолиньPost)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 79
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
краще відразу модерувати коментарі, бо зараз таке почнеться)
Відповісти
А хлопчина такий нівроку. Я скажу так, багато, дуже багато часу приділяє фізичному вихованню. Але мінус у тому, що знайшов час на спілкування з журналістом, значить треба обмежити всі сторонні подразники і концентруватися виключно на фізичній підготовці. Усі провали починаються з малого. От я чомусь відволікся і не розстріляв Хрущова і як мене...! Ворогу не побажаєш!
Відповісти
заздриш пацанові, чи як???
Відповісти
заздриш пацанові, чи як???
Відповісти
це точно)))))
Відповісти
Интересная статья.
Парень адекватно рассуждает.
Відповісти
Дорога редакцiя, а слова "Мати справу з підарасами" то вже мона таке писати?
Я стiко слов файних можу тутки понаписувати.
1. Лiтературне - Блядь.
Відповісти
Полегшало?
Відповісти
Дiти ж читають.
Коригуйте мат, чи п...си для Вас це нормально?
Відповісти
Схоже, у Волинь-Поста пiсля D-Dos атак вiд слова "п...раси" "на душi квiтнуть ружi".

Називається - вiдD-Dosили на пiдсвiдомостi.

Провiнцiйнiсть не в кращому розумiннi.
Відповісти
Дійсно, Едітор, прийнято казати хоча б "гомосексуалісти". А от люди, які підвищують свою самооцінку ображаючи їх - от ті то й "підараси".
Відповісти
нормальне слово, медичне)

педераст
(греч. paiderastes; син. урнинг) мужчина, подверженный гомосексуализму; различают П., выполняющего при гомосексуальном половом акте активную роль (педикатор) и П., выполняющего пассивную роль (андрофил, кинедон, патикус).
Відповісти
вау, діду, який ти продвинутий перець.
Відповісти
дякую, я ще дівку попорати можу :-)
за совка була в КК стаття, називалась "мужеложство", порядок був, ховались геї по хатах, а про парад ніхто не мріяв, самосуд був би і мєнти не вписались би точно :-)
Відповісти
ну да, краще дівок порати, як пацанів! але дівок не тільки порати треба, а ще і любити!
Відповісти
а хто казав, що я їх не люблю?! ще й як люблю, коли по черзі, коли разом :-)
а кохаю одну...ну то усьо сантименти!
Відповісти
у кого усе гаразд з цим ділом - не хваляться, а мовчки роблять свою справу. кажуть у народі, не вихваляйся, а то буде на пів-шостого.
Відповісти
Нема на вас комісії з моралі.
Мати-перемати друкуєте і не соромитесь навіть!!!!!!!1

Далі порево будете розміщувати шоб відвідувачів заманювати?
Відповісти
ото здивував, комісія з моралі!
втрата цноти у школі вже в порядку речей, пізно всрались, як то кажуть, пішов потяг...
цілі передачі тіпа вагітна у 16 уже шоу, а не сигнал для дорослих про скурвення нації.
а ви мату злякались, діти чують його з 4-5 років, з 8-10 вже вживають, не вдаючись у суть значення слів.
Відповісти
Файний хлопчина, накачаний такий.
Я б собі такого на дівішнік заказала б!
Відповісти
тобі пенсії не вистачить
Відповісти
Шановний автор! Виправте будь ласка : не "стиптизер" , стРиптизер". Ваша стаття починається відразу з помилки в заголовку.
Відповісти
Підараси вони є підараси! Деградація суспільства! Все правильно написали!
Відповісти
Повністю погоджуюсь! От візьмемо, Павло, Вас до прикладу...
Відповісти
То якщо хлопець адекватно говорить, має гарне тіло, силу та пластику - то це дегенерація.
А от нормальні пацики з району, що матюкаються і по пивасику щодня на ніч замість кефіру - так оце молодці, оце нація.
Бравіссімо, українці!
Відповісти
Передостання репліка героя... немає слів. Але, що ми те читаємо, провина автора статті. Якось потрібно фільтрувати , що писати,а що ні. А якби ваш співрозмовник виявився суцільним будлом, в якого мат через ,ви теж би це надрукували? Є ж якась етика,якої потрібно дотримуватись.
На рахунок чоловічого стриптизу: завжди вважала, що це нереалізовані горетанцюристи,які мають гарне тіло, але не вміють з ним справлятися. Люди, які не мають достатньої фізичної підготовки, аби стати справжнім хореоргафам. Слабохарактерні особистості, які йдуть на запах легких грошей. І не потрібно розказувати, що це нічим не легше, ніж танцювати в балеті, приймати участь у хореоргафічних постановках і т.д. Крутити дупою перед підстаркуватими "голодними" дамами- багато розуму не треба.
Мене завжди цікавило,- а яке майбутнє в таких людей? Ну потанцюєш (голосно сказано,та нехай)ти до рочків 35, а потім на зміну тобі прийдуть молодші, гарніші, вправніші... сумно.
Відповісти
ха-ха))))Уявляю картину :"Влітку танцюрист тренується на спортивному майданчику школи "- вийшли собі дітки в літню сонячну погоду повисіти на турніках, пострибати на шинах, пограти в футбол, аж бачать дядічка лише в самісіньких трусиках крутить стегнами та триає себе за піцика ( як на останньому фото)- тренується))))))
Відповісти
а тобі одні піцики у голові, видно
Відповісти
Це мій хороший друг, чудова людина.
Відповісти
чесно кажучи гидко було читати....все описують,що потрібно голити ноги і все таке і дивує те,що так все просто сприймають як добрий день.розумію,робота є робота у кожного всоя,але навіщо про це так завзято розповідати.непозортесь самі і непозорте наших предків.а ще святкуємо день ЦПА,день козацтва...то які ВИ після цього козаки,ВИ KAZAKY.....
Відповісти
ВолиньПост жовтiшае на очах.

Стриптизер - Герой нашого часу?
Ну може для 90-х пiдiйшов би.

Iнженер, пiдприемець. вчитель, фермер - море гiдних уваги i поваги людей.
Відповісти
"– Мав пропозиції від багатих жінок зайнятися сексом за гроші?

– Було. Важко відмовитися від заманливої пропозиції за великі гроші."

Що для нього великi грошi?
1000 гривень?
10 000 гривень?
Тьху.
Відповісти
Шкода, що він втік тоді через вікно від ревнивих хлопців. Із задоволенням би перевірив, чи його накачане тіло щось може у справжньому рукопашному поєдинку...
Відповісти
Цікавий факт. Не впевнені в собі, затюкані здохляки таким хлопцям завжди не раді. Їх так бентежить питання власної мужності, що вони бояться намазати обвітрену морду кремом щоб не здатись гомосексуалістом. Мій чоловік впевнений в власній мужності на 100% і такі танцюристи його не хвилюють взагалі. А хлопець просто заробляє собі на життя і дуже не погано виглядає. І впевнена, що відбою від дівчат не має. Він крутий, я люблю людей які мислять вільно і роблять те, що хочеться. Зрештою живете один раз.
Відповісти
Ти не журись, скоро будуть проводи паради і агітувати до толерантного відношення. Це дуже важлива професія, і цих підріл треба буде поважати
Відповісти
Це він зараз для Вас крутий, поки гормони грають, - недоучка без плану на майбутнє.
Що такому буде пиляти його жінка (якщо ще буде)через 25-30 років, без освіти, охороннику в банку.
Відповісти
Бiля кожної Алiси завжди є пiдслiпуватий пiдглупуватий хитрун-котик Базiлiо (Вася).
Алiса мусить тримати його на повiдку, бо преться в гречку i робить шкоду як не має бути.
Відповісти
Тут пишуть ті, хто з одним яйцем або плоскостопієм. Заздрісники.
Відповісти
Вах какой дэвушка!
У всэх нащупала!
У всэх правэрила!
Умелица!!
Рукадэлица!!!
Відповісти
Ну зі мною вчились у школі фактурні красені, покидали військові училища, вузи - один все життя слюсарем в жеку працює, другий завскладом.

А колишні здохляки виглядають як Томи Хенкси - "білі комірці" з престижним соціальним статусом, бачать світ, знають ціну собі і розуміють філософію життя,
про популярність у жінок в іхньому віці казати не можу, бо для таких людей приватність життя понад усе.
Відповісти
І живуть вони не один раз, а, як мені бачиться, у своєму розвитку проходять через багато життів,
бо не все так просто, як нам здавалось в юності.
Відповісти
дякую автору репортажу. мені цікаво почитати
Відповісти
Конєшно хлоп файний. Стрункий і накачанний. Але чи то для сімейного життя????
Відповісти
Леська на скільки я знаю він там на трубі акробитичні вправи виконує, що дуже ефектно дивиться. А твої фантазії тримай краще при собі
Відповісти
Тіло гарне, професія як професія, але удосконалювати своє тіло варто хлопцю хоча б з огляду на те щоб конкуренція не зїла.
Ногі на мою думку дуже відстають у розвитку в порівнянні з верхом тіла.
Успіхів Тобі :)
Відповісти
Жінці не мязи потрібні. Розумні і красиві жінки віддають перевагу розумним чоловікам. А тіло штучне. Тіло - це те, що дав Бог. Його, звичайно, треба вдосконалювати, але не шляхом тортур і стриптизу. Тіло за кілька десятків років обвисне і стане завадою, а розум людина зберігає і збагачує до кінця життя. А що він може в ліжку? Фалосом гроші заробити? Агей, розумні жінки - відгукніться!? Колись одна пані мені сказала, що їй зі мною в ліжку краще, ніж з її благовірним і законним (футболістом-бомбардиром). І таке буває. І не рідко. Знаю багато випадків, коли хлюпики в окулярах забирали жінок в красенів-спортсменів з-під самісінького носа.
Відповісти
А чому на останньому фото за мошонку тримається?
Відповісти
видно, щоб не одлетіла
Відповісти
Хлюпикам в окулярах, якщо забирають жінок-красенів, треба стріляти з дробовика в яйця.
Відповісти
Я його вже хочу....а дівчині не заздрю, якщо можна його не ревнувати? мммм.
Відповісти
Хм. Звернися до нього.
Відповісти
Наталі, можеш напоротись на велике розчарування. Такі красавчики, зазвичай, можуть лише в клітор поцілувати і за сіськи покрутити. На тому кохання може закінчитись.
Відповісти
І як таких чайників як ти земля носить?.. Дай не говори про себе в голос!
Відповісти
А ти що можеш запропонувати??
Відповісти
))))))))розсмішили, респект....
Відповісти
Поганий піар тоже піар!
Відповісти
що вчипились до хлопа?
не краде, шкоди не робить, 3,14дарсів не любить і сам не такий, заробляє фактично власною працею і вмінням і вам не однаково, що він буде робити через 10-20 років і що буде з тілом, кому подобається і з ким любиться, що може встромить чи покрутить?
може картини почне малювати чи на баяні грати, аби не плакав.
то його життя, хай живе як вміє, іншим не заважає.
Відповісти
Звичайно, демонструвати своє силіконове набрякле тіло і трахати проституток легше, ніж захищати Вітчизну, добувати вугілля чи молотити зерно - пилюки менше. Але краса швидко линяє і за кілька десятків років чи швидше цього вкрай зношеного "красеня" в будинку немічних, престарілих і бездітних будуть доглядати діти тих, хто захищав Вітчизну, добував вугілля і молотив зерно на хліб. Цікаво, чи розповість він їм про свої "подвиги" молодості?..
Відповісти
хто нападає на ту Вітчизну?
вуглепром та вся енергетика в руках олігарха, зерно молотять не руками, відірвись від совка і думай щоб тобі діти воду носили, а не за когось.
Відповісти
А інастранная развєдка не дремлєт то! Олігархі шо не люди? Їм теж треба робочі, та і зп там немаленька, але ж треба трудитися, а не танцювати голяка
Відповісти
Да, да! Трудись! Все життя трудись!
Відповісти
Для Tani4ka. Всі рижі - злі, як собаки. Їм чудом вдалось уникнути вогню інквізиції. Стриптизер на одиноких і рижих не полакомиться.
Відповісти
А навіщо вугілля добувати чи батьківщину захищати, як можна пустими яйцями потрусити перед шлюхами.
Відповісти
вам шахтарям та іншим пролетаріям краще виїхати у північну корею.
там всі захищають вітчизну, всі шахтарі, робітники і колгоспники, стриптиз заборонено, показує 4державних канали, ну всьо як має бути.
їдьте хлопці.
Відповісти
діду, ти якої орієнтації???
Відповісти
Дід тему говорить! Давайте за колгосп та в корейку!
Відповісти
гетеро)
Відповісти
ми за адекватних чоловіків
Відповісти
А він хіба з Луцька? вроді з якогось села був
Відповісти
Обращаюсь к ребят, которые опровергли выбор Александра.Парень просто дал волю чувствам, он рискнул бросить универ, он пошел на перекор родным ради своей мечты и он уже чего то добился, при этом возобновил отношения с родными и я уверен, что это далеко не предел, а универ, для чего он нужен вообще?? 80% студентов платят за сессии (не считаем заочников, там наверно все 100%), так что они могут от туда получить, знания? - сомневаюсь, высшее образование? - его можно так же купить как оценки. А мне интересно, у вас есть мечта и что вы делаете, что бы ее достичь? а теперь отдельно для тех, кто переживает за его старость. Объясняю, в наше время нельзя на чем то останавливаться одном, сегодня он стриптизер, завтра, год, пять, а за это время можно нарубить бабок (заработок довольно таки не плохой), и открыть уже какое то дело на свои деньги, подчеркиваю слово на СВОИ, а не как большая часть олигархов - всё имеют по наследству.. а на счет того, что он будет рассказывать детям, так я вам скажу, ему будет, что рассказать и по больше чем нам всем.
Відповісти
Ой як у багатьох "бомбануло". Особливо гостро відчувається заздрісний скрегіт зубів із чоловічої половини коментаторів.
Заспокойтесь, людина робить свою справу, вас не чіпає, не агітує. А зачіпає вас лише заздрість, не більше.
Відповісти
Дрищь)
Відповісти
педик швидше всього. по ньому навіть видно, особливо цей оселедець на лобі це жесть)))
Відповісти
Почитав коментарі то хоч покращив собі настрій) Дякую люди) Особливо дідові Максиму!) Я ваш фанат))
Відповісти
чи зміг приїхати в інше місто на замовлення?
Відповісти
Столько стоит 1 час
Відповісти
А де його можна замовити?
Відповісти
Останні статті
Як голосували «за совєтів»
28 жовтень, 2013, 17:48
«Труси знімати не збираюся», - стриптизер з Луцька. ФОТО
21 жовтень, 2013, 08:33
Політтехнологи в криївках
14 жовтень, 2013, 08:37