Весільний Луцьк. Частина друга*

Весільний Луцьк. Частина друга*
Продовжуємо ділитися з читачами найцікавішими, на наш погляд, пропозиціями щодо підготовки та святкування весілля. Сподіваємося, наші підказки стануть у нагоді тим, хто хоче просто свято зробити Святом. Отже…

Здається, ви вже все передбачили,спланували, замовили – принаймні все те, що потребує значного запасу часу. Можна відправлятися за обручками. Без них і весілля – не весілля. Ну, принаймні, не зовсім справжнє весілля. Але є один момент, про який часто забувають…

От ви, приміром, вмієте танцювати? Ствердно киваєте? Чи знизуєте плечима «Ну-у…» А якщо уявити, що танцюєте лише ви, а дивляться на вас УСІ – відповісте так само? Чи чесно визнаєте, що хореографічний виступ – не ваше? Насправді ви ще маєте час цьому зарадити.

ПЕРШИЙ ТАНЕЦЬ МОЛОДЯТ

Традиційно вважається, що весільний танець - обов'язково вальс. Насправді це може бути сучасний романтичний танець, який запам'ятається і сподобається всім.

Після успіху різних танцювальних проектів вміння гарно танцювати увійшло в моду. І якщо раніше перший танець молодят був, так би мовити, їх особистою справою, то тепер все більше пар воліють перетворити його на справжній виступ, з якого до того ж почнеться танцювальна програма весілля. Цей момент стає ключовим для гостей і запам'ятовується на все життя.

Цікавий і оригінальний перший танець молодих може стати видовищним і незабутнім, якщо у його підготовці покластися на професіоналів – вважає колектив студії танцю «Озон». Хореограф-постановник, що бере на себе відповідальність за підготовку пари до події, не просто навчить рухатися під музику, а й допоможе підібрати мелодію, враховуючи характер і уподобання партнерів. Поставлений танець перетвориться з «шаблонної» заготовки на ваш індивідуальний мистецький перформенс.

Ідеальний варіант - почати підготовку за 6 - 8 тижнів. За цей час молоді можуть, не поспішаючи, вивчити всі фігури танцю, запам'ятати послідовність рухів і під час виконання насолоджуватися своїм весільним танцем.

Вважаєте, що пара, яка кружляє в колі глядачів – це надто заїжджено й банально? Чи не впевнені, що вашої майстерності вистачить, аби вразити гостей? А вразити хочеться? Студія «Озон» запропонує на ваш вибір урізноманітнити програму. Хочете танцювати у спалахах вогнів феєрверку, клубах різнокольорового диму, під водоспадом конфетті? Щоб професійні танцюристи розіграли навколо вашої пари справжню хореографічну феєрію? Такого не буде ні в кого.

Ваш танець – не просто незабутній. Він – неповторний. А значить – унікальний. А ви цього варті.

Студія танцю «Озон» запрошує: пр.Волі,39, тел. 050-082 78 36. сторінка вконтакті


ЗАЧІСКА

Краси забагато не буває – про це вам скаже будь-яка жінка. Зрозуміло. що в день свого весілля кожна хоче бути най-най-най!.. Для нього, єдиного, для себе, коханої, для гостей і навіть випадкових перехожих. Адже не секрет, що цього дня всі погляди буде зосереджено на ній.

Високий професійний рівень обслуговування, робота лише зі світовими брендами, які заслуговують на довіру найвишуканіших клієнтів, - це перукарня «Бутік-салон». Тут завжди стежать за новинками, тому пропонують повний спектр перукарських, манікюрних, педикюрних та SPA послуг. Майстри салону допоможуть виконати всі Ваші мрії та бажання, створять для Вас образ, в якому бездоганний смак та індивідуальність поєднаються з останніми тенденціями моди.

Цього дня ви маєте сяяти! Професійний стиліст готовий проконсультувати по підбору зачіски попередньо – й безкоштовно. Тоді у найвідповідальніший момент ви будете впевнені, що виглядаєте на всі 100!

Використання якісних засобів для волосся «PAUL MITCHELL» американського виробництва забезпечить природній вигляд вашому волоссю, не переобтяжить його лаком. При потребі майстри зроблять зачіску вдома або обслугують раніше, до відкриття закладу. У передвесільній психологічній напрузі майстри-професіонали знайдуть підхід і заспокоять впевненістю своїх рухів....

«Бутік-салон»
м. Луцьк, пр. Волі, 11
т. 0332 72 51 63
[email protected]



КВІТИ

Вони супроводжують нас від самого народження. Створюють ні з чим не порівняну атмосферу свята – особливо, коли йдеться про таку видатну подію, як весілля. Навіть якщо ви вирішили відмовитися від пишної церемонії та гучного банкету, навряд чи погодитеся обійтися без цього маленького атрибуту свята. Найкращого способу висловити свої почуття. Витонченого виразника вашого смаку.

Квіти самі по собі вже є витвором. Природа потурбувалася про те, аби прикрасити життя. А професійні флористи доводять цю красу до довершеності. Поєднуючи подароване природою зі знаннями з дизайну, майстерністю рук, вишуканим смаком – створюють настрій. Роблять ваше свято неповторним, беручи на себе не лише створення власне букетів, але й декорування подарунків, інтер’єру, додаючи вашому образу довершеності за допомогою прикрас та аксесуарів ручної роботи.

Майстри салону «Декорбукет@дизайн» слідкують за останніми тенденціями світової моди і стверджують: відходять у минуле помпезні композиції зі штучних квітів, пластикових сердець, ядучо-яскравих гірлянд і стрічок. Натомість у тренді – мінімалізм і натуральність. Саме тому за основу композиції – будь то букет для нареченої, декор автомобілів весільного кортежу чи оформлення банкетної зали – слугують саме живі квіти, доповнені природніми матеріалами.

Новинка цього сезону – фотосесія. При замовленні розкішного весільного букету на суму 500 грн. отримуєте унікальну нагоду відчути себе зіркою у дизайнерському інтер’єрі салону.

Завжди з вами «Декорбукет@дизайн» - магазин квітів та подарунків:
пр.Перемоги,6,
тел.0332-24 01 98, 099-315 77 27,


КОРОВАЙ

Весілля – свято досить традиційне, а відтак кожній культурі притаманні свої звичаї, прикмети, обряди й символи, що напряму відображають особливості побуту, ментальності й навіть клімату. Українська традиція нерозривно пов’язує достаток, мир і добробут з хлібом, тож не дивно, що й посьогодні випічка супроводжує і будень, і свято.

Жодне весілля не обходиться без традиційного смаколика, що випікається на щастя та вдачу молодим, – коровая. З давніх-давен коровай став невід’ємною складовою життя слов’ян. Проте не кожен знає справжні традиційні рецептури приготування та випікання короваю.

Професіоналами у приготуванні справжніх короваїв вважаються пекарі луцької кондитерської фабрики «Луцьккондитер». Саме вони дарують лучанам і жителям України неповторну якість і смак виробу, вкладаючи у процес приготування свою любов, душу та українські традиції. Максимальний термін виготовлення – три дні. До очікуваного свята ви отримаєте свіжий коровай, прикрашений на ваш смак – в традиційному або більш сучасному молодіжному стилі, виготовлений лише з натуральних складників від перевірених постачальників. І все це - лише за 41 грн. за кілограм готового виробу!

ТОВ «ТД «Луцьккондитер»
м.Луцьк, вул. Володимирська, 57а
(0332) 28 00 85
(067) 332 15 76


МУЗИКА

Вже багато років слідкує за тим, як молоді пари стартують в марафоні під назвою «сімейне життя», колектив «Шиді-Риді». І їх задача - допомогти зробити цей старт яскравим, веселим і незабутнім... «Живе виконання, різноманітний репертуар (від народних пісень до світових хітів), якісне технічне та світлове забезпечення, яке додасть неабиякого колориту вашому святу», - перераховує учасниця гурту Уляна Томчук, розказуючи про улюблену роботу.

На хвилі підйому патріотичного духу багато пар планують проведення весілля в українському стилі: молоді й дружки у вишиванках, квіткове оформлення з соняхів, чорнобривців та мальв. Колектив допоможе в організації, підтримуючи атмосферу народного свята з гарними українськими піснями у супроводі баяну.

Не уявляєте застілля без тамади? Можете замовити і цю послугу. Це обійдеться значно дешевше, ніж додатково запрошувати ще й ведучу для вашого свята. До того ж люди, що складають дружній злагоджений колектив, створять навколо себе приємну, дружню атмосферу. Розуміючи одне одного з півпогляду, легко імпровізують, жартують без натяку на несмак, проводять романтичні обряди для молодят та захопливі розваги для гостей. А також з радістю допоможуть з організацією весільного оформлення, фото-відеозйомки, підготують оригінальну шоу-програму за вашими побажаннями.

Гурт «Шиді-Риді», тел. 099-740 08 95, 097-168 60 75, 068-109 37 20, сторінка вконтакті



Насправді, відсвяткувати весілля так, щоб молоді відчули себе на сьомому небі від щастя, а гості запам’ятали саме це свято на все життя – не так вже й складно. Варто тільки взяти в помічники фантазію, гарний смак і поради спеціалістів. І все у вас вийде!






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Стільки краси, пафосу і бутафорії, так чому ж кожна 2 пара розбігається? Може не на тому акцент треба робити, га?
Відповісти
Підтримую Мішу!!!
Відповісти
звичайно не на цьому акцент, але кожній дівчині хочеться, щоб було все це :)
Щоб відчути себе принцесою хоча б раз в житті :)
Відповісти