ЗАЗ – автомобілі для життя!*

ЗАЗ – автомобілі для життя!*
У рамках всеукраїнського проекту «Святкуй день міста разом із ЗАЗ» компанія «Волинь-Авто» презентувала у Луцьку виставку автомобілів.

Представлені моделі, Lanos, Sens, VIDA, Lanos Рick Up, завдяки помірній ціні та достойній якості впевнено завоювали вітчизняний ринок і користуються попитом.

Нині «ЗАЗ» - лідери з реалізації нових автомобілів в Україні.

Під час виставки лучани та гості міста мали змогу оглянути кожну машину, отримати консультацію стосовно технічних характеристик та діючих кредитних пропозицій. Особливий акцент на виставці у Луцьку на автівку Lanos Рick-Up.

Гідні експлуатаційні характеристики Lanos Pick-up роблять його одним з найпопулярніших фургонів на ринку легкої комерційної техніки. Автомобіль придатний для використання в щоденній роботі, як приватних підприємців, так і крупних корпорацій. Автомобіль є незамінним для перевезення дрібногабаритних та середьогабаритних вантажів. Крім того, модель може бути оснащена газобалонним устаткуванням, що дозволить власникові заощадити кошти на пальне.

На виставці були також представлені і інші моделі бренду ЗАЗ, а саме ЗАЗ VIDA, що комплектується двигунами виробництва General Motors як з автоматичною, так із механічною трансмісією. Автомобіль ЗАЗ VIDA оснащений 1,5-літровим 109-сильним двигуном ACTECO розробки австрійської компанії AVL.

«Народні» улюбленці вітчизняних водіїв ЗАЗ Lanos та абсолютний бестселер 2013 року – ЗАЗ Sens – також здивують привабливими ціновими пропозиціями. До речі, в арсеналі моделей з’явилася ціла низка нових опцій у всіх комплектаціях. Так, моделі «збагатилися» дзеркалами з повторювачем повороту, оновленою панеллю приладів, підігрівом передніх сидінь, бічними молдингами, збільшеним радіусом коліс, підігрівом зовнішніх дзеркал та ін.

На усі автомобілі ЗАЗ розповсюджується сервісна гарантія у 3 роки або ж 100 тис.км пробігу. При цьому міжсервісний інтервал відповідає європейським стандартам гарантійної політики на обслуговування автомобілів та становить 15 тис. км.

Власники автомобілів ЗАЗ, у яких закінчився термін гарантії, можуть в подальшому скористатись програмою лояльності «Доступний Сервіс», що передбачає знижки на послуги офіційного сервісу до 15%, та на придбання запасних частин – до 20%*.

Запрошуємо Вас відвідати автосалон ПАТ «Волинь-Авто»

ПАТ «Волинь-АВТО»
м. Луцьк, вул. Рівненська, 145
тел.: (0332)28-18-08
www.volyn-avto.ukravto.ua
Сторінка у Facebook

*Знижки не розповсюджуються на мийку, шиномонтаж, діагностику, арматурно-рихтувальні та лакофарбові роботи. Знижки по програмі лояльності CarMan@CarWoman та будь-які інші знижки не сумуються зі знижками по програмі «Доступний сервіс».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ми, група молоді та студентів, не лише мріємо, але і БАЖАЄМО УСІМ ДЕПУТАТАМ ТА КАНДИДАТАМ В ДЕПУТАТИ терміново пересісти на вітчизняний транспорт. Вікриваємо акцію: голосую за патріота!
Відповісти
Останні статті
Відведіть бабусю до лікаря!*
01 вересень, 2014, 11:20
ЗАЗ – автомобілі для життя!*
27 серпень, 2014, 14:20
Готуємося до школи*
20 серпень, 2014, 11:32