«Спорт для всіх» - Ігор Чорнуха*

«Спорт для всіх» - Ігор Чорнуха*
На Волині триває чемпіонат області з футболу. Після чергового переможного поєдинку команда "Луцьксантехмонтаж" перемогла "Торпедо" - 4:0.

Наставник клубу "Луцьксантехмонтаж No536" Олег Федюков залишився задоволений діями своїх гравців, серед яких - Ігор Чорнуха. Правда, жителі області знають його не як футболіста, а як керівника одного із флагманів будівельної індустрії — підприємства "Луцьксантехмонтаж No536". І, мабуть, небагато знає, що Ігор Чорнуха, успішний керівник і завзятий спортсмен, брав безпосередню участь у будівництві стадіону у селі Маяки Луцького району.

"Коли ми приймали рішення про будівництво власного стадіону на підприємстві, ми розуміли, що тут буде велика кількість людей. На той момент, було вкладено близько 2 мільйонів гривень в цю споруду.

Хто бачив це футбольне поле… Тут було поле натуральне - корови паслись. На сьогодні тут грають діти, проводяться районні змагання, грає юнацька команда «Луцьксантехмонтаж № 536 (на сьогоднішній день лідер дитячо-юнацької футбольної ліги), проводяться ігри чемпіонату Волинської області у вищій лізі, грають ветерани 35+, 45+, 50+.

"Ця споруда - найголовніше, що вона жива, що тут змагаються, так би мовити, – набираються сил. Це здоров’я жителів міста і села Маяки,- Маяківської сільської ради. Ефект важко виміряти, але ця кількість людей, яка тут займається – це і є масовий спорт, розвиток здорового способу життя", - зазначив Чорнуха.

Він не лише фінансово підтримує команду, яка є неодноразовим чемпіоном області, переможцем першоті міста Луцька, а уже цього року виграла Кубок Федерації з футболу. Голова Федерації футболу Луцька Василь Кохановський говорить про вклад Ігоря Чорнухи у розвиток цього виду спорту в обласному центрі.

На самих початках Ігор був ініціатором створення самих змагань і структури Федерації міста Луцька. Дуже приємно, що очолюючи її, завжди відчував підтримку Ігоря Вікторовича і до сьогодні її отримую. Це не лише дієва допомога в організації змагань - це, повірте мені, і виїзди, роз’їзди команди. Дуже приємно, що він допомагає дітям – це основне. А ще — він людина слова. Не потрібно зірок з неба-нам треба земне. І це земне Ігор Вікторович робить.

Як людина, як футболіст і як президент клубу “Луцьксантехмонтаж №536” Ігор Чорнуха має авторитет у спортивних колах. До речі, «Луцьксантехмонтаж № 536» захищає відомий футболіст Тарас Кабанов, який таким чином підтримує свою фізичну форму та допомагає команді досягти позитивного результату.

До слова, у матчі проти “Торпедо” один гол забив Тарас Кабанов після передачі Ігоря Чорнухи. Один із кращих бомбардирів чемпіонату області каже, що президент клубу завжди відкритий до кожного з нас, тому що приймає участь і в тренуваннях і в іграх безпосередньо з нами пліч-о-пліч.

Він для нас є рівним, як партнер. Тому за будь-якою порадою можна до нього звернутися. Він ніколи не відмовляє. Плюс до того можна сказати слова вдячності за те, що людина вкладає власні кошти у розвиток нашого волинського футболу.

Ігор Чорнуха - командний гравець не лише в спорті, а й у житті. Він вміє об’єднувати колективи за для досягнення найвищих завдань. І як кандидат у депутати до обласної ради буде впроваджувати програми, щоб фізкультура і спорт стали доступнішими для всіх.

Детальніше про результати чемпіонату області з футболу. Лідер — боратинська “Ласка” поступився у місті залізничників -0:3. “Луцьксантехмонтаж” зрівнявся з боратинцями за кількістю очок.

Клуби поділяють перше-друге місця. Клуб “Торпедо” із Копачівки зберіг третє місце. На четверте перемістилися ковельчани. Нововолинський “Шахтар”, несподівано програв у Іваничах команді “Західний Буг — 1:4. Гірники на п’ятому місці. На очко менше у команд: “Волиньагротех-Будівельник” із Баківців, які у турі виграли - 3:0 у “Колоса” із Ківерців” і “Надії” із Локач — вони розгромили -9:0 клуб “Мар’янівка”.

Наступного туру центральний матч у Боратині. Там зіграють “Ласка” і “Торпедо” із Копачівки. “Луцьксантехмонтаж” поїде до Нововолинська. “Волиньагротех-Будівельник” із Баківців прийматиме ФК “Ковель”.

Ю.Яцюк

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодці що пишете про футбол
Відповісти
дууууже футбольна статаття
взагалі ніхто не згадує про мультиміліонера)
Відповісти
було б добре,якби після кожного туру чемпіонату Волині з футболу був короткий коментар і турнірна таблиця. Дякую
Відповісти
а для маяківців стадіон закритий. Приватна власність
Відповісти
Вони там кожен день грають і я в тому числі!
Відповісти
вибори мажора
Відповісти
Нормальна людина - а не мажор! Знаю особисто.Працює як і всі ми.Стараний і людяний.В допомозі ніколи не відмовляє.Робить дуже багато для спорту, а особливо для дітей.
Відповісти
ще один деребанщік, усі тендера якимось чудом виграє - дивне співпадіння...
Відповісти
Будує надійно і вчасно все здає в експлуатацію - тому і виграє.А кому ще довірити як не його підприємству???
Відповісти
і цей чоловік теж балотується до ВР?я й не знав.а Ласка їх взуває у чемпіонаті ;)
Відповісти
Ви помиляєтесь, він балатується не до ВР, а до обласної ради.
Відповісти
балотується лише для того,щоб захищати свій власний бізнес,який йому розкрутив папаша,в якому вони разом крутяться.Оце і є його мета.А ті хто думає,що з нього такий "великий" будівничий,то думайте по іншому,що депутат це не будівничий і тим більше не будівельник,а слуга народу,який повинен виконувати його волю.
Відповісти
Чому завжди знаходяться такі люди,які прагнуть облити брудом тих людей, які працюють та щось добились у цьому житті?
Відповісти
маємо наочний приклад тих "роботяг"за 23 роки починаючи від ВР до сільської.
Відповісти
Звичайно тому, що вибираємо не тих. Знаєте, на мій погляд, після подій, які сталися в нашій країні, потрібно до влади вибирати молодих, енергійних людей, які хочуть працювати, мають певний досвід та є бажання навести порядок у місті та в області.
Відповісти
вибирати потрібно харизматичних людей, професіоналів і неважливо молодий, чи людина старшого покоління,яка має і професійний, і життєвий досвід.
Відповісти
А чому Ви думаєте, що Чорнуха не є такою людиною? В нього прозорий бізнес, нема подвійної бухгалтерії, усі податки і не малі він сплачує до бюджету міста.
Відповісти
Дмитро,Ви,що в податковій працюєте,що так класно обізнані про ведення бізнесу п.Чорнухою?
Відповісти
Він,а не потрібно в податковій працювати,щоб знати такі елементарні речі-велике підприємство яких у Луцьку не так багато і у всіх працівників відкриті зарплати,з якої вираховуються не малі податки,а в теперішній час більшість підприємств не оформляють працівників або з/плата у конвертах,до яких ви мабуть і відноситесь,а це доречі кримінальна справа.Ігор Вікторович дуже порядна,чесна і справедлива людина.Бажаю Йому перемоги!!!
Відповісти
Усе вірно,якби усі підприємства,установи,підприємці виплачували зарплату не в конвертах, та сплачували податки,до бюджету, то і люди мали б пенсії нормальні, були б гроші на розвиток міста та ін.
Відповісти
Я гродянин України- от що має бути в серці сьогодні в кожного з нас. Якщо поливаєте брудом людей без доказів,тоді Ви просто пліткарі і зрадники. Висновок один Ви не українці.У важке сьогодення потрібно обєднуватися, вчитися довіряти молодим.
Відповісти