Бізнес-академія практичного менеджменту: як створити успішний бізнес?*

Бізнес-академія практичного менеджменту: як створити успішний бізнес?*
Все частіше сучасна молодь задається питанням, не чому потрібна освіта, а яка освіта сьогодні є ефективною?

Мати диплом престижного навчального закладу добре, але якщо спеціальність не користується попитом чи ринок праці перенасичений саме такими спеціалістами, то як зробити успішну кар’єру та отримувати гідний заробіток?

Для цього, насамперед, потрібно не лише йти в ногу з часом, а в окремих випадках навіть випереджати його. Загалом, необхідно змінити уявлення про роль бізнесу в економічному розвитку, а допомогти може в цьому саме бізнес-освіта за програмами МВА.

Абревіатура МВА відома в усьому світі. МВА – це не вчений ступінь у традиційному розумінні, це ступінь, професійності в галузі управління бізнесом. Програми МВА існують у всіх розвинених країнах світу вже давно. Вони дають можливість людям, які мають вищу освіту та бажання розвиватися і рости далі, отримати поглиблені знання в галузі управління бізнесом. Сьогодні у світі існує близько 2500 програм МВА, які викладаються в найбільших бізнес-школах світу.

Щорічна кількість випускників МВА наближається до 150-ти тисяч осіб. Переваги навчання на програмах МВА важко переоцінити. Випускники МВА повертаються у світ бізнесу з глибоким розумінням того, як здійснюється управління компанією.

У Луцьку теж можна отримати бізнес-освіту, не виїжджаючи за кордон чи віддалені міста. Тут з 2006 року успішно працює Бізнес-академія практичного менеджменту (РМВА), яка реалізовує навчальні програми: МВА (Master of Business Administration), професійного розвитку PDP (Professional Development Program) та проводить практичні тренінги, семінари, презентації, «круглі» столи. Близько 5000 слухачів, серед яких керівники та власники бізнесів, топ-менеджери пройшли навчання за програмами МВА. Викладачі академії - авторитетні бізнес-тренери країни, успішні топ-менеджери великих компаній та відомі бізнес-консультанти, які мають значний практичний досвід.

«Бізнес-академія відповідає вимогам бізнес-освіти, спрямованим на потреби сучасного ринку, впроваджує у своїй діяльності новітні навчальні технології і здатна здійснювати додаткову професійну підготовку фахівців у різних галузях бізнесу. Інтерактивна методика викладання, розгляд реальних практичних ситуацій, гарячі дискусії та суперечки, активна особиста та командна робота слухачів, зустрічі з цікавими особистостями дозволяють слухачам програм застосовувати та впроваджувати у діяльність власних компаній ефективні інструменти ведення бізнесу, отримувати корисну інформацію та об'єднувати зусилля для створення нових цікавих проектів. Приділяється величезна увага кваліфікації бізнес-тренерів, поєднанню викладацької майстерності з реальним практичним досвідом у бізнесі», - наголошує керівник РМВА Тетяна Репницька.

У новому навчальному році РМВА започатковує новий проект: StartUP School. Це інтенсивна програма навчання та розвитку для старту власного бізнесу лише за 2 місяці. Основними перевагами StartUP School є концентрація на створенні та запуску реального бізнесу, а також можливість отримати робоче місце, корпоративні права та інвестиції на власний бізнес, практичні професійні поради та всіляку підтримку під час становлення та розвитку власного бізнесу.

«Наша програма спрямована на людей, які мають бізнес-ідею, але яким не вистачає знань (бізнес-освіти), бачення її реалізації та коштів. Це можуть бути менеджери і керівники середньої ланки, які хочуть організувати бізнес або новий напрямок у бізнесі, в тому числі зі своїм нинішнім роботодавцем; студенти ВНЗ, які хочуть почати свою власну справу чи підприємці, які прагнуть трансформувати свій підприємницький досвід в системний бізнес, - зазначила Тетяна Репницька.

Сьогодні є багато центрів, бізнес-інкубаторів, де збираються та акумулюються найрізноманітніші бізнес-ідеї, які через брак коштів чи знань не можуть бути реалізовані. Натомість в рамках програми StartUP School ми пропонуємо всебічну підтримку: маєте ідею – приходьте, ми навчимо як правильно її реалізувати і знайдемо інвесторів для її розвитку».

Бізнес-освіта створює базу для успіху всіх, хто навчається, незалежно від того, які цілі в житті стоять перед ними. Наша відмінність у тому, що ми не розповідаємо про успішний бізнес, а вчимо його власноруч створювати!

Наша адреса: 43000, м.Луцьк, вул. Бойка, 1 (3 поверх), тел. 050 438 02 80, 050 660 54 76, e-mail: [email protected].

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні статті
Прості Люди (ч.2)
14 серпень, 2015, 10:00
Бізнес-академія практичного менеджменту: як створити успішний бізнес?*
12 серпень, 2015, 11:30