Про розкол луцької ГО «Об’єднання Самопоміч». ВІДЕО

Про розкол луцької ГО «Об’єднання Самопоміч». ВІДЕО
У Луцьку пройшла прес-конференція «Що знаходиться під брендом ГО «Об’єднання Самопоміч»?, під час якої керівник луцького представництва ГО «Самопоміч» Тарас Яковлев розповів, що покидає лави політсили.

Яковлев зняв себе з посади керівника луцького представництва. Також він розповів, що не буде висувати свою кандидатуру на вибори 25 жовтня.

До вашої уваги повне відео прес-конференції, 24 вересня:

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 30
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По-людськи шкода Тараса Яковлєва. У нього аж нездоровий рум’янець від фізичної і моральної перенапруги з’явився. Хороше було починання: приїзд в Луцьк Садового, вишиванки, обіцянки, полум’яні виступи, а в результаті - пшик. Ще кілька місяців тому я був твердо переконаний, що голосуватиму саме за "Самопоміч". Таке гірке розчарування! Це той приклад, коли плоди чужої праці потрапляють в руки пройдисвітам і вони ліплять з цих починань своє "бачення", вивертають кожуха, висипають на стіл тридцять срібників і ганебно ділять їх. вусенко, рижков, гримарович, макарук, набуфотна (???), фоменко, колодяжна, цибульський… Продовжувати? Про щось комусь ці комп’ютерні символи говорять? По них їздять чи їх їдять? З яких кущів викотилися ці «роялі»? «Від великого до смішного – один крок», - писав у воєнних мемуарах на острові Св. Єлени великий завойовник про поразку у війні 1812 року. Я б трохи інтерпретував вислів військового стратега: Від великого до ганебного - один крок. Ці два поняття в нашому суспільстві балансують на грані, ходять поруч.

Відповісти
Ви праві.
Відповісти
Це щодо проекту Енергощаднге місто :http://vidomosti-ua.com/newspaper/102476
Відповісти
Я так розумію, що коментує палкий прихильник Юлі Усенко
Принаймні слова і вирази Юліні
Виборцям треба взяти до уваго які люди залишились зараз в Самопомочі
Відповісти
Про усенко ніхто ніколи не чув. Допоможіть щось прочитати про неї як про політика, чи жінку, чи матір, чи спеціаліста, чи волонтера? Подейкують, що в неї чоловік - бандюган, а сама вона - дуже вульгарна баба: як у мові, так і в справах.
Відповісти
Розколу як такого не відбулось. Сам термін "розкол" – горбатий і некоректний. Подію можна класифікувати як крадіжку інтелектуальної власності. "Самопоміч" на ранньому етапі (така, якою її до Луцька привіз Садовий) і та, яка винесена на суд відвідувачів сайту - діаметрально протилежні речі. Вкрали, відсунули від керівництва слабохарактерних (чи, мо, культурних) людей, які перед вами на екрані, а далі - діло техніки. Це на 100% плагіат, це - як оси - меду не виробляють, а його їдять. Існує помилкова думка, що ніби плагіат - феномен нашого комп’ютерного часу. Ні! Таке було 2000 років тому. Геродот крав у Гекатея, Вергілій - у Лукреція. Софокл крав безбожно. А згадайте суперечки про достовірності авторства творів Шекспіра? А чому юстиція зареєструвала вкрадене? Злодійка - Вусенко. На більше вона не витягає. В історію можна увійти, а можна влипнути. Тут – другий варіант. Вусенко раніше чи пізніше дуже погано закінчить.

Відповісти
хлопчик вкака- ся
Відповісти
Хай Вусенко розкаже, як в один список до обласної ради потрапили Віток Смолярчук і його племінник Сергій Дмитрук. За якими критеріями проводився їх відбір? Позиція ж партії була така, що людей із родинними звязками в списках не буде
Відповісти
Бо Смолярчук та Імберовський колишні ндпісти
Відповісти
О, Самопоміч збирає у свої ряди кучмістів! Це похвально!
Відповісти
Кажуть Цибульський малий жонатий на сестрі Юлі Вусенко теж в списку
То все рідня і кумівство
Ганьба Андрію Садовому!
Відповісти
Вусенко дуже сіра фігурка - зла, як собачка, якій наступили на хвіст, як людина і спеціаліст - повний нуль. Такій лізуть у владу. а- це вовк в овечій шкурі, це збрід блатних і жебраків.
Відповісти
Дам відповідь всім коментаторам, як сталася в Самопомочі Юлія Вусенко
Ця молодиця є родичкою Бровіна, який в свою чергу є бізнес партнером Андрія Садового. Після виборів ляжуть під Палицю і УКРОП.
І хто ще скаже, що Самопоміч не фінансує Коломойский?
Відповісти
Підопічна Бровіна нітрохи не втекла від свого покровителя. Бровін - бізнесмен вкрай низької регламентації і репутації. Яблуко від яблуні... Бровін "кинув" стільки бузнесових партнерів, з якими починав, що гріх буде ще на його прапраправнуках. Це людина без елементарних звичок культури, радянський прапорщик, людина, яка живе за власними поняттями. Бровін - це жебрак в душі. Ще в нього є друг Коцан. Вони разом їздять за кордон. Два чоботи...
Відповісти
Тобто, ви хочете сказати, що Юлiя Вусенко - це троянська...нехай буде пантера...Бровiна Садовому?
Відповісти
Не пантера і не куртизанка. Просто - ніщо. Пук в воду. Такої безколірної жінки у волинській політиці ще не було. Це - і зовні і всередині - бліда поганка.
Відповісти
А мені здається, що Ви просто не неї "обідєлісь". Або заздрите))І я впевнений, що Ви жінка, бо чоловік ніколи так про жінку не напише. А якщо Ви таки чоловік, то "нетрадиційний".
Відповісти
Хлопці, ви все правильно зробили. Мутна контора, в якій все робиться підкилимно в загашнику на Винниченка. Поведінка активістів групи Вусенко нагадує старі партії: зберуться, поагітують один одного, накрутять рейтингів на папері, і розійдуться. Проект проектом, рейтинги розіб'ються об справді сильних кандидатів, особливо по області і на виході буде 3 людини в обласній раді і 5 в міській, а не 22 %. Дивує, наскільки злякались цієї пресухи вусенківці, прийшов цілий 95 квартал, самого Шамана виписали, який "випадково заглянув на огоньок". До речі, Шаман (він же Березюк) і хоче такий народ в партії, щоб поменше думав і заглядав йому у рот. П.С. Петре, ти мав мені щось прислати і почати щось робити)))
Відповісти
Дуже "гарна" кандидатура до міськради у Луцьку :Сухомлин молодший.Ну такий вже громадський діяч,ну такий.Але за таткові гроші можна і їм стати.
Відповісти
Треба розказати простим людям про ту Вусенко і Самопоміч. Петро друкуйте листівки і в кожну поштову скриньку. Нехай люди знають.
Відповісти
"традиційний" і завжди вас підтримую. Можливо, непогано розбираюсь, де лайно і де воно збирається в купу і ніби-то утворює політичну силу. А насправді - це збіговисько блатних і жебраків.
Відповісти
Я розумію, що в політиці немає чоловіків та жінок, але все ж таки є звичайний етікет та чоловіча повага. Все ж таки в мене Голєва - цариця, а Вусенко - пантера:). З іншого боку, розраховувати на тандем Верзун-Яковлєв як на діючий осередок якоїсь партії в Луцьку - це така сама дурь, як і продвигати Товстенюка на мера від Нового Луцька, і окрім дитячої самовпевненості на рівні політичної інфантильності ці два проекти іншого не несуть.
Відповісти
Коломойский, Палиця, Садовий, Бровін, Вусенко
Перша п'ятірка
Відповісти
Я шокований Самопоміччю. Думав, що це порядна партія, а вийшло, що звичайне олігархічне збіговисько. М-да.
Відповісти
Звичайне кидалово, а так ефектно, випадково, на "вогник" пан Березюк з'явився із своїм вірним псом.
Відповісти
За рахунок Яковлева і Верзуна розрекламували "Самопоміч" і ефектно впихнули свої "відібрані" кадри. Як підмітив Березюк це ще було заплановано рік тому, думаю зрозуміло ким.
Відповісти
видно таки Вусенко серйозний конкурент Яковлеву-Верзуну,якщо такий лемент в коментах здійняли
Відповісти
Юля Вусенко але вже ти себе любиш хвалити. Який ти конкурент? Якби не твій родич чи то хресний Бровін та гроші Палиці, то не стояла б ти і близько біля Самопомочі. Твоя партія - УКРОП! Там таких як ти багато!
Відповісти
лісами волині фактично керує голова комітету Ковальчук -Свинопоміч -подивіться як керує -на посадах вся стара гвардія -кучмісти корупціонери донєцькі -головне бабки -хто платить той одержує посаду !!! далі мінапк -Павлєнко -свинопоміч - Абрамявічус пише що на елеваторах щезло зерна на сумму до МІЛьЯРДА гривень -Свинопоміч на вибори вкрала чи миші з'їли -хто зна!!! огидна партєйка злодійка яка ввійшла в злодійський раж і працює на калоліцію пархатого триумвірату.
Відповісти
Самопоміч проект олігархів
Входить до каоліціі і несе повну відповідальність за всі ганебні рішення включно з підняттям тарифів
Відповісти