«Бидло» і Європа

«Бидло» і Європа
Завжди з повагою ставився до поляків
Даний матеріал є платним, для перегляду необхідно проплатити свій аккаунт. Увійдіть до системи або перейдіть безпосередньо до свого профілю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 93
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повністю підтримую автора. Поляки нас за людей не мають.
Відповісти
Поляки це не Європа. Німці їх навіть за бидло не рахують просто гімно польське, ось вони і мстять. Поляки на прикордоння чекають наших спиртовозів і цигарковозів щоб заробити копійку і вижити. Поляки така сама нація як і кацапи з комплексом неповноцінності - полонізація, русифікація...
Відповісти
ой, ну спасибо, потешил, хоть что-то весёлое за целый день)"Агов, Українці-Європейці!" а на самом то деле быдло) от вас сраными трусами отмахиваются, а вы нет же, лезите...да сколько же можно???????? Почему Европейцы? Почему не просто украинцы, самодостаточные украинцы, без всяких там приставок?????????!!!!!!!!! Да потому что не самодостаточные, не независимые...вот почему!
Відповісти
да о це то правда!!!
Відповісти
Чую запах бридкого ватника. Хм.мм.м ? Какановычь то ти ?
Відповісти
The BEST COMENT
Відповісти
Як тільки російськомовне чмо вилазить та коментує - обов'язково одразу проти України, Європи...Вам європейський вибір як серпом по фаберже! Підказати розклад руху потяга до ординської маасковії?
Відповісти
Напишу тобі на єдиній, зрозумілій для тебе мові- українській, адже іншої ти не розумієш і цим пишаєшся) А я людина всебічно розвинена і окрім рідної для мене російської мови знаю ще 3 іноземних та четверту вивчаю, так що мені не складно, аби ти мене зрозуміло. Так от, підказати в якій аптеці вазелін дешевше, аби входження Європи не виявилось дуже болючим?
Відповісти
Надіюсь, що таке "високоосвідчене" чудо вже нарешті використає свою аптечку за призначенням, аби вата з усіх місць виповзла.
Відповісти
вот только не надо прекдадывать с больной ж* на здоровую)
Відповісти
Поясніть, як можна, знаючи 3 іноземних і вивчаючи ще одну, наробити купу помилок у 4-х рядочках, пишучи як своєю "родной" так і "єдиною"? А про стилістику вже мовчу!
Відповісти
звичайний троль з ольгіно, тут вчився, трошки щось пам"ятає, переїхав в кацапію, промився, змінив мозок на вату і працює на путлєра.
тому і викладення думок відмінне від нашого місцевого колориту, але ж воно цього не знає, сподіваючись, що гармонійно вписався))
Відповісти
Однієї мови ти точно не знаєш, принаймні синтаксису.
Відповісти
Цікаво, що поганого, що людина пише російською чи говорить? невже потрібно відразу в московію відправляти, всі ж кричать що ніхто нікого не обмежує у виборі мови на території України а насправді як заговориш так сразу ворог народу №1! Справді чому тянутись до титулу українці-європейці ми хіба не гідні бути своєю нацією нам там, що медом намазано хто це взагалі придумав, чиї це дурні фантазіїї? Ви навязуєте людоньки, отих пузатих дибілів чиновників!!!! Ми може бути просто українцями і не потрібно нам бути європейцями, потрібно самим реалізовувати себе як націю, і високорозвиноту країну а не надіятись накогось!!!!!!!!!
Відповісти
Ти, що мухоморів переїв. з тексту зрозуміло, що то пише ватник. Забитий, примітивний, ватник. Демократія це не уседозволеність - це процедура. Коли дурне пише, значить він дурне. Коли пише з наміром принижувати політику стартегію держави значить він ворог держави. Вподобав кацапів то вали до кацапів. Досить сопляти та слинявити про "просто українцями і не потрібно нам бути європейцями", ви йолуп. Не давати себе принижувати, і ображаючись закриватися в собі, наче підліток у період статевого дозрівання через свої комплекси це різні речі та стани! Не дозволяйте себе ображати! Гідність дорожче підлабузницьких привілей ! Євпропа так Європа. Коли б не ми здристався б від страху той польський митник, це є істина про подібних йому.
Відповісти
не прав. Я русскоговорящий украинец. И не меньше украинец,чем ты. А, может, и больше.Не мешает тебе извиниться. Не всегда важно,как говорит человек.Важно что он говорит.
Відповісти
а тепер подивіться на цю ситуацію очіма цього поляка:
1. 95% авто на тому переході - це постійні "екскурсанти" і тільки 5% - реальні туристи або бізнесмени, науковці чи студенти, митці і т.д.
2. ці 95 % людей їдуть у Польщу з однією метою - провезти цигарки, алкоголь, бурштин, простими словами контрабанду. йому це не набридло? щодня, одні і ті самі люди намагаються його надурити, нанести шкоду його державі - чому він повинен їх любити?
3. всім відомо, що в нас чергу можна "порішать" за гроші чи знайомства, а от поляк в цьому питанні принциповий, він працює, тому і не збирається пояснювати щось. є "колейка" - ставай і стій, прийде черга твоя - поїдеш.
4. для того, щоб показувати журналістське посвідчення і щось просити на підставі нього, треба офіційно акредитуватися в цій країні. цього, очевидно ви не робили, тому поляку до одного місця ваші посвідчення.
5. ну і останнє, що до висловлювань поляка - є там такі, але є і зовсім привітні і нормальні люди.
майже завжди, коли багато машин, вони починають наших пропускати і на каналі для громадян країн ЄС, і на автобусному, і навіть дипломатичному.
в них працюють всі канали майже постійно. а от у нас 2 канала, але завжди 1 митник і 1 паспортист в протилежних будках, якої довжини черга не була би. вони роблять вигляд, що два канала працює, а по факту - один. ЗАВЖДИ! щоб була велика черга і лупити з поспішаючих гроші.
і хто ми після цього?
Відповісти
Ще декілька днів тому я підписався під кожним Вашим словом, але коли відчуєш цю гостинність на власній шкурі думку змінюєш
Стосовно того, що допомагають пройти кордон
Ви романтик після п'яти - шести годин у черзі яка не рухається це проходить
Відповісти
Так виглядає коментарій гідного українця-"журналіста": в трьох реченнях п'ять помилок. Страшно уявити, яка була стаття до редагування, та і після там помилок не мало.
Як після такої статті називати себе журналістом? Стаття рівня посту на фейсбуці, який написав недожурналіст(так і хочеться сказати полішук)
Відповісти
П'ю пиво за збірну
Планшет не виправляє )))
Добре, що в літери попадаю
Я Вас образив своїми помилками?
Відповісти
Згідна на всі 100%
Відповісти
Нiчого дивного...бидло...з чогось вiн зробив такий висновок?
Відповісти
А в очі сказати слабо?)
Відповісти
я не конкретно про вас...
Відповісти
Він про нас))))
Відповісти
Немає тут ніякої дружби. Поляки завжди нас називали бидлом. Ще від Казиміра 3-го. Нищили все українське, нищили мову, культуру. Випинали свій гонор, за що тричі втрачали державність і зникали з карти Європи. Поляки - це спеціальність. Це не нація. Вони самі їдуть в Європу, працюють там лікарями, кухарями, пастухами, водять в Англії автобуси і тролейбуси і, одночасно, з пафосом промовляють: "Я єстем поляк!". Так кажуть навіть жебраки, які стоять у Варшаві неподалік Бельведерського палацу. А полячки прокурені, з жовтими зубами, згуляні, зйобані, жовті від хербати - нема на що й подивитись.
Відповісти
навіщо тут розпалювати міжнаціональну ворожнечу?Скрізь,у кожній країні, є хороші та погані люди,нема чого узагальнювати.А може той митник "журналіста" узнав?
Відповісти
Питання не в мені, а в тому, що на кордоні не лише до мене таке ставлення
Подивіться результати опитування на ВП
Хоча можливо краще промовчати ковтнути забути
Рабів до раю не пускають
Відповісти
Можливо в мене є помилки в трьох реченнях, але в житті ні про що не шкодую
А вам чого страшно написати коментар під своїм справжнім ім'ям?
Ви такий бандерівець, як я стоматолог
Відповісти
А на українській границі всі такі чемні і привітні, і "лапувок" не беруть?? В нас таке саме бидло, а то ще й гірше, і тут немає чому дивуватись коли в країні бардак такий...
Відповісти
Пащенко написав правду.
+100
Відповісти
А який резон було тикати своє посвідчення польському митнику...я б на його місці зробив такй самий висновок.
Відповісти
Журналист должен задавать вопросы и пограничникам в том числе. Действия автора были обоснованы, а вот представитель польской власти перегнул.
Відповісти
акредитаця іноземних журналістів у Польщі є обов"язковою, без цього ви не журналіст і особливих прав не маєте.
ви можете у приватному порядку звертатись із питаннями, навіть письмово.
Відповісти
Дуже цікава тема . І в мене думка, що це і було бидло , якщо так він сказав . Знаю багато поляків вихованих і знаю як вони себе ведуть . Культурна людина на таке собі не позволить ( і це не тільки про поляків говорю) .
Але і на наших людей іноді дивитись не хочеться . Наприклад моя поїздка з Варшави до Ковеля на автобусі закінчилась розчаруванням і напевно ніколи не поїду таким автобусом . Не так автобус мені не підходив, а водії . Цілу дорогу палили цигарки в автобусі без перерви .
Як ми платили за білет то отримали 1 білет на 3 людини і "приказ" від водія - не говорити , що ми їдемо з Варшави . А на кінець , на границі автобус тримали десь 3 год, через те , що водії ввезли контрабанду. І як я вирішила змінити автобус то не хотіли мені віддати багаж , і запитали куди я так спішу ( я буваю в дому раз на пів року) , а про гроші вже мовчу :/
Відповісти
Вы не чули про жарти польських радіоведучих стосовно українських хатніх робітниць?
Можливо ми і є бидло. Замість обуритися поведінкою поляка кажемо на автора бидло так тобі і треба. Бідна нація
Відповісти
Я якраз обурилась поведінкою поляка , бо вважаю , що тільки бидло позволить собі таке сказати .
Що до радіо ведучого який образив Україну наступного дня звільнили з роботи і ще довго " слава" про нього буде ходити . Напевно пожалів, що сказав .
Відповісти
Ситуація на кордоні принижує і нас і поляків. Владі з цим треба щось робити.
Відповісти
Читав і плакав. Надя, очевидно, вже багато років чистить полякам курники і збирає полуницю. Чи вівці пасеш, Надю? Маєш відповідний стаж і польський "ценз". І хвалиш тих, хто другий після Путлєра зазіхає на цілісність України "від можа до можа" (від Балтійського до Чорного). Якби щось почалося зі сторони Заходу, то ці вошиві пани першими шматували б неньку, повертаючи на Волинь своїх "посадників". Володя Пащенко правий на 100%, тільки дуже легко написав. В стилі французького романтизму кінця 19-го століття. Про них не так треба писати.
Відповісти
Хлопці, не заривайтеся. Сьогодні Польща не просто на боці України, а є реально найативнішим провідником наших інтересів в Європі і на міжнародній арені назагал. А побутовий антиполонізм можна зрозуміти, але в жодному разі не слід виправдовувати тим більше розпалювати, бо сьогодні він шкодить нам особливо.
Відповісти
Шановний Петро, незнаю звідки для вас так очевидно, що я чищу полякам курники, збираю полуницю чи пасу вівці ?. Але я вас розчарую . Я тільки працюю в 5* готелі на рецепції і починаю писати працю магістерську( купувати не буду ) .
Хочу повторитись , в кожної нації є добрі і злі люди . Але я шаную поляків за те, що відвоювали свою незалежність . З колін піднялися до аж такого рівня . А, що у нас? В автобусах водії палять ? В Польщі теж палили , але вже якісь 15 років ні;) про інше взагалі мовчу .
І не думаю, що вони б хотіли Волинь забрати . Їхнім "посалникам " і в Вроцлаві не погано живеться .
Відповісти
Для автора довідка. З поляками тоже можна порішать. Замість посвідчення тикать треба було дать 100 злотих і твоя черга кінчилась
Або ткнути хто в черзі перший 500 грн і пропустять. Границя дєло тонкоє)))
Вони ті черги спеціально роблять ще й насолоджуються своєю владою
Відповісти
Митник просто помилився.Він мав наувазі тих.хто возить контрабас в трусах та старається правдами-неправдами проскочити кордон...Давно перестав їздити автом через границю, літаю тільки літаком,щоб не пересікатися з "нашими"
Відповісти
Був у схожій ситуації на іншому кордоні. Спробував шукати правду, а в результаті 8 годин неприємностей. Яка після цього "братська" дружба?
Відповісти
ТАНЬЦЮЙ ВРАЖЕ, ЯК ПАН СКАЖЕ...
Відповісти
На 100% погоджуюсь з Пащенко!
Відповісти
ви ще через угорський кордон не їздили, поляки вам здадуться наймилішими митниками після угорців.
ну і головне, ви завжди маєте право звернутись до коменданта, напишіть йому е-мейл.
Відповісти
Теж часто трапляються зверхні пшеки на кордоні. Завжди вдивлююсь де запобіжник на їхніх пістолях. Так хочеться вихопити в них пістолет з кобури і пристрелити.... Але винні в такому ставленні наші бариги, сигаретчики...
Відповісти
Винні не наші бариги а польська зверхність
Хоться матюкатись і кричати
Всі хто возять з ними діляться - і вони беруть!!!!!
Навіть в наших митників!!!!!

Правильно що написали і неправильно що промовчали там на кордоні
Проста людина може і не скаже, а ви могли б спробувати нахилити його, щоб іншим неповадно
Я знаю що таке іх черга , сам вляпався, недостатньо ввічливо розмовляв, отримав проблеми до ночі
Відповісти
Я розгубився від несподіваного хамства, але цього не забуду. Обіцяю : все що в силах простого українського журналіста зроблю для того ,щоб розібратися на які важелі потрібно тиснути в питанні черг і хамства .
Відповісти
Прости,забудь. Горбатого тільки могила виправить.
Відповісти
Не знаю. якого віку був той поляк, але були часи у 90-і, коли поляки валом перлися до нас торгувати шматтям. І навіть, перебуваючи в скруті, приїхавши, по суті, рятуватися від злиднів, вони тут так само зверхньо себе поводили. А вже коли ситуація помінялася до навпаки - то вони тим паче "відірвалися". На кордоні знущалися, як могли, і на території Польщі мали нас за оте, про що говорить шановний журналіст. У більшості поляків у крові зневага до українця.
Відповісти
Більшисть постів переконливо доводят-поляк, такі-ДА!- правий. NB-явка виборців теж це підтверджує.
Відповісти
А для мене важливим у цій статті є заклик до того, що не варто чекати н а нове покаоління та ін., а варто починати зміни вже сьогодні.
Відповісти
читайте історію Неньки та творчість Шевченка. І перестанете бачити в ляхах щирих гейропців.
Відповісти
Допоки Польща кішитиме українськіми наймитами - не буде до нас поваги. Наймитів не люблять, а через них і весь народ.
Відповісти
якщо ви журналіст, то розкривайте тему, поцікавтесь давньою історією, як наші контрабандисти інвалідний візок під хату польському митнику поставили і за що, багато зрозумієте)
а прості поляки досить привітні люди, поліцаї навіть допомагали пару разів, а раз коли ПДР порушив несвідомо - просто пояснили і не штрафували, так що не варто через одного хама всіх робити поганими.

Відповісти
Я лише підняв проблему черг на митниці і відношення окремих представників митниці до простих подорожуючих.
Після 6-8 годин в черзі на митниці зовсім по-іншому сприймаєш нашу дружбу)))
Відповісти
великі чергі створюють місцеві з карткою малого прикордонного руху, якщо на самому початку, ще на трасі їх відокремити в окрему чергу, то ті хто із візою будуть їхати швидше.
Відповісти
А на білоруському кордоні також хамовиті службовці з їхної сторони.Можливо проблема в нас?
Відповісти
Нема в нас проблеми! Ми гiдно скачемо, причому впевненi, що в Европу! Хто не скаче, той москаль, бiлорус та лях, всi суciди! Це все жиди виннi!:))
Відповісти
Наступного разу, пан Пащенко, ви не очiкуйте, а надiньте червону курточку та разом з украiнцями-"европейцями" прямуйте до польського консульства та закидайте його камiнням. I панi Беату на колiна поставьте вибачитися перед гiдними украiнцями! Чи це не европейський опiр?
Відповісти
А Ви інших аргументів крім як на коліна не знаєте?
От побачите в нас все вийде і з чергами і з хамством
Відповісти
Нiчого в вас не вийде. Нi-чо-го. Пшик. I наступного разу вам саме також вкажуть на ваше мiсце. I вам, i менi, i державi. Гонорових жебракiв чомусь нiхто не любить...ось була б в нас ядерна зброя:))
Відповісти
Тільки справжнє бидло реагує так інтенсивно на те, що про нього інші говорять. Ще й руками розмахує.
Відповісти
Одного ращу, коли я поверталася з Польщі зі службовим запрошенням, їхала з маленькою дитиною, 8 міс., ми мали їхати зеленим коридором, то нас завернули в "колєйку", коли я звенулася до митника з питанням, чому нас вернули, мені теж закрили рота. Натомість я пояснюю що маленька дитина їде , і в нас закінчується дитяче харчування, мені сказали що це ваші проблеми, і відношення було точно таке саме як описує Пан Володимир.
Відповісти
Дивні ви люди, вас ніхто не примушує їхати і тягнути з собою дитину. Якщо ви на це зважились, то і всі ризики лягають на вас, а не на польського митника. Тому у вашій ситуації простіше підійти до перших в черзі і попроситися, хтось та й пропустить, перевірено.
А вимагати від поляка - він вам нічого не винен, а проблеми ваші з їжою - це тільки ваші проблеми, годувати вас чи забезпечувати дитячим харчуванням він не зобов'язаний.
Відповісти
Якщо ви уважно прочитаєте мій коментар, то я маю на увазі те, що ми їхали по службовому запрошенню, а це зелений коридор. Дитина до 3-х років, також зелений коридор. Тому ми й не сподівалися що нас вернуть в звичайну чергу. І справа не в їжі, на що ви так звернули у вагу,а в законності перетину кордону.
Відповісти
Канал, позначений символами зеленого кольору ("зелений коридор"), призначений для декларування шляхом вчинення дій громадянами, які переміщують через митний кордон України товари в обсягах, що не підлягають оподаткуванню митними платежами та не підпадають під встановлені законодавством заборони або обмеження щодо ввезення на митну територію України або вивезення за межі цієї території і не підлягають письмовому декларуванню.

Ви взагалі далекі від розуміння поняття "Зелений коридор"!!!
До чого тут службове запрошення чи діти до 3-х років?!
Відповісти
бидло воно і на кордоні бидло
Відповісти
Не повідомлення, а тест на тему україно-польських відносин. Тут є про що говорити, але набагато простіше запропонувати на сайті текст заяви на імя генерального консула Республіки Польщі в Луцьку щодо некоректної поведінки польських прикордонників чи польських митників. і з кожного випадку з такою заявою скаргою звертатись до офоіційної інституції, а не до загалу. Офіційна інстанція має значніші важелі впливу, аніж плач або попелопосипання в коментах. Якщо не спрацює з консульством - є Посольство РП в Києві. Головне! Нам потрібні нормальні відносини з Польщею і поляками. І їм потрібні нормальні відносни з Україною і українцями, бо в нас є спільний ворог. Треба усвідомлювати що "бидла" не бракує ані в Україні, ані в Польщі, але відносини поміж нашими країнами має визначати не "бидло", а здоровий глузд.
Відповісти
Я не виправдовую митника, однак, тут питання не стільки в ньому, а в поведінці пересічних українців на кордоні. Саме ця поведінка і сформувала відношення полської сторони загалом до українського "туриста". Якби більшість коментаторів побачили, що систематично твориться ночами в чергах на митних переходах Устилуг та Ягодин, то обурення поведінкою митника одразу ж би відпало. Те, що дозволяють українці в першу чергу по відношенню один до одного не влізає в голову здоровій людині. Я мовчу про проїзд без черги, постійний мат, кулачні бої, контрабанду. Місяць тому на Устилузі два дол..би побили і скинули в канаву жінок, які перешкоджали їм влізти без черги. Поляки бачать все це не перший рік, і тому цілком закономірно вважають дану категорію українців - бидлом. Прикро, що поведінка окремої категорії наших співгромадян створила негативне відношення наших сусідів до порядних людей.
Відповісти
Так ти ж без черги проіхав... і поляк правильно зробив, бо ти позачергою по зустрічній разом з х5 хотів проскочити! Ікса всі поляки знають його пропустили... от тебе і заіло...
Відповісти
А що то за один якого всі поляки знають і пропускають без черги на х5?
Відповісти
кожен може сказати щлсь зле, одного разу вже на митниші виявилось з різнищею в часі моя тур-віза входить в дію за 1-2голини зніднл Вірщавського часy. поляк засеокоїв і затpимав автобус заради мене однієї але ті години українці відкрито лаяли мене в очі і поза спиною не щкодуючи російських матів. було що поляки спочвтку сердиоись в потім ставали друзями
Відповісти
чому таким людям взагалі депортацію не ставлять
Відповісти
Прохання з модерами працюй. А то не встигну написати, а вже видалили. Вони що бояться тебе? Чи коментів? Чи думка мае бути (моя), або невірна? Малолетки дістали. Агов вовка. А про поляків ржу німагу. Тобі років скільки що ти тільки отямив що ми для них бидло? Книжки хоть читав чи читаеш?
Відповісти
А сами себя как ведёте. Гастарбайтеры с украины полное и конченное быдло.Последний выступон-"Без телефонной связи и Интернета сегодня остался целый район Москвы. Более километра магистрального кабеля, надеясь разжиться деньгами, намеренно срезали гастарбайтеры из Украины на Волоколамском шоссе в Северо-Западном административном округе. Под видом ремонтной бригады они вытащили из коллектора четыре провода и пытались разрезать их на двухметровые куски, чтобы было удобнее грузить в машину.За этим занятием их и застала охрана, которая среагировала на сигнализацию. Экипажи полиции задержали злоумышленников с поличным".
Відповісти
иди интернет восстанавливай в Северо-Западном административном округе, умник.
что там километр кабеля, когда главный энергетик московского метро арестован за взятку в 15 млн рублей))
а как себя ведут жители Подмосковья, которых задержали за серию краж из гаражей на 200 тысяч рублей?))
ну и чтоб тебе спалось хорошо:
чеченцы пошли на штурм в Москве. На востоке столицы более 30 уроженцев Чечни с оружием штурмом пытались взять расположенное там здание. В ходе стрельбы были раненые. Нападавшие попытались ворваться в здание, но двери были закрыты. Тогда они открыли огонь по окнам и дверям. Начался настоящий штурм. Все происходящее напоминало боевую операцию, пули буквально свистели повсюду, были раненые". Побоище продолжалось до тех пор, пока на место не прибыли сотрудники полиции. Около 20 злоумышленников успели скрыться, задержать смогли только 11 нападавших, которые предусмотрительно успели побросать оружие. На месте было обнаружено большое количество травматических пистолетов и боевой ПМ с глушителем.

Ай яй яй...какие негодяи! Как себя ведут!
Відповісти
Это наши проблемы. Мы их решаем. Гастербайтеры-головняк. гнать их в шею.Пускай на своей неньке горбатятся.
Відповісти
Это наши проблемы. Мы их решаем. Решай свои. Устрой на работу своих граждан. Эти гастербайтеры уже достали. Головняк солидный. Хохлы не имеют право вякать пока из их страны бегут люди на заработки, от войны,коррупции. Устраивайте у себя их на работу. А я считаю этих гастербайтеров надо гнать в три шеи, что таджиков, что хохлов. Или держать дворниками, разнорабочими.
Відповісти
А що ви хотіли?? Хто нас буде поважати якщо ми в краіні лад не можем найти...ім теж набридло наші тікають як щурі до тоі Польщі....наші політики збагачуються а ми все гроші просимо в інших державах
Відповісти
яких до цього привела держава, важко чекати від них поведінки яа б відповідала "не африканським стандартам". А поляки завжди в суперечливій ситуації нагадують, що українці бидло, тут нічого дивного. Страшніше інше- що нас за бидло мають власні "слуги народу"
Відповісти
А ще хочуть приєднати до Польщі наш західний регіон.Ні в якому разі.Хочуть зробити нас рабами.Ми маємо свою країну!
Відповісти
"От вас..."? А от тебя не отмахиваются? Или ты - не мы? ты особенный-ая?
Відповісти
А міг щей києм заробити ейропеєць.
Відповісти
А МІГ ЩЕ Й КИЄМ ПО ДУПІ ДІСТАТИ
Відповісти
Пане Володимир - будучи свідомим громадянином України, патріотом, Я підтримую цього поляка. Чому? - відповідаю. У вас є автомобіль, виїдіть покататися у м. Луцьк у любу пору. Їдьте чемно, дотримуючись правил ПДР (макс. 60 км на год., тримаючись правого боку і т.д.. і т.п..). І подивіться як їздять інші. Як з Опери (виїзд із стоянки) вилітають Рейндж Ровери, Х5, без повороту, без пропуску авто що їдуть по пр. Волі. Проїдтеся Набережною, подивіться до яких швидкостей розганяються ті ж самі Рейнджи і Х5. не подумайте що у Мене комплекс неповноцінності щодо заможних людей, ні, Я сам володію доволі таки недешевим авто, але Я ні разу Собі не дозволив припаркуватися деінде у Луцьку. Коли Мені потрібно було потрапити у ТЦ "Варшавський", Я паркувався біля Корчми на пр - кті Грушевського, і пішком йшов через ж/д міст, і через ринок потрапив у ТЦ "Варшавський". Я не припаркувався десь на повороті, на виїзді/в*їзді до автостанції, чи на острівці безпеки біля кільця ТЦ "Варшавський". Чому? - тому що Я не бидло, і не вважаю бидлом Своїх Співвітчизників, так як розумію що Моя неправильна парковка - може спричинити комусь перешкоди у русі. Це дрібниця, і можливо не самий кращий приклад, але як відомо великий шлях - починається з малого кроку. Так само і тут, бидло нація - починається з маленьких недопрацювань перш за все у собі, а потім у комусь іншому
Відповісти
А чому Ви - будучи свідомим і патріотом і йшли від корчми аж до ТЦ "Варшавський" пишете коментар анонімно? Я не погоджуюсь що українці - бидло. Я вже роблю певні кроки для того щоб черги на кордоні зникли. Чи вийде у мене? Побачимо.
Відповісти
Kresy Wschodnie (восточные кресы) - это как раз польское название территорий нынешней Украины (часть Галиции, западной Украины), Белоруссии (Западная Белоруссия) и Литвы, некогда входивших в состав Польши. Для поляков жители этих территорий - хлопы, достойные разве что быть прислугой у "панов". Что и наблюдаем в настоящий момент - выходцам с Украины не "светит" в с свете (извиняюсь за тафтологию) работы ничего "достойнее", чем работать сантехниками или проститутками. Цэ Еуропа!
Відповісти
Kresy Wschodnie (восточные кресы)- польское название территорий нынешней Украины (часть Галиции, западной Украины), Белоруссии (Западная Белоруссия) и Литвы, некогда входивших в состав Польши. Жители этих областей всегда считались хлопами, достойными разве что прислуживать "панам". Что наблюдаем и сейчас - украинцам в Польше разве что "светит" работа в качестве сантехников или проституток (не будем рассматривать случаи крутых буржуа, их единицы, а мы ведь за народ в целом говорим). Цэ ж Еуропа! И нам срочно надо туда! Войти в историю Европы как нация сантехников и проституток - кому-то это наверное покажется круто...
Відповісти
Kresy Wschodnie (восточные кресы)- польское название территорий нынешней Украины (часть Галиции, западной Украины), Белоруссии (Западная Белоруссия) и Литвы, некогда входивших в состав Польши. Жители этих областей всегда считались хлопами, достойными разве что прислуживать "панам". Что наблюдаем и сейчас - украинцам в Польше разве что "светит" работа в качестве сантехников или проституток (не будем рассматривать случаи крутых буржуа, их единицы, а мы ведь за народ в целом говорим). Цэ ж Еуропа! И нам срочно надо туда! Войти в историю Европы как нация сантехников и проституток - кому-то это наверное покажется круто...
Відповісти
я хлопець простий! можу прийти у Фіорі свою думку сказати...
Відповісти