Ми працюємо, щоб Вам було затишно й комфортно!

Ми працюємо, щоб Вам було затишно й комфортно!
Гостинна сонячна вітальня, затишна спальня, модерний санвузол, місткі комірки… І, звичайно ж, велика кухня, у якій гармонійно поєднаються вишуканий стиль і функціональність. Це те, про що перш за все мріють сім’ї, які прагнуть придбати нову квартиру! Також покупці звертають увагу на зручне місце розташування будинку та його надійність.

Всі ці побажання врахувала й втілює у життя найдосвідченіша команда майстрів-будівельників житлового комплексу «Егоїст».

На одній з центральних вулиць Луцька, на проспекті Соборності, 22б, у двосекційному монолітно-каркасному будинку знаходиться квартира Вашої мрії. Сучасне планування з комфортним облаштуванням. Обирайте самі, яка Вам найбільше підходить: одно-, дво- чи трикімнатна, площею від 41кв.м. до 103кв.м. (ціна від 8800грн за кв.м).

Аби Вам було не лише затишно й комфортно, але й тепло, у новобудові передбачено автономне опалення, а також утеплення десятисантиметровим шаром мінеральної вати. Не пропускають холод та шум металопластикові вікна з двокамерним склопакетом та п'ятикамерним профілем. Для економного використання газу, води та електроенергії встановлені лічильники. У будинку – сучасні ліфти, є комерційні приміщення.

Озеленена прибудинкова територія, облаштована зонами відпочинку для дітей та дорослих, - ще одна перевага нашої пропозиції. Неподалік розташований паркінг, що теж важливо для комфортного життя.

Для Вашої зручності поруч із житловим комплексом знаходиться зупинка громадського транспорту, а також торгові центри, супермаркет, великий сквер для прогулянок.

Для здійснення будівельних робіт є вся дозвільна та проектно-кошторисна документація.

Бронювати квартири можна вже зараз за номерами телефонів:
(033)220-02-10
(097)494-54-94
(099)494-54-94
(063)377-93-35

Ми втілимо в реальність Вашу мрію про власне житло!


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хлопці, ну ті що власники, а коли введеться цей хауз в експлуатацію? Чекаю на відповідь.
Відповісти