Артем Ситник: ГПУ не можна реформувати - там треба міняти все

Артем Ситник: ГПУ не можна реформувати - там треба міняти все
У вівторок, 19 квітня, директор НАБУ Артем Ситник розповів про перші результати НАБУ, реформу ГПУ, справу Мартиненко і ступінь корумпованості України.

Артем Ситник відповів на запитання редакції та читачів ЛІГА.net. Спектр інтересів читачів - від "як вам Луценко в ролі генпрокурора" до "чому ніхто не сидить?"

На думку головного антикорупціонера України, корупція - це навіть не проблема країни, а спосіб державного управління. А Генпрокуратуру, за його словами, пізно реформувати - там все потрібно міняти на корені.

- Справи проти Касько - це політичні переслідування чи ні?

- Знову-таки, я не маю права коментувати політичні питання. Стосовно Касько я можу лише сказати, що та частина справи, розслідування якої було доручено НАБУ (щодо нібито незаконного присвоєння ним квартир), ми не знайшли там злочину, яке належить до підслідності НАБ. Якщо ГПУ вважає якось інакше, то, напевно, керується не тільки правовими міркуваннями.

ПОВНІСТЮ ІНТЕРВ'Ю ЧИТАЙТЕ ТУТ: "Артем Сытник: ГПУ нельзя реформировать - там надо менять все".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка ж тільки людина-тварина! Може перефарбуватися, пристусуватися і наголо брехати. Забув звідки вийшов, як Гайсинського команди незаконні виконував в слідстві. Хамелеон грьобаний. Нема сил стримувати емоції, прошу вибачення.
Відповісти
Останні статті
Артем Ситник: ГПУ не можна реформувати - там треба міняти все
20 квітень, 2016, 20:20