ЖК «Яровиця»: Ваша квартира чекає на Вас! ФОТО

ЖК «Яровиця»: Ваша квартира чекає на Вас! ФОТО
Новий житловий комплекс «Яровиця» нині знаходиться на стадії будівництва, однак лучани вже зараз активно купують квартири у ньому.

Вперше у Луцьку, у самому центрі Волині, зводиться настільки грандіозна сучасна споруда, дивлячись на яку, у кожного виникає думка: «Я хочу тут жити!»

Усі деталі і найцікавіші факти про новобудову в ексклюзивному інтерв’ю розповіла Наталія Терпелюк, керівник центру продажу Житлового Комплексу «Яровиця».

– Пані Наталіє, вже сьогодні лучани спостерігають, як росте унікальний для Луцька житловий комплекс «Яровиця». Коли можна очікувати на закінчення будівельних робіт?

– Будівництво розвивається досить стрімко. Ми чітко дотримуємось встановлених графіків, тому можу повідомити, що запланована здача в експлуатацію і завершення всіх будівельних робіт першої черги, а це 1 і 2 під’їзди, – жовтень цього року. Другу чергу – 3 і 4 під’їзди – плануємо закінчити усі будівельні роботи теж на кінець цього року.

Далі будуватимуться третя, четверта і п’ята черги будівництва. Тож, якщо поглянути на весь комплекс, він складатиметься із понад десяти під’їздів і стане сучасним житловим кварталом із усією необхідною інфраструктурою.

– Очевидно, що розташування «Яровиці» дуже вигідне для майбутніх мешканців комплексу. Які ще переваги готує «Яровиця» своїм жителям?

– Дійсно, комплекс розташований у самому центрі Луцька, у так званому «Золотому кільці», із розвинутою інфраструктурою і близькістю до усіх соціально важливих об’єктів, включаючи школи, садочки, центр міста, ринок та інше. Поруч будуються новий спорткомплекс та розважальний центр. Тож жителі «Яровиці» зможуть легко дістатися у будь-яку частину міста.



Нашою унікальною перевагою є підвищена енергоощадність. Сам будинок цегляний, а зовнішня стіна має товщину 51 см, утеплена мінеральною ватою завтовшки 10 см виробництва «Tехноніколь», далі йде облицювальна цегла. Тобто загалом стіна має товщину 77 см. У квартирах буде тепло і затишно, тому що наш принцип: «Будуємо як для себе». Як і мешканці майбутніх квартир, ми теж хочемо пишатися цим житловим комплексом.

За енергоощадністю наші вікна – це ламінований п’ятикамерний профіль, двокамерний склопакет Stopray Neo.

У будинку також передбачена індивідуальна система опалення, яку забезпечать сучасні двоконтурні котли «Bosсh», котрі дають змогу власнику регулювати температурний режим.

Встановимо також радіатори Kermi виробництва Німеччина і труби польського виробника Kan. Тобто використовуємо оснащення лише перевірених, надійних виробників, які зарекомендували себе у світі.

Також наші клієнти можуть подати спеціальну заявку і обладнати у своїй квартирі підігрів підлоги від компанії «Bosсh».

– У чому родзинка і унікальність житлового комплексу?


– Насамперед у ексклюзивному зовнішньому вигляді. Будівля виглядає видовищно у проекті, і тим більше вона вражатиме уяву, коли буде готова. В оздобленні ми використовуємо вдале поєднання облицювальної цегли із алюмінієвим вітражним заскленням.

У житловому комплексі передбачені також додаткові фільтри для очищення води, щоб уберегти техніку від забруднень.

Іще одна родзинка – ліфти «Otis» вантажопідйомністю 1000 кг. Вони потужні і просторі, зможуть водночас вміщувати до 12 чоловік. Це особливо зручно для мам із колясками.

Поручні у сходових клітинах будуть виготовлені із нержавіючої сталі.

Унікальною «Яровиця» є і за дизайном квартир, за їхнім плануванням і вдалими новаторськими рішеннями.

– Скільки квартир у «Яровиці»?

– У першій черзі – 116 квартир, у другій – 118. Загалом в усьому комплексі передбачено 800 квартир, а це близько трьох тисяч мешканців.

– Якими будуть квартири за плануванням, кількістю кімнат та іншими критеріями?

– Загалом у «Яровиці» передбачені 37 видів планувань, із них 28 – квартири в одному рівні – одно-, дво-, три- і чотирикімнатні. Площа однокімнатних квартир – від 38 до 51 м², двокімнатні – від 59 до 82 м², трикімнатні – від 95 до 106 м², чотирикімнатні – 124 м².

Для вибагливих клієнтів ми запланували пентхауси у верхніх поверхах із панорамним виглядом. Пентхауси мають від 3 до 6 кімнат і площу від 119 до 249 м², з висотою стель – 3м. Два найбільші пентхауси мають затишну терасу на даху будинку.

В комплектацію квартири також входить електрична розводка із заведенням автоматів до оселі, з влаштуванням якісних вхідних дверей з двома замками. В будинок також заводимо «слабо точку» для інтернету, телебачення, домофону, відеонагляду тощо.

Загалом кожна квартира особлива по-своєму, деякі мають зовсім нестандартне планування. Можна обрати квартиру на власний смак.

Передбачене також індивідуальне перепланування за бажанням клієнта, наприклад, можна зробити одну кімнату із двох або об’єднати кухню із кімнатою тощо.

– Які матеріали використовуються у будівництві житлового комплексу?

– Використовуємо лише якісні і перевірені матеріали. Досить прискіпливо проводимо тендери і обираємо оснащення кращих виробників. Перевіряємо якість матеріалів у відповідних будівельних лабораторіях, тож наші покупці можуть бути впевнені, що у «Яровиці» їх чекає лише якісна, сертифікована, надійна комплектація, яка слугуватиме багато років.

– Окрім квартир, які ще плюси у «Яровиці»?

– У житловому комплексі передбачені наземний та підземний паркінги. Підземний оснащений системою автоматичного пожежогасіння і димовидалення, ліфтом і відеоспостереженням. Автомобілі наших мешканців будуть захищені від снігу і дощу, сонячних променів і від будь-яких ушкоджень.



Не забули ми і про діток і здоровий спосіб життя. Запроектовані просторі дитячі та спортивні майданчики із озелененням і благоустроєм. Територія внутрішнього двору простора, тож мамам із дітками вистачить місця для прогулянок.

– Скільки офісних і торгових приміщень буде у «Яровиці»?

– Перший поверх повністю займатимуть торгово-офісні приміщення, а це 16 приміщень. Перша черга продана вся і частково продана друга. Там будуть розташовані перукарня, текстиль, ресторани, планується приватний розвиваючий садочок та багато іншого. Супермаркет буде збудований у третій черзі на першому поверсі.

– Хто архітектор споруди і в чому унікальність проекту житлового комплексу?

– Проект розробляв заслужений архітектор України Андрош Бідзіля. Ми теж доклали до розробки чимало зусиль, довгим і кропітким був процес вибору остаточного макету. Свій вибір ми зупинили на класиці і функціональності. Це спокійний комфортний стиль із кращими інноваціями для життя.

– Покупця житла завжди цікавлять гарантії якості і довговічності, які вони у «Яровиці»?

– Будинок зводиться із якісної цегли, а кращого і довговічнішого матеріалу для будівництва житла не існує. Усі складники, використані у будівництві, мають тривалу гарантію. Наприклад, на вікна передбачена гарантія 5 років, на котли – 2 роки тощо.

– Хто є забудовником ЖК «Яровиця»?

– Холдінгова компанія «Єврохолдінг» спільно із обслуговуючим кооперативом «Яровиця». Забудовник – це місцева компанія, яка існує з 1998 року і створила чимало споруд у всій Західній Україні, від торгових центрів до житлових комплексів. У Луцьку «Яровиця» – це наш кращий проект серед житлових комплексів.

На нашому сайті кожен може отримати усю необхідну інформацію, ознайомитися із документацією, акціями та лояльними пропозиціями.

Отож, кожному, хто замислюється про придбання квартири, варто поспішати – ваша найкраща квартира чекає на вас у ЖК «Яровиця»!

Спілкувалась Ольга Бойчук

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А куди всі ці дітки ходитимуть у садки та школи? В приватному всім місця не вистачить. А інші садки та школи і так переповнені.
Відповісти
Яке відношення має одне до іншого? Логіки у Вашому коментарі нема. А батьки, які живуть у інших будинках немають проблем з влаштуванням їх дітей в дитячі садки чи школи?
Брєд
Відповісти
Почекаємо і посміємось пізніше і всі побачать там будову без кінця з біотуалетами та з пробками машин
Відповісти
Не все чесно у цього забудовника... умови договору змінюються після оплати повної суми..
Відповісти
Для чого людей вводити в оману???...це не правда.
Конкретно потрібно вказувати, що саме не чесно????
Наскільки мені відомо при 100% оплаті є гарантована знижка.
Відповісти
Парковка має бути мінімум на 500 авто.
Відповісти
ЖК Гараджа чекає на Вас!
Усім безкоштовно, депутатам на на 1 метр більша глибша ділянка.
Відповісти
Все написано супер це довгобуд років 5-7буде грязь вже майже зупинились гляньте самі
Відповісти
Останні статті
Миллиардер без миллиарда
06 травень, 2016, 17:36
ЖК «Яровиця»: Ваша квартира чекає на Вас! ФОТО
28 квітень, 2016, 17:36