Будівництво ЖК «Егоїст» відновлено. ДОКУМЕНТ

Будівництво ЖК «Егоїст» відновлено. ДОКУМЕНТ
"Будівництво відновлено і активно продовжується. Наразі підведено газо- та електромережі, а з 1 червня буде налагоджено водопостачання, - запевнив керівник центру продажу Денисюк Богдан. - Вся необхідна документація в забудовника є, і з нею можна ознайомитись у відділі продажу".

Ситуація, яка виникла ще у 2009 році, нагадала про себе на початку будівництва нового житлового комплексу. У зв'язку з цими обставинами будівництво призупинили до з'ясування та усунення всіх недоліків.

"Ми не проти будівництва нового ЖК, але хочемо, щоб тріщина, яка була на будинку так довго, а тільки зараз почала прогресувати, була полагоджена," - говорять мешканці сусіднього будинку.

Під час роботи оперативної групи було проведено всі експертизи, і 21 квітня 2016 року підписали меморандум, в якому забудовник нового ЖК за свій власний кошт відремонтує та укріпить стіну прилеглого будинку.

Нагадуємо також, що ЖК «Егоїст» - це одна з найсучасніших новобудов, які зводяться в Луцьку. Будинок розташований в центральній частині Луцька з розвиненою інфраструктурою. Житловий комплекс складатиметься з двох секцій. На перших поверхах будуть збудовані приміщення комерційного призначення, а решта 8 поверхів будуть зведені під 1-, 2-, 3-кімнатні квартири.

Сучасні технології будівництва дозволяють в прямому розумінні рухати стіни, тому Ви зможете самостійно створити помешкання своєї мрії. Кожна квартира забезпечена системою автономного опалення, панорамними металопластиковими вікнами, лічильниками на всі види комунальних послуг: газове опалення, водопостачання та електроенергію.

Ціни Вас приємно здивують, оскільки забудовник підтримує дуже лояльну цінову політику.

Для більш детальної консультації звертайтесь в центр продажу за адресою: проспект Соборності, 22б.










Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
реклама)
Відповісти
Можна рухати стіни...капець.
Відповісти
А хто затверджує проектну документацію на основі обов'язкової експертизи???

Відповісти
замованик, якщо обєкт не 4 чи 5 категоріі. то експертиза не обовязкова
Відповісти
Підлизнули...
З якого то часу Р. і П. стали по один бік барикад?
Відповісти
Ахах, скоро і ДПЗ будуть називати центром
Відповісти
З яких це пір проспект Соборності(район ЗАГСУ) став центром міста???Автор статті подумайте спочатку перед тим як писати таку нісенітницю!До Центру міста потрібно ще 15 хвилин їхати!!!
Відповісти
Останні статті
Будівництво ЖК «Егоїст» відновлено. ДОКУМЕНТ
11 травень, 2016, 12:19
Миллиардер без миллиарда
06 травень, 2016, 17:36