На «Lutsk Food Fest» «М’ясний дар» дарував вишуканий смак та гарний настрій. ФОТО

На «Lutsk Food Fest» «М’ясний дар» дарував вишуканий смак та гарний настрій. ФОТО
Нещодавно у Луцьку пройшов третій гастрономічний фестиваль "Lutsk Food Fest".

У рамках заходу гості не залишились голодними, оскільки торгова марка "М'ясний дар" пригощала відвідувачів смачненьким. Зокрема поласувати гостям можна було «Нюрнберзькими» та «Грильовими» ковбасками, а також м'ясними ковбасками на баварських спеціях, хот-догами з ковбаскою «Братвурст».



Продукцію готують за оригінальними рецептами з урахуванням німецького досвіду та традицій.

Цікавою є й історія виникнення такої торгової марки. Брат і сестра, засновники ТМ «М'ясний дар», народилися в Німеччині у місті Дрезден.

Частими гостями в будинку їх батьків були пан Ервін з дружиною. Пан Ервін, пенсіонер, в недалекому минулому — досвідчений технолог на місцевій ковбасній фабриці, любив пригощати своїх друзів смачними м'ясними виробами і розповідати про справжні німецькі ковбаси (Тюрінгські, Нюрнберзькі, Кобургські), різноманітність регіональних рецептів і особливості їх приготування. Ці пізнавальні історії пана Ервіна залишилися для брата і сестри яскравим спогадом дитинства.

Після приїзду в Україну сім'ї підтримували зв'язок, а в домашньому колі часто згадували розповіді пана Ервіна про дуже смачні німецькі ковбаси, яких їм дуже не вистачало. Коли брат і сестра подорослішали, вирішили зайнятися ковбасною справою й упродовж 15 років ретельно вивчали ковбасний ринок України, можливості місцевого виробництва і в результаті створили своє сучасне виробництво, оснащене новим європейським устаткуванням, яке відповідає високим стандартам й яке почало випускати м'ясну продукцію під ТМ «М'ясний дар». І це буквально стало М'ЯСНИМ ДАРОМ всім українським любителям якісної ковбаси.

Технологічний же процес виробництва очолив досвідчений технолог, який пройшов навчання і практику в спеціалізованому центрі в місті Кульмбах, в південній Баварії.



Варто зазначити, що така продукція є не тільки смачною, а й корисною, оскільки для її приготування використовують лише натуральне м'ясо, яке постачається перевіреними вітчизняними виробниками. Окрім того, його якість перевіряє й санітарний контроль підприємства. Смак ковбаси підкреслюють спеціально підібрані до м'яса спеції та прянощі.

А копчені ковбаси ТМ «М'ясний дар» набувають свого неповторного апетитного аромату завдяки димку екологічно чистої черешневої тріски.



Поєднання сучасних європейських технологій, перевірених часом німецьких традицій і родинних цінностей, а також працьовитість і відповідальність досвідчених українських майстрів дозволили створити надзвичайно смачні м'ясні вироби. ТМ «М'ясний дар» - ковбаси і м'ясні делікатеси, яким позаздрили б навіть німці.



Під час проведення третього гастрономічного фестивалю представники торгової марки "М'ясний дар" подбали й про комфорт лучан. Для затишного відпочинку відвідувачів у замку встановили великі яскраві парасолі та зручні мішки-крісла.



Не забули працівники "М'ясного дару" й про дітлахів. Для них організували особливий сюрприз - разом з ними розважався кумедний велетенський Ервін-лялька - майстер ковбас, який презентував смачненьку продукцію.







Смачна та якісна продукція, комфортні умови для гостей доповнили святкову атмосферу "Lutsk Food Fest". Організаторам вдалось не просто нагодувати гостей, а й створити справжнє сімейне свято для відвідувачів.

































Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дуже велика користь з пяти-шести крісел подушок...сядуть тьотки і сидять там пів дня...а малеча не може присісти і погратись.. бо занято....
Відповісти
Щоб ви подавилися, а в окопах їсти не має що.
Відповісти
Останні статті
На «Lutsk Food Fest» «М’ясний дар» дарував вишуканий смак та гарний настрій. ФОТО
30 травень, 2016, 13:26