Державний ощадний банк підтвердив статус лідера банківського ринку України

Державний ощадний банк підтвердив статус лідера банківського ринку України
""Ощадбанк" - №1. Це свідчення правильно обраної стратегії і заслуга всієї нашої великої команди, яку маю за честь очолювати.

Щодня найбільший державний банк обслуговує сотні тисяч клієнтів, видає пенсії, обслуговує зарплатні проекти, кредитує економіку, реалізовує інноваційні проекти, виїжджає на мобільних КрАЗАх до населених пунктів на сході.

Символічно, що саме у 2015 році, в непростих умовах функціонування економіки і банківської системи, "Ощадбанк" зміцнив свої позиції. Нам знадобились надзусилля для відновлення довіри та початку модернізації банку під час економічної турбулентності. Найбільший серед банків темп приросту депозитів фізосіб у 2015 році – 5,5 млрд. гривень – підтвердив, що нам це вдалось. Зміни в роздрібному бізнесі вже є відчутними та очевидними.

Запевняю, це лише видима частина трансформації. Внутрішні перетворення, які стануть базою функціонування оновленого "Ощаду", не менш вражаючі: нові підходи до корпоративного управління, нова політика управління ризиками, робота з персоналом та багато іншого. Наша мета – стати банком №1 для кожного українця. І незалежна рейтингова оцінка, за якою "Ощад" посів перше місце, є підтвердженням факту, що ми невпинно до неї наближаємось», – прокоментував перемогу голова правління "Ощадбанку" Андрій Пишний.

Заступник голови правління банку Антон Тютюн був визнаний найкращим роздрібним банкіром. Банк переміг у номінаціях «Зарплатні проекти» та «Інкасація коштів», посів друге місце в номінації «Обслуговування фізичних осіб у відділенні», увійшов до ТОП-5 у номінаціях «Автокредит» та «Кредити малому та середньому бізнесу» та до ТОП-10 у номінаціях «Класичний депозит», «Кредит готівкою», «Овердрафти для МСБ».

"Ощадбанк" очолив рейтинг «50 провідних банків України» за версією щорічного незалежного дослідження аналітиків інформаційного агентства «Фінансовий клуб». За рік банк подолав чотири сходинки вгору, піднявшись з п’ятого місця на перше. В рейтингу було детально проаналізовано діяльність банків у 2015 році за 120 параметрами банківських послуг та продуктів. Лідерство в рейтингу, в якому насамперед аналізувались доступність та привабливість окремих банківських продуктів для клієнта, – переконливий доказ того, що кроки "Ощадбанку" до побудови успішного банку з сучасними продуктами, якісним сервісом, зрозумілими процесами є вірними. Кожне професійне експертне комплексне оцінювання є важливим, адже надає можливість перевірити ринкові маркери та дає певні орієнтири клієнтам банків.

Дослідження „50 провідних банків України” – п’ятий щорічний рейтинг, що базується на основі експертної оцінки інформації банків, спеціально наданої аналітикам рейтингу. Комплексний підхід, удосконалена методологія, значний обсяг зібраних даних та незалежний контроль процесу складання рейтингу надають можливість стверджувати, що на сьогодні дослідження "50 провідних банків України" є найбільш повною та об'єктивною оцінкою конкурентних переваг учасників банківського ринку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні статті
Державний ощадний банк підтвердив статус лідера банківського ринку України
24 травень, 2016, 11:28