«ВФК» презентувала сервісний центр: новинки, акції та гарне шоу. ФОТО

«ВФК» презентувала  сервісний центр: новинки, акції та гарне шоу. ФОТО
Волинська фондова компанія презентувала оновлений сервісний центр, де ремонтуватимуть сільськогосподарську техніку провідних компаній світу.

До цього компанія 23 роки продавала с/г техніку. ВФК - є офіційним дистриб’ютором таких торгових марок, як : «Fendt», «Massey Ferguson» та «Challendger».




Новинки

Тепер, окрім «традиційної» для «ВФК» техніки, тут лагодитимуть і такі світові бренди як: «John Deere» (Джон Дир) та CLAAS.

«Чому ми вирішили це робити? Бо відчуваємо величезний попит на ремонт цієї техніки. У нас була майстерня (на фото), яка забезпечувала ремонт техніки. Але час іде, й усе потребує оновлення. І ми збудували сервісний центр, який зараз на одному із найвищих рівнів в Європі. Ми робимо усе якісно, з гарантією, з тим, щоб забезпечити надійну експлуатацію машини. Ми хочемо нашу надійність передати вашій техніці за допомогою наших послуг», - відкрив презентацію Генеральний директор Волинської фондової компанії Олександр Спященко.

Для цього зараз створені усі умови: просторе, чисте приміщення, відповідне обладнання та, звичайно, фахові спеціалісти, які пройшли спеціальні навчання.

«Якщо поглянеш на цю техніку, то розумієш, що молоток і простий ключ тут не підходять, тут потрібні комп’ютер та кваліфікований інженер. Приємно, що ВФК – єдина компанія, яка продає іноземну с/г техніку – українська, не іноземна. А тепер ще й збудували єдиний такий сервісний центр на Волині. Ви вже маєте філіали в семи областях України. Хай вам щастить напрацювати ще й сервісні центри», - привітав із новобудовою директор департаменту агропромислового розвитку ОДА Юрій Горбенко.



Акції

До осені сервісний центр пропонує аграріям знижки: 20% на сервісні послуги та 10% - на запчастини.

«Наша цінова політика досить лояльна. Ми в регіоні тримаємо одну із найнижчих цінових політик. Будемо раді, якщо найзручніше у всіх відношеннях буде в нас. У період жнив, коли дорога кожна хвилина, своєчасне та якісне обслуговування – важливий чинник для добробуту агрогосподарств», - додав Генеральний директор.

До речі, в Сервісному центрі гарантують, що будуть намагатися ставити лише оригінальні деталі. 90% усіх необхідних деталей легко і просто замовляються.

«Я маю двадцятилітній досвід роботи із технікою – попрацював у багатьох компаніях. І я можу запевнити, що оригінальна запчастина – зберігає на довший час роботу агрегату, а, відповідно, і цілої машини. А офіційний дилер завжди відповідає за якість, бо деталі – від товаровиробника. Нас надійно підтримує корпорація «AGCO», - розповів начальник відділу запасник частин «ВФК» Віталій Яслинський.

Крім того на презентації представили нового партнера Волинської фондової компанії – офіційного представника французького бренду «Total» по західній Україні. Відтепер у ВФК можна придбати широкий асортимент моторних, гідравлічних і трансмісійних масел цієї торгової марки.

На презентації були присутні декілька керівників крупних сільськогосподарських підприємств області. Саме вони можуть стати першими клієнтами оновленого сервісного центру, адже саме в потужних господарствах вже тепер більшість техніки світових брендів. Тим більше, що до осені діють знижки.

А де один господар знає, - то й іншому переповість.



Шоу

Як і годиться в сільському господарстві відзначати гучні події – усе було з розмахом. І столи з наїдками, напоями, вже традиційна запечена свиня, а ще – окрема кальян кімната. Новобудову освятили православні отці УПЦ КП.

Символічний ключ від Сервісного центру вручили Олександру Спященку будівельники – представники компанії «Маневичіагробуд». А вже червону стрічку генеральний директор перерізав разом із директором департаменту АПК.

Між вітальними адресами «на живо» співала чарівна дівчина, було лед шоу, організована фотозона, а ще піджейки використовували трактор замість пілону.

Читайте також: За купівлю трактора – квиток на «Євро-2016» у Франції

Костянтин ЯВОРСЬКИЙ(ВолиньPost)

















































Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де один господар знає, - то й іншому переповість.
Відповісти
не треба тепер кудись дзвонити, оплачувати чийсь приїзд....
Відповісти