ТОП-13 холостяків Луцька

ТОП-13 холостяків Луцька
УВАГА! ПЕРЕДРУК ПУБЛІКАЦІЇ ЗАБОРОНЕНИЙ!

Редакція ВолиньPost презентує вам ТОП-13 найбажаніших та найкращих холостяків Луцька. Усі вони різні, цікаві, красиві та перспективні. Дивіться дівчата, придивляйтесь та насолоджуйтесь справжніми волинськими чоловіками.

Учасників рейтингу ми розставили у випадковому порядку, бо визначити їхню бажаність та популярність серед шукачів женихів вкрай складно. Тож...


Михайло Кузьмич, 33 роки
Ведучий усім відомого «Ранку Нової Волині», людина разом з якою прокидаються волиняни. Чоловік-свято, молодий, красивий та позитивний.



Микола Яручик, 36 років
Активний та амбіційний, відповідальний депутат Луцької міської ради – це все про Миколу. Його стовідсотково можна назвати ідеальним сім’янином, проте, чоловік ще не заплутався у тенетах сімейного життя.



Ігор Поліщук, 27 років
Ідеал будь-якої жінки, навіть найвибагливішої. Молодий, перспективний політик та адвокат – Ігор Поліщук. Він підкорить своїм інтелектом та галантністю, а ще Ігор, мабуть, полюбляє спортивних дівчат, адже веде здоровий спосіб життя.



Микита Чибар, 27 років
Волинська телезірка та ведучий багатьох заходів. Микита ідеал дівчини – стильний, красивий та з «підвішеним» язиком. Полюбляє КВН та якісну музику. Тому вивчи багато жартів, якщо хочеш забрати Микитине серце.



Юрій Громик, 43 роки
Перший хлопець та декан Інституту філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки. На його лекціях можна закохатися не тільки у барви української мови, а й у приємний голос лектора.



Олександр "Пегас" Гуч, 30 років
Герой Майдану, голова Дернівської сільради. Гарний господар та фермер. Золоті руки – це саме про цього мужчину, проте, на цих золотих руках ще не красується золоте кільце, тому не баріться дівчата, а хапайте такий скарб.



Богдан Вавринюк, 29 років
Богдан - випускник Луцького національного технічного університету. Депутат Луцької міської ради. Молодий та красивий, але неодружений. Працював на посадах: інженер-кошторисник ТзОВ «Каскад-Продакш ЛТД», інженер з технагляду за будівництвом ПП «Реммеблі», ПрАТ «УкрАгро НПК». Майбутня дружина може спокійна, будинок їй чоловік побудує.



Андрій Д’яченко, 27 років
Учасник Революції Гідності 2013-2014 років. Брав участь у штурмі Банкової, у сутичках на Грушевського та захопленні КМДА 1 грудня. З травня 2014 року – доброволець батальйону «Азов», а з червня 2014 року – воював в АТО. Очільник волинського осередку партії «Національний корпус». За таким чоловіком точно будеш у безпеці наче за кам’яною стіною.



Ігор Гузь, 34 роки
Народний депутат України. Чоловік, який дотримується та пропагує здоровий спосіб життя. Його майбутня обраниця точно повинна відмовитись від шкідливих звичок та мати розряд по плаванню.



Дмитро Мандзюк, 25 років
Екс-боєць територіального батальйону «Волинь», учасник АТО. Був заступником командира роти. Зараз працює в поліції. Міцний, безстрашний та сильний чолов’яга, який буде оберігати свою обраницю.



Олексій Кушнєр, 29 років
Відомий луцький волонтер, учасник війни на сході, екс-боєць «Азова». Любить тварин, особливо собак, має двох чудових лабрадорів. Людина з міцною життєвою позицією. Продовжує допомагати українській армії. Любить спорт та займається у тренажерному залі.



Тарас Шкітер, 25 років
Красивий та гламурний Тарас. Продюсер та ведучий ТВ-шоу «Протилежний погляд». Директор ділового інтернет-видання «Конкурент». Цікавиться політичною діяльністю та медіа. Помічник депутата міської ради Андрія Покровського. Його майбутня дружина точно повинна бути дуже комунікабельною.



Олександр Лазука, 22 роки
Ну дуже молодий, проте, розумний та перспективний депутат Луцької міської ради. Олександр ще є студентом Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, вивчає іноземні мови. Тому, дівчата, хапайте словники та підкорюйте молодого лінгвіста.




P.S. Також редакція ВолиньPost пропонує вашій увазі 4 холостяків-працівників нашої редакції, які суворий відбір автора не пройшли, але від того одруженими не стали.

Юрій Сковорода, 27 років
Цілеспрямований та амбіційний, впевнений у собі Юрій точно знає, що йому потрібно у житті. Окрім чудової бороди директор ВолиньPost має ще чудовий зріст – 198 см, зазначимо, що жінки завжди надавали перевагу високим чоловікам. Тому дівчата не баримось та хапаємо завидного нареченого.



Анатолій Котлюк, 31 рік
Ще один красень нашого видання. Анатолій своїм почуттям гумору підкорить серце навіть найсумнішої дівчини. Головний редактор дуже любить смачно поїсти. Тому його обраниця точно має навчитись готувати смачні борщі.



Богдан Коваль, 20 років
Наймолодший, а значить і найактивніший учасник нашої команди. Богдан репортер з великим майбутнім, адже працювати на камеру – це його покликання. Окрім того ведучий відвідує спортзал та любить спортивних дівчат. Зазначимо, журналіст любить багато поговорити, тому його обраниця має бути мудрою дівчиною та вміти слухати.



Антон Бугайчук, 22 роки
Молодий, красивий, розумний та перспективний. Щоб підкорити серце цього політичного аналітика та журналіста мало мати гарне личко, адже Антон полюбляє розумних дівчат, з якими є про що поговорити.



Текст - ДАР'Я ОКРУЖКО, фото - соціальні мережі

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
поржав
Відповісти
Застаріла у вас інформація. Дмитро Мандзюк вже не холостяк :)
Відповісти
Забули самого самого Сашу Главацького!
Відповісти
Кушнєр - холостяк?? Не смішіть.
Відповісти
З тих женихів, яким за тридцять, треба порчу знімати. Добре це робить баба Мокрина в Копачівці. Кужіль спалює і яйця викачує. Курячі, звичайно.
Відповісти
Не цікаво(. Холостяки все ті ж, до того ж далеко не най-най серед лучан, я кращі екземпляри. Подача новини теж не змінилась. П.С. Кузьмич! То ти такий старічок уже!?)))
Відповісти
Одні баяни ,вони напевно ще довго будуть холостяками
Відповісти
Олександр Гуч - найнайнай...
Відповісти
Ви тексти редагуєте перед тим як публікуєте? Хто коректуру вичитує? Купа пропущених літер:((( аяяяй
Відповісти
А чому не пускаєте коментарі? Тут є що сказати. Газета - це трибуна, дайте людям слово.
Відповісти
Авторка, очевидно, пожартувала. Якщо представнику так званої сильної статі десь так за 27-30 і далі, то виникають певні підозри і сумніви щодо цих "перспективних" женихів, їх анатомічної і біологічної справності чи придатності. Деякі з них повинні були вже думати про придане для своїх чад, а деякі - повторитись у третьому поколінні. А вони «…стоят у сторонке, мошонкі в руках тєрєбят». Тому пропозиція дівчатам "насолоджуватись" тут якась... Чи горбата, чи недоречна, чи теж підозріла, чи просто жорсткий жарт... Тут ще одна проблема виникає: підвішеним язиком ситий не будеш. Потенційним дружинам деяких з цих женихів доведеться обідати на Старому ринку чебуреками з котячого м’яса, зліплених в антисанітарних умовах в будці площею 1м.кв.
Відповісти
Волинь Пост, пропускайте коментарі!
Всі, мужчини - просто прекрасні, гарні як з картинки, розумні, добрі, щирі, хоч до рани прикладай. особливо, виділяються своїм співочим голосом Коваль. а неповторною красою Бугайчук, а ось чесністю, любв'ю до народу - Гузь. Цікавими передачами від яких не хочеться спати Кузьмич, а розумомо і добротою - Громик.
Дівчатоеька. хапайте такі скарби бо розберуть. ая к не розберуть. то нову революцію придумають і будуть далі чолвоіки їхати воювати, а ми знову будемо насоджуватись ясними розумомо і чудвою мужністю цих хзолостяків!
Відповісти
Засвітили файних хлопців, революціонерів, перспективних.
А шпіонки-ворогині з кріпкими тілами тільки чатують.
Відповісти
Вам потрібно краще збирати інформацію, один з Ваших учасників уже успішно одружнний, ще одного на рік молодшого зробили, і ще дехто має свою половинку....
Відповісти
Такий важкий воєнний час. Сьогодні одружений, завтра - ні, вчора з сімєю, а сьогодні скривдила теща і повернувся до мами. Все відбувається в динаміці.
Відповісти
Богданчик - лапочка бубочка, такий гарний хлопчик)))
Відповісти
Цікаво як же ж то дівчатонькам "хапати" таких красенів? Може даним красеням пора задуматися над тим,що вони не завжди молоді будуть...і над тим,що вони чоловіки!
Відповісти
Всі пишуть: хапайте, хапайте! а ви не подумали, якщо до цього часу їх ніхто не вхопив, то може нікому вони й не потрібні так))))
Відповісти
Щось цей топ зовсім не топ, особливо з кінця...
Відповісти
Олено, а що, ти передивилася в усіх кінці?
Відповісти
"Красивий та гламурний Тарас" - це просто жесть!
Відповісти
Останні статті
ТОП-10 впливових волинян
16 листопад, 2016, 18:00
ТОП-13 холостяків Луцька
14 листопад, 2016, 18:00