Як зробити свій дім безпечним і сучасним*

Як зробити свій дім безпечним і сучасним*
Нині існує багато способів для того, щоб за допомогою техніки убезпечити себе та своє майно вдома, на роботі та на вулиці. Це не лише сигналізація, а й сучасна система відеонагляду, яка допоможе не просто переглядати, що відбувалося у вашому дворі, за час вашої відсутності, а й стежити за своїм будинком – в режимі онлайн.

Про те, як можна убезпечити свій дім, та що для цього треба ми дізнавались у головного інженера ТОВ «Ель Рой» Сергія Гарбарчука, який як ніхто знає, що таке безпека.

- Чому людям варто встановлювати систему відеонагляду та сигналізацію?

На сьогодні система відеоспостереження є найбільш затребуваною системою для охоронних та моніторингових цілей. Розвиток систем відеоспостереження відкриває нові можливості не тільки для фіксації правопорушень, а, що є більш важливим, для їх попередження.



Встановивши систему відеоспостереження людина зможе здійснювати моніторинг виробничого процесу; запобігати порушенням якості виробництва, умов праці, техніки безпеки; мати повну та задокументовану інформацію про нещасні випадки на виробництві, а також запобігати розкраданню та псуванню вироблених товарів та продуктів, виробничого майна. Окрім того система відеоспостереження також дозволяє вести віддалений контроль з камер відеоспостереження через мережу Інтернет на будь-якому персональному пристрої, такому як комп’ютер, планшет та навіть смартфон.



- А де саме порадите встановлювати подібні системи?

Взагалі скрізь – і вдома, і на роботі. Дуже важливо мати відеоспостереження на виробництві, наприклад, на фабриках, заводах, банках, офісах; торгово-розважальних центрах; в місцях масового скупчення людей – на пасажирських станціях та вокзалах. І безперечно у своїй квартирі, будинку та дачі.



- Ви у цій сфері працюєте вже не перший рік, і знаєте всі аспекти цього ринку – тож чому клієнт повинен обрати саме ТОВ «Ель Рой»?

Основною метою компанії є те, щоб кожен клієнт був впевнений у тому, що купує надійне та високоякісне обладнання. Запорукою нашої успішної роботи є: професійний колектив, досвідчені монтажники, надійні та перевірені постачальники обладнання. Наша компанія завжди обирає найефективніше рішення для вашої безпеки. Перш за все тому, що ми робимо ставку на максимально комфортну співпрацю з нашими клієнтами. Ми завжди якісно та достойно співпрацюємо з людьми, які замовляють наші послуги. В нашій компанії клієнт не просто «завжди правий», для нашої фірми клієнт – це те, заради чого ми працюємо.

- Які види послуг ви надаєте? Наскільки відомо, ви встановлюєте не лише камери відеонагляду?

Так, окрім системи зовнішнього та внутрішнього відеоспостереження ми також встановлюємо сигналізацію, відеодомофони, протипожежну систему безпеки. Своїм клієнтам ми пропонуємо відеонагляд з охороною та систему віддаленого контролю. Адже сама по собі відеокамера не дасть такого результату без сигналізації, і навпаки. До питання безпеки треба підходити комплексно.



- З ким ви співпрацюєте – можливо з мережами магазинів, чи торговими центрами?

Свого часу компанія «Ель Рой» встановлювала повний комплекс відеоспостереження та сигналізації в одному з магазинів побутової техніки, відомої в Україні мережі. Окрім того, ми забезпечили пропускну систему в приміщення судової системи. А загалом – ми працюємо, як з людьми, які хочуть убезпечити свій приватний будинок, так і з крупними компаніями. Останнім часом успішно реалізовуємо себе в новобудовах. Дуже часто забудовники та мешканці нових житлових комплексів хочуть повністю закрити та убезпечити свою територію. Тому ми забезпечуємо і відеодомофони, і всю систему відеоспостереження, і сигналізацію, і навіть шлагбауми та пропускну систему. І я ще раз наголошу, що ми працюємо комплексно.



- А якщо в процесі виконання робіт замовник вирішив відмовитись від певної послуги або ж захотів поставити відеокамеру в іншому місці, ви погоджуєтесь чи працюєте строго за планом?

Ні, ми працюємо так, як цього вимагає наш клієнт. І це я вважаю однією з переваг ТОВ «Ель Рой». Адже ми можемо вносити корективи, як на стадії формування проекту, так і тоді, коли вже монтуємо обладнання. В нас бували випадки, коли замовники просили перенести шлагбаум, і ми це робили. Великі компанії дуже часто упускають те, що клієнт також має право на думку. А тому й працюють за чітко визначеною схемою. Натомість ми завжди готові працювати так, як зручно нашим клієнтам. Ми намагаємось втілити в життя всі побажання замовника, якщо він просить, що це має бути не лише якісно, а й гарно – ми робимо так, щоб система безпеки виглядала естетично.

- Як довго працює ваша компанія, і чи маєте представництва в інших містах України?

На ринку ми вже більше 2 років. Маємо компанію в Рівному та Луцьку. І хоча в нас немає своїх філій в центральній частині України, при потребі наші працівники можуть виїхати в будь-яке місто. Ми працюємо швидко, а тому просто немає потреби створювати додаткові компанії.

- Яке обладнання використовуєте у своїй роботі?

Перш за все виходимо з того, що хоче клієнт – тоді вибираємо обладнання. В основному працюємо з іноземною технікою, однак і підтримуємо вітчизняного виробника. В своїх послугах з монтажу відеонагляду ми використовуємо обладнання таких відомих виробників як HIKVISION, Dahua, RCI, Texar.

Системи охоронної сигналізації в нас представлені виробниками AJAX (безпровідна сигналізація), СБІ, SATEL. Це середня цінова категорія. Водночас ми можемо використовувати й дорогу техніку, таку як BOSCH та SAMSUNG.

- Ви гарантуєте якість виконаних робіт?

Звичайно. На всі види послуг ми надаємо гарантію в 1 рік та повне технічне обслуговування.

- А чи є у вас проекти, які хотіли б втілити в життя?

Ви знаєте, в нашому місті не вистачає загального відеонагляду на вулицях. Дуже часто правоохоронці використовують як докази відеозаписи з приватних камер. Але оскільки вони були встановлені не з цією метою, то і якість відео бажає кращого. Потрібно встановлювати таку техніку, яка змогла б розпізнати номерний знак автомобіля, чи лице людини. Якщо буде забезпечення міста відеонаглядом – це зніме дуже багато питань та вирішить багато проблем.

І наразі ми готові були б зайнятися таким серйозним проектом, адже ми його можемо технічно забезпечити. Однак поки що до нас ніхто не звертався. Тож, якщо хочете зробити свій дім не лише затишним, а й безпечним – звертайтеся до нас за адресою м. Луцьк, вул. Чернишевського, 5 або за телефоном 068-020-55-50. А дізнатись про наші послуги можна сторінках у https://www.facebook.com/elroilutsk/?hc_ref=SEARCHта Vk.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По одному оператору мобільного зв'язку стає все зрозуміло.
Відповісти