У Луцьку відновили виробництво відомої марки горілки

У Луцьку відновили виробництво відомої марки горілки
Луцький завод державного підприємства «Укрспирт» відновив лінію виробництва горілки марки «Віче». Водночас виготовляють й такі відомі марки як «Віват» та «Волинська».

Про це журналістам ВолиньPost розповів керівник Луцького МПД ДП «Укрспирт» Денис Шмаров.

Зокрема він пояснив, що у Луцьку нарешті відновили горілчане виробництво. Позаяк через певні складнощі останнім часом на луцькому спиртогорілчаному комбінаті виготовляли лише спирт. Тепер же обласний центр знову може похизуватись якісними алкогольними напоями власного виробництва.

«Торгова марка «Віче» не виготовлялась з 2011 року. А відтак ми вирішили її відновити, адже це не лише гарна пляшка, а насамперед якісна рецептура. Навіть у такий важкий для країни час ми маємо направду якісний спирт власного виробництва та всю необхідну продукцію для виробництва горілки», - пояснив Денис Шмаров.










Та додав, що підприємство буде не лише працювати над виготовленням цих марок, а й буде створюватиме нові.






Наразі на заводі випустили пробну партію горілки «Віче», «Волинська», «Віват. Антарктида» та «Віват. Європа» по 20 тисяч пляшок. Наступного місяця планують збільшити об’єми виробництва.

Керівник Луцького МПД ДП «Укрспирт» Денис Шмаров наголосив, що навіть через кілька днів після появи на прилавках магазинів горілки «Віче» вона користується неабиякою популярністю, а відтак люди замовляють продукцію наперед.





«Зараз в нашому фірмовому магазині ми проводимо попередній запис. Люди записуються на кілька днів наперед».

Придбати продукцію спиртогорілчаного комбінату можна у фірмовому магазині, або ж у інших торгових точках області.

Проте, найвигідніше купувати горілку саме в магазині від комбінату, позаяк саме тут, переконує Денис Шмаров, найдешевші ціни.






«На всю продукцію у нас індикативна ціна, тобто мінімальна з можливої. Ціна пляшки горілки «Віче» об’ємом 0.7 складає 95 гривень. У ціну продукції входить вартість пляшки, адже як ви бачите вона мальована та матова. За пляшку горілки «Віват» ціна сягає 55 гривень. А за «чекушку» - 27,45. В нашому магазині ціни мінімальні, а в супермаркетах вартість нашої продукції буде на 10-15 гривень дорожче», - наголосив керівник підприємства.

Окрім того, на Луцькому МПД ДП «Укрспирт» в найближчі дні реалізують спирт, який знаходиться у сховищі та відновлять його виробництво.

Зауважимо, що горілка марки «Віче» свого часу експортувалася до Ізраїлю та була візитівкою Волині. Протягом багатьох років торгова марка «Віче» була переможцем всеукраїнських конкурсів.

Але найвищою відзнакою є золото на X міжнародній виставці індустрії напоїв "ALKO+SOFT 2005" у професійному дегустаційному конкурсі лікеро-горілчаних виробів; перемога у всеукраїнському конкурсі якості продукції «100 кращих товарів України – 2004» в номінації продовольчі товари; та перемога у конкурсі Національний Рейтинг «Краща торговельна марка України».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну тепер побухаєм!!!!!!
Відповісти