Де святкувати Новий Рік у Луцьку: «Мелодія» кличе на казкове свято*

Де святкувати Новий Рік у Луцьку: «Мелодія» кличе на казкове свято*
Лучан запрошують зустріти Новий рік у казковій атмосфері королівського залу «Рaganini hall» у ресторані «Мелодія». Тут гості зможуть насолодитися вишуканими стравами європейської кухні та провести незабутній теплий вечір у компанії найближчих людей.

Святкування Новорічної ночі розпочнеться о 22-ій годині 31 грудня.

У великому та фешенебельному залі на гостей чекатиме концертна програма із живою музикою. Для них виступить легендарний волинський гурт «Чорні черешні» із «живою» програмою, тож вечір буде наповнений душевною та приємною музикою.



Окрім того, заплановані гуляння із фольклорним гуртом «Барви», який додасть вечору колориту та запальних ритмів. Розважатимуть гостей і традиційні гості новорічної ночі – Дід Мороз та Снігуронька, а насичену програму забезпечить неперевершена ведуча. У програмі заплановані й конкурси та розіграші подарунків.



На Новорічну вечірку планують й особливе меню, гостей порадують коронними стравами шефа та смачними стравами європейської кухні.



Тому заклад запрошує усіх поціновувачів високої якості та вишуканості бронювати столики, аби разом із близькими зустріти Новий рік у неповторній казковій атмосфері «Рaganini hall».

Забронювати столик можна за телефоном 095-931-70-70.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні статті
Де святкувати Новий Рік у Луцьку: «Мелодія» кличе на казкове свято*
05 грудень, 2016, 10:41