«БудуйТіло»: дванадцяте заняття – тренування соло

«БудуйТіло»: дванадцяте  заняття – тренування соло
На ВолиньPost триває рубрика «БудуйТіло», в межах якої журналіст і фотограф видання під опікою тренера Віталія Андрейчука ганятимуться за ідеальними м’язами та рельєфними тілами. Крок за кроком «піддослідні» спортсмени-початківці бігатимуть та тягатимуть гантелі до стрункого тіла та апетитних форм.

Будують тіла учасників рубрики партнери проекту - фітнес-центр «Maximus» та персональний тренер Віталій Андрейчук.

Про те, як відбулися попередні заняття читайте ТУТ.

12 грудня журналіст і фотограф знову збиралися до спортзали. Але цього разу всі спортивні вправи та муки випали лише на долю ВасилиниПавла несподівано підкосив грип, тож він залишився кашляти та думати про гантелі вдома. Тож, журналістка залишилася без надійної підтримки і «підстьобування» на тренуванні.

Після загальної 5-хвилинної розминки та 10-ти хвилин на доріжці Василина, повна сил і натхнення, вирушила робити вправи. Але після того, як Віталій показав, які вправи підготував на сьогодні, натхнення миттю випарувалося.

ВОНА

На сьогоднішньому занятті на Василину чекав увесь спектр «знущальних» вправ від тренера – і стрибки, і виходи з планки, і інші «улюблені» вправи.

Розпочинала журналістка із 30 стрибків через степ. Ця вправа задіювала мускулатуру ніг.

Далі Василина перейшла до виконання вправи на прес. Для цього тренер обрав підняття ніг в петлях TRX.

Аби життя не здавалося медом, вже на другому підході Віталій прикріпив до ніг журналістки 1,5-кілограмові наважки.

Третьою вправою були вже знайомі стрибки на тумбу. Щоправда, після першого підходу Віталію знову здалося цього мало, тож, він перевернув тумбочку, і Василина стрибала з напівприсяду вже на 60-ти сантиметрову висоту.

Наступною вправою було підняття ніг зі степу з 5-кілограмовим бліном та ненависними наважками, яке добре задіювало м’язи рук та ніг.

Передостанньою вправою був добре знайомий вихід із планки на степ, який задіював переважно мускулатуру рук та кора.

Завершальним на тренуванні були махи в TRX, які також добре активували ці м’язи.

Після цього Василина ще годину провела на доріжці.

«Сьогодні для мене було найважче тренування з усіх, які були. Мені дуже важко було морально, не можу цього пояснити», - каже дівчина. За її словами, вже на другому підході не хотілося робити нічого, а це ж навіть не половина заняття.

А ще для Василини сьогодні було «моє вперше» - вона таки пролила кілька гірких сльозинок на біговій доріжці.

«Я терпіти не можу нити, але сьогодні не втрималася – нила без перестанку. Віталік не давав мені «розклеїтися», аби я доробила вправи. Але вже от на доріжці якось так шкода себе стало», - зізнається журналістка. Але їй таки вдалося зібратися і триматися купи до кінця тренування, та таки «добити» годину на доріжці.

Лайфак від тренера: не ходіть до зали «на таблетках»

У зв’язку із тим, що Павло не зміг прийти на тренування, тренер акцентує увагу на важливому моменті – якщо почуваєте себе дійсно погано, то не варто робити надзусиль та йти до зали. Краще спрямувати всі сили на лікування.

«Під час хвороби, якщо себе нормально почуваєш, то треба пити багато води, вживати вітамін С і імунодифлюзатори. Якщо самопочуття відносно нормальне, то можна йти до залу», - каже тренер. За його словами, треба просто знизити інтенсивність тренувань. Варто порозминатися, зробити кардіо, але не бути «фанатиком» вправ і навантажень.

Але якщо здоров’я таки підвело, то не варто себе «ламати» і таки йти, аби займатися спортом. У такому стані, за словами тренера, тренування тільки підсилять згубну дію хвороби, вичерпуючи сили організму.

«Організм віддаватиметься на тренуванні, але не віддаватиметься на боротьбу з хворобою», - зазначає Віталій.

***
Наступного разу на журналістку знову чекають «садюжки» від тренера. Павло, як вимушений прогульник, не матиме «відробок» через поважність причини.

«Аби тільки видужував», - каже тренер. Тож коли наступного разу фотограф знову прийде займатися, залежатиме лише від стану його здоров’я

Далі буде…

Стежте за нашими героями на сторінці проекту в Facebook

Спортивний партнер рубрики - Фітнес-центр "MAXIMUS" - сучасна фітнес-зала з Crossfit зоною. Тел. 066-466-96-26, Луцьк, вул. Електроапаратна, 4. Сайт: maximus.lutsk.ua.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.