«БудуйТіло»: сімнадцяте заняття – останній спортивний батл

«БудуйТіло»: сімнадцяте заняття – останній спортивний батл
На ВолиньPost триває рубрика «БудуйТіло», в межах якої журналіст і фотограф видання під опікою тренера Віталія Андрейчука ганятимуться за ідеальними м’язами та рельєфними тілами. Крок за кроком «піддослідні» спортсмени-початківці бігатимуть та тягатимуть гантелі до стрункого тіла.

Будують тіла учасників рубрики партнери проекту - фітнес-центр «Maximus» та персональний тренер Віталій Андрейчук.

Про те, як відбулися попередні заняття читайте ТУТ.

23 грудня журналіст і фотограф востаннє у рамках проекту прийшли до зали, аби попрацювати над своїм тілом.

Тренер попередив про друге «змагальне» заняття. Але журналіст і фотограф йшли до зали з відчуттям якоїсь ностальгії, адже розуміли – сьогодні останнє заняття. І якщо Павло , як і личить чоловіку, тримався досить бадьоро, то Василина геть розкисла і перестала триматися купи. Та перед входом до зали таки взяла всю уволю в кулак, аби на останньому занятті не підвести тренера.

Тож на останнє офіційне заняття розпочали традиційно. – з 10-ти хвилинної прогулянки на біговій доріжці та 5-ти хвилин загальних розминочних вправ. Ну а опісля спортсмени-початківці попрямували до зони, де тренер вже підготував інвентарі для нинішнього батлу.

ВОНИ


На останнє заняття Віталій вирішив підготувати «соковите» і цікавий комплекс вправ, але таки трошки пожаліти своїх підопічних.

Першою вправою було стрибання на скакалці – Віталій скомандував по 50 стрибків на кожного з волиньпостівців.

Другою вправою було віджимання від грифа. Василина і Павло наввипередки взялися проганяти підходи.

Третьою вправою було розведення рук, під час якого «страждали» м’язи рук недоспортсменів.

Завершували коло вправ стрибками з присяду з петлями Василина та Павло на тому ж TRX.

Гонка складалася із п’яти кіл і сьогодні змагання було напруженим, бо лідирували то Василина, то Павло. Журналістка «лускала» стрибки на скакалці, як насіння, поки Павлу це не дуже вдавалося, натомість фотограф по повній взував Василину у відтисканні на грифі, наздоганяючи та переганяючи її одним махом. Зрештою, йому таки вдалося обігнати Василину і виграти у неї 5 секунд. Тож сьогоднішнє тренування – за Павлом.

«У мене сьогодні якось навіть не було особливого пориву до перемоги. Мені дуже ностальгійно від того, що це вже останнє тренування. Насправді на наш зовсім НЕлютий тренер дуже багато мене навчив, і не дуже б хотілося йти»,- каже Василина. За її словами, через це вона не могла сконцентруватися на змаганні, і тільки скакалка приводила її до тями.

«Те кляте віджимання мені ніколи не подобалося, та й на сьогоднішньому тренуванні воно мені було зовсім недоречним. Така, знаєте, маленька ложечка дьогтю, яка зіпсувала всю бочку меду», -каже Василина. Тож зрештою, вона програла Павлу 5 секунд.

«Ну що тут казати? Почесне друге місце, вважаймо, що «срібло», -усміхається дівчина. Павло дійсно дуже хотів виграти, тож Василина каже, що навіть не засмутилася через тих 5 секунд

«Як казав мій математик у школі – на 5 більше, на 5 менше на результат не впливає», - усміхається дівчина.

А от Павло хоч і втомлений, та неабияк задоволений результатами.

«Якщо на перед останньому тренуванні тренер хотів мене вбити, то на цьому добити вже конкретно, так би мовити, контрольний постріл в м'яз», - ділиться враженнями фотограф.

За його словами, комплекс вправ із присідання, скакалки, віджимання в прямому і переносному сенсах, закрутили йому голову.

«Важке дихання, темнота в очах, але декілька секунд виграно для перемоги над «конкуренткою» журналісткою Василиною. Тож остання спільне тренування попри важкість, привнесло і нотки позитиву, і відтінок суму і почуття радості, і мені запам'ятається на довго», - не приховує радості від перемоги фотограф.

Наприкінці учасників експерименту заміряли та зважили, і це надихнуло і мотивувало працювати ще більше.

«Гадаю, що це ще не кінець. Вірте у себе, але і працюйте над собою, бо віра не забере жир, і мріями не накачати м'язи !», - констатував Павло.

Лайфхак від тренера: найбільший ворог і найбільший мотиватор – ви самі

Тренер наголошує, що якщо вам важко самостійно змусити себе ходити до спортивної зали чи просто займатися, варто запросити когось із близьких чи друзів. Таким чином у вас з’явиться неабияка підтримка та суперник водночас. Але, за словами Віталія, найважливіше – самомотивація.

«Пам’ятайте, що ви змагаєтеся не з кимось, а перш за все, із самим собою. Постійно повторюйте собі це – на доріжці , з гантелями, чи відтискаючись. Не програвайте собі у боротьбі із бажанням з’їсти цукерку бо якщо ви не можете побороти себе, то чи варто пробувати змагатися чи боротися із кимось іншим?», - підсумував тренер.

Тож, якщо вам вдасться «домовитися» із собою та гарно попрацювати, ви швидко зможете досягти бажаного результату.


***
Наступного тижня читайте на «ВолиньPost» про результати фінального зважування та те, наскільки стрункішими стали наші спортсмени завдяки натхненній праці та постійній опіці Віталія Андрейчука.

Стежте за нашими героями на сторінці проекту в Facebook

Спортивний партнер рубрики - Фітнес-центр "MAXIMUS" - сучасна фітнес-зала з Crossfit зоною. Тел. 066-466-96-26, Луцьк, вул. Електроапаратна, 4. Сайт: maximus.lutsk.ua.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О, Данілін обанкротився з продажем сумнівно розмитнених автівок і відкрив спортзал у віджатому Максимусі? Ну-ну...
Відповісти