«БудуйТіло»: Фінальне зважування або Стрункі результати

«БудуйТіло»: Фінальне зважування або Стрункі результати
Протягом 37 днів на ВолиньPost тривала рубрика «БудуйТіло», в межах якої журналіст і фотограф видання під опікою тренера Віталія Андрейчука ганялися за ідеальними м’язами та рельєфними тілами. Крок за кроком «піддослідні» спортсмени-початківці бігали та тягали гантелі до стрункого тіла.

Будували тіла учасників рубрики партнери проекту - фітнес-центр «Maximus» та персональний тренер Віталій Андрейчук.

Віталій Андрейчук
Віталій Андрейчук


Про те, як відбулися заняття, читайте ТУТ.


Тож, після понад місяця активних занять Василина та Павло роблять підсумки та розповідають про результати, яких вдалося досягти завдяки напруженій роботі тренера та старанням спортсменів.

ВОНА


Перед початком проекту Василина не ставила за мету схуднути, журналістка лише хотіла попрацювати над тим, аби привести свої м'язи в тонус.

Перші заміри проводили 23 листопада. Стартувала Василина із такими параметрами:
Вага - 54,2 кг
Талія – 68 см
Ліве стегно - 54 см, праве – 54 см.
Таз - 93 см
Литки: ліва - 34,5 см, права - 35 см.
Рука - 24 см
Плечі - 92 см
Груди - 85 см.

Тож після завершення проекту друге замірювання проводили рівно за місяць після першого - 23 грудня. Василина завершила проект із такими результатами:

Вага – 51,3 кг
Талія - 65 см
Стегно ліве – 52 см, праве - 52 см
Таз – 90 см
Литки: ліва – 34 см, права - 34 см
Рука – 23 см
Плечі - 90 см
Груди - 81 см



Завдяки відвідуванні залу Василина втратила 3 кілограми та по кілька сантиметрів у всіх «видатних» та не дуже місцях.



Дівчина задоволена своїми результатами та шкодує, що проект вже завершився.

«Можливо, це не надто разючі цифри, але тим, хто мене бачив «до» і «після», навіть не доводиться нічого пояснювати, бо перше, що я чую,це: «Васька, ти так схудла», - зазначає вона.



За її словами, гарних результатів вдалося досягти завдяки постійній опіці тренера.

«Раніше я теж ходила в зал і займалася теж із тренером. Але це було зовсім не так. Як то кажуть, «ми дєлалі шота важнає». Ну, тобто, тренер тоді не дуже налягав на мене, а це ж людська природа – просачкуєш настільки, наскільки дозволять», - усміхається Василина. Але з Віталієм все було інакше - спочатку тренер контролював буквально кожен крок і кожну з’їдену калорію.

«Віталік дуже жорстко контролював – постійно писав про їжу, вимагав її фотки вчасно і так далі. Спочатку мене це дуже дратувало, але я дуже швидко увійшла в тонус та навчилася їсти правильно», - підкреслює журналістка.

Саме це в комплексі з активними і функціональними тренуваннями у підсумку дало результат. Та, за словами Василини, тренування заслуговують окремої похвали.



«Вправи були щоразу інші і постійно якісь цікаві: то качати прес із петлями TRX, то бокс, то випади з перепопідвивертами. Іноді мені не вистачало сил, і тоді тренер робив вправи разом зі мною – це якраз і не дозволяло капітулювати завчасу. Окрім того, він завжди по 100 разів показував, коли я не розуміла, ніколи не сварив чи не насміхався, коли я щось робила не так. Навпаки – все було дуже зрозуміло і чітко», - додає журналістка. Вона наголошує, що окрім тренувань, Віталій підтримував свою підопічну морально і став для дівчини другом. Знайшовши індивідуальний підхід до журналістки, він знав, на що «тиснути», аби отримати найкращі результати.

«Це не були просто сухі тренування. Він завжди цікавився настроєм, планами, дослухався до моїх вподобань, а ще вмів дуже гарно «піддьоргнути». Знав, що я люблю суперництво, що мені подобаються вправи на ноги і все таке», - каже дівчина і наголошує: саме завдяки тренеру вдалося стати стрункішою та скинути вагу.

«Не кажу вже про те, що я почала знову влазити в джинси, в які не могла засунути свої сідниці добрих два роки, чи про своє самопочуття, яке реально просто чудове. Я загалом не лінива, але мені важко почати і проконтролювати себе спочатку. Тому тренер для мене був ідеальним компасом і мотиватором», - підсумовує журналістка.

На своєму телефоні вона обіцяє зберегти й повідомлення зі словами підтримки, які приходили протягом усього проекту.

«Перш за все, кажу велетенське дякую Віталіку та «Мaximus», завдяки яким я стала принаймні трошки кращою. І спасибі всім, хто вболівав і пропонував мені воду без газу замість коли. Я сумуватиму за цим часом і робитиму все, щоб не підвести тренера й надалі тримати себе в формі», - майже змахнула сльозу журналістка.

ВІН

Перед початком проекту Павло поставив собі за мету стати луцьким Арні чи хоча б черговим волинським Аполлоном. Тож фотограф робив головний удар на м’язи, хоч не для преси зізнавався, що був не проти скоротити й запаси на зиму, які накопичилися на животі.

До початку тренувань вага Павла становила 82,9 кг. Після завершення проекту фотограф знову зважився і потягнув лише на 75,7 кг.



А от за зовнішнім виглядом Павло виглядає меншим принаймні на десяток кілограмів та років.



Він зізнається, що теж шкодує, що проект вже закінчився.

«37 днів роботи над собою, 37 днів правильного харчування, 37 днів без хліба, картоплі, спиртного, прийомів їжі кожні три години маленькими порціями, ну і звичайно тренування до сьомого поту. Обмеження, самодисципліна, праця, втома, - саме так проходили всі ці дні. Але найважливіше, і головне у цьому - це тренер, який стежив за кожним кроком, розробив спеціальну дієту, підібрав вправи і контролював процес. Без нього не було б таких результатів», - каже фотограф.



Павло наголосив, що просто не може не дякувати фітнес-центру «Мaximus» та Віталію Андрейчуку, а також колективу залу та відвідувачам, які теж не давали падати духом.



Далі фотограф просто «розіллявся» в подяках - Павла розчулило, скільки людей стежило за проектом. Тож він дякує за підтримку спортсменам, які тренувалися поруч, читачам, та найбільше - дружині, яка сиділа разом із фотографом на дієті та самостійно займалася вдома. З приємних моментів Березюк відзначив й те, що вже від кількох людей чув, що вони надихнулися проектом та теж почали будувати свої тіла.



«Якщо хоча б одна людина стала здоровішою і гарнішою завдяки нам, це круто! З власного досвіду хотілося б додати, що заняття у фітнес-залі, персональний тренер, здорове харчування - справа не з дешевих. Але якщо у вас справді є бажання виглядати краще, бути здоровим, то можна знайти вихід з будь-якої ситуації. Тож виправдання, що немає часу чи вік вже «пристойний», не проходять, повірте», - наголосив фотограф.

Павло каже, що надалі продовжить тренуватися вже сам, хоч, найпевніше, вже не так інтенсивно.

«Все хороше рано чи пізно закінчується, в тому числі і мегапроект «БудуйТіло», але спогади про нього залишаться на все життя! Будьте здорові, крепкі, любіть себе, життя одне і не марнуйте його», - побажав читачам фотограф.

На цьому наш спортивний експеримент завершився, а стрункі Павло і Василина попрямували кришити дієтичний олів’є, купувати мандаринки та варити курочку на новорічні свята. Але проект «БудуйТіло» повернеться на ВолиньPost у лютому і ви зможете стежити за тим, як вже нові герої пітнітимуть та вмиратимуть на доріжці.



Стежте за оновленнями на сторінці проекту в Facebook

Також висловлюємо подяку спортивному партнеру рубрики - Фітнес-центр "MAXIMUS" - сучасна фітнес-зала з Crossfit зоною. Тел. 066-466-96-26, Луцьк, вул. Електроапаратна, 4. Сайт: maximus.lutsk.ua.

Окремо подяка фотографу Юрію Косюку за допомогу у створенні студійних світлин

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звичайно зніми є! Але Паша для чого так живіт втягувати? Це ж помітно!
Відповісти
гарний приклад здорового спосібу життя
Відповісти
фотограф-качок смішненький, майже тарзан)
Відповісти
ото похудала 3 кг, я таку вагу щоранку в туалеті скидаю...
Відповісти
Робота пророблена хороша учасникми, але завдяки невдало поставленому світлу під час фотосесії додали моделям пару кіло.
Відповісти