ТОП-20 популярних публікацій року на ВолиньPost

ТОП-20 популярних публікацій року на ВолиньPost
Кожного дня у соцмережах, по телевізору та на шпальтах газет ми бачимо десятки новин про важливі, резонансні, а подекуди просто цікаві події в країні та нашому регіоні зокрема.

Відтак, редакція ВолиньPost зробила добірку ТОП-20 найрейтинговіших новин Волині за 2016 рік.

Найбільш резонансними новинами цього року були звістки про аварії, знущання над тваринами, наслідки зливи, інформація про те, що хтось потребує допомоги та успіх волинських школярів.

Найбільше переглядів у цьому році набрала новина про те, що демобілізований учасник АТО Андрій Тронза потребує допомоги, позаяк у його новонародженого сина виявили складну хворобу. Цю новину переглянуло 47 497 читачів.

На другому місці нашого рейтингу опинилась новина про те, що слідчий, прокурор та адвокат Володимира Мігаса п’ють каву перед засіданням щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному. Цю публікацію переглянуло майже 26 898 користувачів.



Нагадаємо, що Володимир Мігас будучи у стані важкого алкогольного сп’яніння збив неповнолітнього молодика на пішохідному переході по вул. Дубнівській. Відео з місця аварії на сайті ВолиньPost переглянуло майже 17 386 користувачів, а запис із камер спостереження – майже 14 955 людей.

Новину про те, що постраждалий у цій автокатастрофі Владислав Андрушків потребує допомоги переглянуло більше 21 538 читачів нашого сайту, а про те, що він перебуває у комі11 365.

11 382 користувача переглянули новину про те, що винуватцем ДТП виявився директор підприємства «Олдем».

Водночас однією з найчитабельніших у 2016 році виявилась і новина про аварію за участі мікроавтобуса Opel Vivaro та маршрутки, внаслідок якої було госпіталізовано 7 осіб. Цю публікацію переглянуло майже 23 354 користувача.



Дуже актуальною в цьому році була й тема електронного декларування, а відтак новина про те, що у заступника начальника Волинської митниці - начальника митного поста «Ягодин» Сергія Гриценка в електронній декларації вказано, що на його рахунку в банку 834,903 доларів США набрала майже 18 986 переглядів.

Найзавидніші женихи та наречені також не залишили байдужими лучан, адже окрім активного коментування публікації відзначилися й за кількістю переглядів. Так, топ-холостяки зібрали майже 10 910 переглядів, а дівчата – майже 17 464.

Гучного резонансу набула звістка про луцьких шкуродерів, які знущалися над кошеням. Новину про те, як двоє молодих людей поміщали кота у морозильну камеру, пральну машину, а згодом і просто викинули з вікна переглянуло 17 235 користувачів.



А новина про те, що дівчина, яка родом із Луганської області хоча й навчалася у Луцьку, проте була прихильницею «русского мира» зібрала майже 13 955 переглядів.

Не залишила байдужими читачів ВолиньPost звістка про те, що відомий волинський волонтер Мирослав Ватащук потрапив до лікарні. Ця інформація зібрала більше 15 050 переглядів.

Ще одна жахлива аварія, яка потрапила до переліку топ цього року сталась на вул. Огієнка. Відео з місця аварії, де на пішохідному переході авто збило хлопчика переглянуло 13 394 користувача.

А волинський школяр, який став воротарем мадридського «Реала» зібрав 12 450 переглядів.

Відео з місця аварії, яка трапилась два тижні тому на вул. Карпенка-Карого переглянуло понад 12 020 користувачів. Нагадаємо, що тоді автомобіль BMW на швидкості наздогнав Skoda та врізався в стовп.

Внаслідок цієї автопригоди було госпіталізовано трьох людей.

Новина про те, як лучани вміють гуляти перед весіллям також не залишила байдужими читачів нашого сайту. Понад 12 007 користувачів оцінили зухвалу поведінку нареченої, яка після дівич-вечора побила не лише охорону нічного клубу, а й поліцейських.

Сумна звістка про те, що в центрі міста горів пам’ятний фотостенд Героїв Небесної Сотні та захисників України сколихнула лучан рано вранці наприкінці листопада. Цю публікацію переглянули 10 677 людей.




А наслідки шквальної червневої зливи в місті зібрали понад 10 182 читача.



Редакція ВолиньPost вітає усіх з прийдешнім Новим роком і бажає затишку в кожній родині, миру в країні, а головне лише гарних та добрих новин!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди падучі на дешеві сенсації. Недаремно "Бульвар Гордона" має найбільший тираж. Там усе можна прочитати. Навіть про те, як народила щенят собачка Алли Пугачової і які непередбачені складнощі трапились при пологах.
Відповісти
До сказаного вами можна додати: від розумової ліні від народження, до розумової убогості через ЗМІ
Відповісти
Усі Волинські сайти дебільні і однобокі від своєї приналежності і приналежності від Бика мародера і усього його стада злодійського, Як це примітивно і ОГИДНО!!!
Відповісти