Татуйований Луцьк: Про символи, магію та відданість

Татуйований Луцьк: Про символи, магію та відданість
У рубриці «Татуйований Луцьк» ми розповімо історії людей, які люблять свої татуювання і вкладають у них символізм.

Цей матеріал буде про лучан, які присвятили «малюнок на тілі» своїй справі, домашнім улюбленцям або близьким.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ТАТУЙОВАНИЙ ЛУЦЬК

Перша історія про дівчину, яка дуже любить свою собаку Дарту і в її честь на руці господарки з’явилось велике та яскраве татуювання з зображенням улюбленця.

Яся Палій кухар готельно-ресторанного комплексу «Колобок»:



«Чому саме такий малюнок? Все просто, я лиш хотіла назавжди залишити біля себе свого чотирилапого друга.

Насамперед означає її вірність і відданість. Також це не «просто» собака, а частина мого життя і душі. Тату навіть така ж яскрава,як і життя з нею».



«Ставлення до татуювання більш позитивне, ніж негативне. Головне смак та почуття міри. Якщо людині так комфортно, то чому би і ні? Ніколи не сперечаюся з людьми на тему тату, адже вважаю, що кожен сходить з глузду по-своєму».



Тату присвячене своїм домашнім улюбленцям роблять і голлівудські кінозірки, як наприклад Дженіфер Еністон, яка на внутрішній частині ноги набила ім’я свого собаки, який прожив з нею 15 років, та завжди був вірним другом.




Про відданість, але вже своїй професії розповів кальянщик з лаундж-бару «Бенгаль» Дмитро Барон. Хлопець настільки любить справу, якою займається, що увічнив символ своєї роботи на руці:



«Я ще з 2012 року займаюсь кальянами. Давно вже хотів собі набити кальян, от і наважився на цей Новий Рік зробити собі такий подарунок.



Але це ще не повністю готове тату - буде ще білий дим, а далі ще одне тату, і ще одне і ще. Коротше це заразно».

Набивати тату в честь своєї професії стало дуже популярним. Відомий татуювальник з Південної Кореї - Оззі, вже не перший рік набиває символи улюбленої професії для своїх клієнтів.



Його найвідоміші роботи, рука перукаря з ножицями, та набір для кухара. Малюнки відрізняються витонченими лініями та сильною деталізацією.




Студентка СНУ імені Лесі Українки Олександра Писарська, розказала історію свого тату, яка є для неї дуже сімейною та символічною:



«Для мене татуювання виявилось способом усвідомлення власної непохитності в бажаннях. Будучи імпульсивною людиною, бажання прикрасити своє тіло тату виникло досить давно. Ще в шкільні роки. Однак це було неможливо через переконання батьків і через відсутність гідного майстра.

Минули роки і мій хрещений запропонував подарувати мені татуювання на день народження. Я погодилась. І ось на моїй руці живе полінезійська черепаха.



Чому саме черепаха? Колись давно, близько 9 років назад, той таки хрещений подарував мені срібну черепашку, з якою я не розлучаюсь і сьогодні. Тож вибір був очевидний. Значенням мого тату є створіння (черепаха), яка тримає на своєму панцирі світ. Для мене це символ мужності, мудрості та спокою.

До татуювань я відношусь абсолютно спокійно. Однак, не люблю коли такі речі роблять необдумано. Кожен малюнок на тілі або ж талісман, який ви носите, має своєрідну енергетику. З такими речами потрібно бути вкрай обережними».

Про енергетику та магічні татуювання відомо з Тайланду. З давніх часів саме монахи набивали символічні татуювання, які за їхнім повірям були магічними та несли у собі великий сенс.



Найбільш відома монастирська традиція татуювань «Sak-Yant». Така тату є охоронним оберегом, здатна вилікувати від недуг тіла, душі і є трансформатором свідомості.



Роблять їх в монастирі, не машинкою, а спеціальної бамбуковою паличкою (досить довга і болюча процедура)! Кожній людині підбирається своя, особлива, унікальна тату».


Тому якщо ви вже вирішили прикрасити своє тіло, неважливо в якій країні світу, підійдіть до цього з усією відповідальністю, адже це саме те, що буде з вами до кінця і хочеться аби на малюнок завжди випромінював тепло та хороші спогади, як наприклад у героїв нашої сьогоднішньої рубрики.

«Забивайтесь» та будьте щасливими.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ «ТАТУЙОВАНОГО ЛУЦЬКА»


ТЕКСТ - Дар'я ОКРУЖКО

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тру-папуаси, мля...
Відповісти
кальянщик - це крута професія, повага, такі пасажири рухають нас у майбутнє
Відповісти